Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Nincsenek akkora igényeim, hogy nem tudom, de milyen füles legyen.
Ráadásul eredetileg 8000 Ft környékén akartam Senheiser-t, vagy Yahama-t venni, de azokra csak 1-2 év garancia van. Anno. kb. 5 éve volt tizenvalahányezres Sony-m, na az pont a gar lejárta után, 13-14 hónap után tönkrement. Előtte is, és azóta egy 15 éves Aiwa-t használtam amit anno még egy nagyon komoly walkmanhez adtak. Az Aiwa még mind a mai napig tökéletes. Ma cseréltem le a Koss-ra. Főként nyelvtanulásra lesz használva. A telómra iTunes-szal podcastokat töltök le. Hogy ez az iTunes milyen hihetetlenül jó program, arra tegnap jöttem rá (eddig még csak nem is próbáltam).A Koss-ban nagyon jó, hogy kiszűri a külső zajt, de szerencsére nem annyira, mint a Sony. Abban még a saját szívverésemet is hallottam, és utcán semmit nem érzékeltem a külső hangokból.
Írtad, hogy szar a Plug. Ismerem azt, rohadtul mély, semmi magas.
Na ennek nincs olyan doboz mély hangja, és a magasak is megjelennek.
Szerintem az árát megérte. Arra amire nekem kell tökéletes.
Hifire nincs szükségem, az X200s nyomatja a basszust!
B4MbOo: A fülessel maximálisan elégedett vagyok. Ennyi pénzért nem hiszem , hogy van jobb, de 6-7000 Ft-ért se. Ráadásul örök garancia... Csak a kinézetét kell megszokni. Jobban szerettem volna feketét, vagy tiszta fehéret, de hát ez van. Most egy Nokia N95-öm van, amibe 2 GB-os microSD. 2-3 naponta kell frissítenem az anyagot rajta, mert egy rakat szótár és térkép is van rajta, így a hasznosítható hely mindössze 800MB.. Nagyon kevés.
Ezért szeretnék több gigás valamit. De én inkább a Touch/3Gs felé hajlok. Azokat több mindenre lehet használni. Nekem a térkép/szótár/tudományos számg. nagyon fontos.
Ha Classicot venném, akkor igaz hogy 160GB helyem lenne, de továbbra is magammal kellene cipelnem az N95-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest