- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:GoliBali:.
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Könnyebb kinyírni egy hdd-s ipodot avval, hogy pl rázkódik, leejted, odaütöd vm-nek(persze ez minde bekapcsolás közeben, ha ki van kapcsolva, akkor sztem nem sérülékenyebb), mint egy flash memos-t. Viszont flashmemosból nincs 20-30-60gigás, vagy ha van, akkor az nem ipod, és k**va drága!
-
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Format ipod, windowsos install
-
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Ja ja, nekem is volt ilyen anno, hogy valamelyik usb porton nem működött!
Keress egy olyat, amivel az iTunes is felismeri, ha így sem megy akkor szólj, majd valamit kiötlünk! -
aktív tag
Bocs, de senki nem kérdezte, szal tartsd magadban az információt, míg valaki kérdezi!
Ha mindenki minden infot leírna ide a topicba, amit tud, meghalna a fórum!
Szal légyszíves hagyd ezt abba!
Jah, és remélem hogy evvel nem a hozzászólásaid számát akarod növelni, mert akkor egyrészt szánalmas vagy, másrész nem szabályos, és akkor egy mod szívesen felvilágosít, egy warn kiséretében! -
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Oks, várom a válszt!
-
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
És mennyiért szabadulnál meg az egyik vinyódtól?
-
aktív tag
Hi! Kellene egy kis segítség! Felraktam az iTunes 7-et, de van amikor szaggat a lejátszás, így gondoltam visszarakom a 6.0.5öst(ez volt meg) Ez viszont nem ismeri fel a library filet, és azt irja ki, hogy azért nem ismeri, mert újjabb itunes írta! Hát most k****a dühös vagyok, hogyan lehet ezt megoldani? Vagy használjak winampot addig, míg jó nem lesz a 7es verzió?
F***sz Apple! -
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy iTunesba quicktime-os videókon kívül hogyan lehet más fajta videókat belerakni? Pl van egy Divx-es videóm, ####.avi és ezt szeretném iTunes-on megnézeni!
5tletek? -
aktív tag
válasz
üzenetére
Hey UP!
Senkit nem érdekel, hogy egy futó linuxot lehetne telepíteni az ipodra??? -
aktív tag
válasz
üzenetére
itt a link az iPodlinux oldalra!
[link] -
aktív tag
Hi!
Az lenne a nagy kérdésem, hogy hallott-e már valaki az ipodlinux progiról, amit fel lehet nyomni ipodokra!
Nekem 4genes ipodom van(click wheel), és az lenne a kérdésem, hogy valójában működő cucc-e, és ha igen pontosan, mit kell csinálni hogy tényleg működjön?
Ill. hogy hogyan lehet txt filet ugy átkonvertálni, hogy tudjam olvasni iPodon!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest