- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz Aszpirin #328095 üzenetére
Én pont egy DÁP előregisztrációra mentem be kedden a helyi kormányhivatalba. Ott bukott meg a mutatvány, hogy ott, az ügyintéző előtt telepítettem az iPhone-ra a DÁP alkalmazást, és a telepítés végén 10 különböző a feltételeknek megfelelő kódot kódot próbáltam, mindegyiknél azt írta, hogy jelszó helytelen. Így a qr kód beolvasására nem volt lehetőség, mert nem tudtam újraindítani az alkalmazást, mert a telepítés nem zárult le hiánytalanul. Hazamentem és a személyi alkalmazást telepítettem, és az utolsó lépésnél hibára futott a regisztráció, amikor már az előzőleg létrehozott eazonosítómmal akartam ezt elvégezni. A hibaüzenet az SVCA tanusítvány frissítésére vonatkozott, amit vagy saját kártyaolvasóval (ami persze nekem nincs), vagy a kormányhivatalban tudnak elvégezni. Most menjek be mégegyszer, amikor a DÁP előregisztráció keretében fél órát ben voltam a semmiért?
Azzal egyetértek, hogy az eSzemélyi jelenlegi formájában nem sokat ér, csak rendőrségi igazoltatáskor lehet elfogadni, de a DÁP se biztos, hogy kiváltja az Ügyfélkaput. Aztán otthon a saját ügyfélkapumba belépve igényeltem ügyfélkapu+-t így nálam természetesen DÁP okafogyottá válik, mert egy közel sem kiforrott rendszer.
DÁP-ot otthoni körülmények között kártyaolvasó nélkül hogy lehet regisztráln? Mert olvastam, hogy vagy okmányhivatali előregisztráció, vagy kártyaolvasó kell otthoni körülmények között. Az eSzemélyire vonatkozó kérdésemre a 1818-on azt mondták, hogy ez a bizonyos utolsó lépés, a regisztráció nem szükséges, mert anélkül is lehet regisztrálni az eSzemélyi segítségével a DÁP-ra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Windows 11
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Canon EOS DSLR topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok