Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Az apple garancia az ugyanazt jelenti, bárhonnan van. A különbség az a beszerzési forrás. Én 36k-ért vettem. 35k körül van az 5g ára. A 30k körüli elképzelhető, hogy 4g-s, ami sokkal kevesebbet tud, lehet elírás. Erre érdemes odafigyelni!
Üdv
MÁS:
Ja és képzeljétek besétáltam az Allee Starking Apple üzletbe és 5 féle 5g-s tokot mutattak! Le is foglaltam egy Macally Metro tokot. Kibontották nekem belepróbáltam, tökéletes! Szuper minőség, kezelhetőbb is lesz tőle a nano. Tényleg már alig várom.....pénteken 10% kedvezmény lesz minden fekete dologra "Fekete péntek" keretben. 6200Ft a normál ára, végülis miért is ne várjak még 2 napot....addigra összeszedem a pénzt
Ez, csak az 5G-sNéztem még a Macally Ice Suit tokot. ugyanennyibe kerül, csak full átlátszó, de nagyon műanyagos, meg rosszabb fogású, meg gyengébbnek tűnik, meg nemtetszett úgy összességében. Voltak még más gyártó termékei is, de mindegyik olyan összevissza csicsásak voltak kicsit. Ez a macally letisztult és szép. A Metro széria nem olyan szép, de egy álom kézbevenni. (fel vagyok dobva most ettől
)MÁS:
Ja és én pl. már abszolút megszoktam a nano kezelését.(a "béna" tárcsát) Nagyon ügyetlen voltam az elején, de most majdnem mindig elsőre odagörgetek ahova akarok.

Olyan mint a mac-es egér használat nem megy elsőre a "gyorsulása" miatt a windows-osoknak, de aki megszokja annak nagyon laza és kényelmes....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15ARP9 (bontatlan)(2év gari)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)