Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Yettel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
phill
csendes tag
Hy all! PLEASE HELPPPP!!!
Ge..re idegesít 1-2 dolog az itunessal kapcsolatban, és komolyan mondom h legtszívesebben földhöz vágnám az egész cumót gépestül. De meg adom az esélyt h csak én vagyok a béna és nem tudok rájöni a dolgokra szal PLS SEGÍTSETEK:
az ipodon lévő zenéket h a pi..ba tudom felrakni a gépre.
Most elszedtem a 7-es itunest de azzal sem megy kb majdnem 1 éve van meg és még soha ne msiekrült felrakni a gépre az ipodon lévő szuámokat.
Régebben legalább az itunesba le tudtam játszani a számokat de most már itt sem. Fogelmam sincs h mért nem jeleníti meg őket az itunesban sem már mindenent próbáltam de eddig akárhányszor próbálkoztam mindig csak az lett a vége h q...a ideges lettem uh kb 4 hónapja nem is nyultam hozzá.Csak most, de nem is gondoltam h esetleg sikerülne feltenni a zenéket apc-re uh gondoltam inkább lejátszom most az itunesba de ez a tetves rohadt programm baszik megjeleníteni a rajta lévő számokat. Ha vki segítene azt nagyion meg köszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ge..re idegesít 1-2 dolog az itunessal kapcsolatban, és komolyan mondom h legtszívesebben földhöz vágnám az egész cumót gépestül. De meg adom az esélyt h csak én vagyok a béna és nem tudok rájöni a dolgokra szal PLS SEGÍTSETEK: