- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
zaskar #18851 üzenetére
Most hogy bejöttem dolgozni, azért találtam egy olyan helyet a cégnél, ahol tűrhető volt a jel, így meg tudtam csinálni az appfrissítéseket...Egyébként létezhet ilyen hiba egy-egy frissítés után, amit nem minden felhasználó tapasztal? Gondolom, ha a wifi gyengülése általános lenne, már tele lenne vele a net. A bt hatótáv gyengülésével már kevésbé, azt hiszem, kevesen használják 20-30 méterről a bt eszközt (nálam ez szetero headset). Én használtam, de már nem tudom...
-
sunahunter
senior tag
válasz
zaskar #18849 üzenetére
Mintha én is vettem volna észre ilyet, vagy csak placebo hatás?
Nem hiszem, hogy a wifi driverjét kicserélték volna.
Anno adroidon én csináltam ilyet, másik készülék driver-jét tettem bele a rom-ba, és másfélszeres jelerősséget tudott vele a telefon. (utána mindenki ezt használta) ZTE topik.
-
válasz
zaskar #14972 üzenetére
Nekem viszont nem tűnik kevésbé minőséginek, mint az i4 volt, meg vagyok elégedve. Nem tudom,hogy a leütődésekre mennyit kell majd "várni", de eddig nincs baja. Tokot egyelőre nem használok, az oldalán van LuckyLabs matrica, meg elöl-hátul karcálló fólia. Ennyi. Oldalt ugye a 2 vékony csíkot, ami körbefut a telefon testén az oldal és az elő-hátlapok között, nem takarja semmi, nem is tudja, nincs olyan fólia, ami oda "felhajlana" oldalról. Szóval, ha "akar", ott le tud pattogni 1-1 jól sikerült lerakás/felvétel után,de eddig nem volt gond.
vadászcsiga: weater pro frissítés király lett mi? i4S-en is így néz ki?
-
-
turbobusa
senior tag
válasz
zaskar #12132 üzenetére
S3-ra vagy i5 váltok, jobb ha kihagyod szerintem a 4s-t. Kamera terén lehet jó, de ma MM-be megnéztem a két mobilt, mert egyikkel se volt még 3gs mellett szerencsém. Zoom-nál a 4s egy 30cm-s távnál már tiszta zajos fényes közegben, fókusszal se jobb a helyzet. Ugyanez S3-nál hibátlan.
i5-re leszek kíváncsi, ha időm engedi kipróbálom majd az Xms-be és akkor lesz hasonlítási alapom.550d-t tudnék venni egy 50 1.8-al, de akkor nem lenne mobilom, azért meg jó ha előkapod és lövöd a fotókat meg hd videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest