Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Az apple garancia az ugyanazt jelenti, bárhonnan van. A különbség az a beszerzési forrás. Én 36k-ért vettem. 35k körül van az 5g ára. A 30k körüli elképzelhető, hogy 4g-s, ami sokkal kevesebbet tud, lehet elírás. Erre érdemes odafigyelni!
Üdv
MÁS:
Ja és képzeljétek besétáltam az Allee Starking Apple üzletbe és 5 féle 5g-s tokot mutattak! Le is foglaltam egy Macally Metro tokot. Kibontották nekem belepróbáltam, tökéletes! Szuper minőség, kezelhetőbb is lesz tőle a nano. Tényleg már alig várom.....pénteken 10% kedvezmény lesz minden fekete dologra "Fekete péntek" keretben. 6200Ft a normál ára, végülis miért is ne várjak még 2 napot....addigra összeszedem a pénzt
Ez, csak az 5G-sNéztem még a Macally Ice Suit tokot. ugyanennyibe kerül, csak full átlátszó, de nagyon műanyagos, meg rosszabb fogású, meg gyengébbnek tűnik, meg nemtetszett úgy összességében. Voltak még más gyártó termékei is, de mindegyik olyan összevissza csicsásak voltak kicsit. Ez a macally letisztult és szép. A Metro széria nem olyan szép, de egy álom kézbevenni. (fel vagyok dobva most ettől
)MÁS:
Ja és én pl. már abszolút megszoktam a nano kezelését.(a "béna" tárcsát) Nagyon ügyetlen voltam az elején, de most majdnem mindig elsőre odagörgetek ahova akarok.

Olyan mint a mac-es egér használat nem megy elsőre a "gyorsulása" miatt a windows-osoknak, de aki megszokja annak nagyon laza és kényelmes....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)