Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
igaz...jobb a te megfogalmazasod. nekem a massag mellett volt egy olyan erzesem pluszban, hogy gyorsabban tudnak tortenni a dolgok (a te mostani teloddal meggyezo hardveru, de joval kisebb felbontasu nexus4-en akar el is varhato...persze xperia z kijelzoje meg olyan brutal elessegu, hogy azt erdemes latni
), csucs android vason legfrissebb szoftverrel, de ez szubjektiv erzet, es talan nem merheto sebessegkulonbseg.
Ennek ellenere sokmindent miatt nem tertem vissza par het ujra hasznalat utan sem androidra a nexus4-el, es akkor sem tettem volna ha I4S-em lenne (direkt azt is hasznaltam par napig a nexus4 mellett ) csak ez esetben lenne egy csepp hianyerzetem, de ez tenyleg szubjektiv, es proba nelkul (hosszabb tavra gondolok nem par percre, orara) nem tudtam volna magam szamara ilyen konkret velemenyt alkotni.
Nem minden a sebesseg, de ha az eppen jobban tetszo rendszerben lehet gyorsabbat valasztani, akkor azt valasztomes ezzel visszakanyarodtam a lenyeghez amibol kiindultam egy forumtars kerdesere, hogy miben mas I5, van-e ertelme azt venni 4S helyett. Szerintem van ertelme, es az egyik ok, hogy gyorsabb.
(#31923) golya32:
3GS es sima 4-es kozott nincs akkora kulonbseg sebessegben, mert hardvert alig valtoztattak a kijelzo felbontasat pedig noveltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napokon belül startol a Samsung olcsóbb táblagépe
- Apple MacBook
- Black Myth: Wukong
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Újszerű Honor 200 5G 8/256GB fekete dobozában gyári adatkábellel eladó
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Galaxy S25 Ultra ÚJ BONTATLAN Gray, 12GB/256GB, EURONICS VÁSÁRLÁS, 2028.03.31-ig gyártói jótállással
- Újszerű Apple iPhone 13 128GB fehér dobozával 2db kábellel 86%-os akkuval eladó
- Samsung S22 128gb kártyafüggetlen nagyon korrekt állapotban!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest