Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokojka
csendes tag
Nos, én most vettem egy iPod shufflet... nagyon király, csak még nem tudtam használni. az előírtakat követve felinstalláltam az iTunes.... meg az iPod szolgáltatásokat is lindítottam... egy a bibi, az iTunes még mindig nemismeri fel az iPodocskámat, úh nem tudok rá feltölteni zenét....
merthogy ugye nem lehet csak úgy copy to-val rámásolni, mint egy normális USB portra... mert nem játsza le... habár megjelenik, ha megnyitom a hardvert a gépen.... szóval teljes tanácstalanságomban fordulok hozzátok!
Hogyan tudom felismerhetővé tenni az iPodomat az iTunes program száméra?!!!????

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nos, én most vettem egy iPod shufflet... nagyon király, csak még nem tudtam használni. az előírtakat követve felinstalláltam az iTunes.... meg az iPod szolgáltatásokat is lindítottam... egy a bibi, az iTunes még mindig nemismeri fel az iPodocskámat, úh nem tudok rá feltölteni zenét....