- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
igaz...jobb a te megfogalmazasod. nekem a massag mellett volt egy olyan erzesem pluszban, hogy gyorsabban tudnak tortenni a dolgok (a te mostani teloddal meggyezo hardveru, de joval kisebb felbontasu nexus4-en akar el is varhato...persze xperia z kijelzoje meg olyan brutal elessegu, hogy azt erdemes latni
), csucs android vason legfrissebb szoftverrel, de ez szubjektiv erzet, es talan nem merheto sebessegkulonbseg.
Ennek ellenere sokmindent miatt nem tertem vissza par het ujra hasznalat utan sem androidra a nexus4-el, es akkor sem tettem volna ha I4S-em lenne (direkt azt is hasznaltam par napig a nexus4 mellett ) csak ez esetben lenne egy csepp hianyerzetem, de ez tenyleg szubjektiv, es proba nelkul (hosszabb tavra gondolok nem par percre, orara) nem tudtam volna magam szamara ilyen konkret velemenyt alkotni.
Nem minden a sebesseg, de ha az eppen jobban tetszo rendszerben lehet gyorsabbat valasztani, akkor azt valasztomes ezzel visszakanyarodtam a lenyeghez amibol kiindultam egy forumtars kerdesere, hogy miben mas I5, van-e ertelme azt venni 4S helyett. Szerintem van ertelme, es az egyik ok, hogy gyorsabb.
(#31923) golya32:
3GS es sima 4-es kozott nincs akkora kulonbseg sebessegben, mert hardvert alig valtoztattak a kijelzo felbontasat pedig noveltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OLED monitor topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Wuthering Waves
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Jelszókezelők
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest