- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Én is pont ezen gondolkozok, csak nekem inkább az ezüst jön be.
Nekem az lenne a kérdésem a mostani tulajokhoz, hogy ha
USB-vel a PC-hez csatlakoztatjuk, akkor úgy látjuk , mint egy külső HDD-t/pendrive-ot?
Azaz lehet rá másolni ezt-azt? (azt tudom, hogy lejátszani csak akkor tudja, ha itunes-szal tesszük)És milyen fájlrendszert használ? Azaz lehet rá tölteni 30GB-os fájlokat is?
A belső HDD-t ki lehet cserélni egy 320GB-os Toshiba-ra?
-
HXY
addikt
Na elbattyogtam a Mammut-ba, vettem egy Koss fülest. [link]
KEB20b-t, 4000 Ft volt örök garanciával... Erre többet nem kell költeni
De nem is ez a lényeg! Bementem az iStyle-ba, mondom megnézem, kipróbálom a Classic-ot.
Már mesziről láttam, hogy ez valami hihetetlenül kicsi cucc, ahhoz képest, hogy 160 GB zene fér rá. (tudom lehet filmet is, de ezt nem arra találták)
És ezen kívül annyira dizájnos, hogy szavakkal leírni nem lehet. Látni kell!
Nyúltam érte... És... Megrázott! De komolyan!
Nem tudom, hogy csak én vagyok ilyen peches, de már rázott meg MacBook Pro, Air, és most az iPod Classic... Valahogy nem szeretnek engem az Apple termékek. -
HXY
addikt
Nincsenek akkora igényeim, hogy nem tudom, de milyen füles legyen.
Ráadásul eredetileg 8000 Ft környékén akartam Senheiser-t, vagy Yahama-t venni, de azokra csak 1-2 év garancia van. Anno. kb. 5 éve volt tizenvalahányezres Sony-m, na az pont a gar lejárta után, 13-14 hónap után tönkrement. Előtte is, és azóta egy 15 éves Aiwa-t használtam amit anno még egy nagyon komoly walkmanhez adtak. Az Aiwa még mind a mai napig tökéletes. Ma cseréltem le a Koss-ra. Főként nyelvtanulásra lesz használva. A telómra iTunes-szal podcastokat töltök le. Hogy ez az iTunes milyen hihetetlenül jó program, arra tegnap jöttem rá (eddig még csak nem is próbáltam).A Koss-ban nagyon jó, hogy kiszűri a külső zajt, de szerencsére nem annyira, mint a Sony. Abban még a saját szívverésemet is hallottam, és utcán semmit nem érzékeltem a külső hangokból.
Írtad, hogy szar a Plug. Ismerem azt, rohadtul mély, semmi magas.
Na ennek nincs olyan doboz mély hangja, és a magasak is megjelennek.
Szerintem az árát megérte. Arra amire nekem kell tökéletes.
Hifire nincs szükségem, az X200s nyomatja a basszust!B4MbOo: A fülessel maximálisan elégedett vagyok. Ennyi pénzért nem hiszem , hogy van jobb, de 6-7000 Ft-ért se. Ráadásul örök garancia... Csak a kinézetét kell megszokni. Jobban szerettem volna feketét, vagy tiszta fehéret, de hát ez van. Most egy Nokia N95-öm van, amibe 2 GB-os microSD. 2-3 naponta kell frissítenem az anyagot rajta, mert egy rakat szótár és térkép is van rajta, így a hasznosítható hely mindössze 800MB.. Nagyon kevés.
Ezért szeretnék több gigás valamit. De én inkább a Touch/3Gs felé hajlok. Azokat több mindenre lehet használni. Nekem a térkép/szótár/tudományos számg. nagyon fontos.
Ha Classicot venném, akkor igaz hogy 160GB helyem lenne, de továbbra is magammal kellene cipelnem az N95-öt.[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Lehet, hogy a Desire lesz, de még élőben nem volt hozzá szerencsém.
A mobilarénás teszt alapján nagyon tetszik. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül
Azt nem is mondtam, hogy nagyon sok dokumentumot, jegyzetet fényképezek, ezért az N95-ös kamerájánál rosszabbat nem akarok. Remélem, hogy a 4G-be végre raknak egy a kornak, és a telefon árának megfelelőt!Átmeneti megoldásnak, illetve esetleg majd jó lesz a Desire-be, gondolkozok egy 16GB-os Sandiks microSD beszerzésén. Itt a PH elég olcsón, 6k-ért kapni.
Szerinted kínai hamisítványok? Vagy hogy tudják kevesebb, mint fél áron adni?[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Tényleg van olyan, hogy világgarancia?
Azért kérdezem, mert az apróhirdetési oldalakon 70ezer Ft környékén árulnak iPod Touch 64GB változatot mindenféle garanciapapír nélkül. Gondolom az USA-ból hozzák be valahogy.
Itt is van valami olyan online adatbázis, ami alapján meg lehet nézni, hogy a sorozatszám szerint meddig él a gar? És tényleg nem kérnek semmilyen papírt a magyar szervizben? -
HXY
addikt
Touch tulajoktól kérdezném, hogy a podcastok tudnak-e maguktól frissülni WiFi-n keresztül?
-
HXY
addikt
Fantasztikusan, egyre jobban tetszik a "macérzés", igaz, egyenlőre csak Win7 alatt az iTunes-szal ismerkedek.
Előkaptam a régi audi cd-imet, és berippeltem őket iTunes féle AAC-be.
Valami hihetetlen, hogy az MP3-hoz képest, sokkal kisebb a fájlok mérete, ugyanakkor a minősége közel CD minőségű.
Sőt az is fantasztikus, hogy az albumborítót is letölti, és a számok előadóját, és címét is magától beírja az id3-ba... (utoljára kb. 10 éve rippeltem, és az akkori ingyenes programok még nem tudtak ilyet )Csak egy dolog fordult meg a fejemben, amitől kicsit tartok:
Ugye nem az van, hogy ha pl. veszek egy új gépet, akkor a fájlok nem lesznek lejátszhatóak?
WMA-nál már tapasztaltam hasonlót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest