Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sbazsi
    veterán

Igen ezt akartam még írni, hogy 2 lehetőség van:

1. Itunes békén hagyja a file-okat és csak az id3 adataikat írja át. Hagyja őket a jelenlegi helyükön.
    2. Amit behúzol itunes-ba azt bemásolja az itunes library-ba és előadó/album neve/ szám neve szerinti mapparendszert készít magának. (én így használom)

borítót vagy google képkeresővel vagy pl. freecovers.net oldalról. (ajánlott max 100-150Kbyte nagyságú jpeg-ek keresése), hogy ne lassuljon be. A borítókat a file-okba írja be egyesével, tehát ne húzz bele 2mb-os 2 megapixel felbontású képeket, mert a file-ok is megnőnek meg be is lassul az egész. (ha egyáltalán megjeleníti)

hát akkor asszem az lesz, hogy megcsinálom az id-tag-eket, majd az alapján én rendezem ugyanígy könyvtárakba. van ilyen id tag alapján működő rename progi, és akkor nem lesz fent kétszer.
    egyébként jelenleg nagyon sok "ömlesztett" zeném van. tehát 1-1 szám, nem teljes albumok. azokat hogy célszerű csoportosítani? :F

szerk: ez azért is jó, mert legalább selejtezek. a 40gb az közben már 55, és hát sztm a nagy részét életemben soha nem fogom meghallgatni...

szerk2: kikapcsolni ügye nem kell? csak pause, és leteszem. kijelző elalszik, és kész. esetleg "hold" :F

Új hozzászólás Aktív témák