- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Az apple garancia az ugyanazt jelenti, bárhonnan van. A különbség az a beszerzési forrás. Én 36k-ért vettem. 35k körül van az 5g ára. A 30k körüli elképzelhető, hogy 4g-s, ami sokkal kevesebbet tud, lehet elírás. Erre érdemes odafigyelni!
Üdv
MÁS:
Ja és képzeljétek besétáltam az Allee Starking Apple üzletbe és 5 féle 5g-s tokot mutattak! Le is foglaltam egy Macally Metro tokot. Kibontották nekem belepróbáltam, tökéletes! Szuper minőség, kezelhetőbb is lesz tőle a nano. Tényleg már alig várom.....pénteken 10% kedvezmény lesz minden fekete dologra "Fekete péntek" keretben. 6200Ft a normál ára, végülis miért is ne várjak még 2 napot....addigra összeszedem a pénzt
Ez, csak az 5G-sNéztem még a Macally Ice Suit tokot. ugyanennyibe kerül, csak full átlátszó, de nagyon műanyagos, meg rosszabb fogású, meg gyengébbnek tűnik, meg nemtetszett úgy összességében. Voltak még más gyártó termékei is, de mindegyik olyan összevissza csicsásak voltak kicsit. Ez a macally letisztult és szép. A Metro széria nem olyan szép, de egy álom kézbevenni. (fel vagyok dobva most ettől
)MÁS:
Ja és én pl. már abszolút megszoktam a nano kezelését.(a "béna" tárcsát) Nagyon ügyetlen voltam az elején, de most majdnem mindig elsőre odagörgetek ahova akarok.

Olyan mint a mac-es egér használat nem megy elsőre a "gyorsulása" miatt a windows-osoknak, de aki megszokja annak nagyon laza és kényelmes....
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Automata kávégépek
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)