- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
Nem igazán. Itt is mindenáron azt akarják, hogy a telefonon keresztül változtassam meg a jelszót. Most annyit sikerült elérni, hogy a sokadig lépésnél már engedélyezte az e-mailt, és azt írták, hogy 24 óra múlva értesítenek arról, hogy mi lett a vizsgálat(?) eredménye.
Közben olvasom, hogy kikapcsolt lokátorral a find my iPhone sem működik, szóval abba már beletörődtem, hogy a telefont buktam, de ez a 24 órás vizsgálat akkor is pofátlan. Ha az is lesz a verdikt, hogy tessék, itt egy új jelszó, akkor is féltem az adataimat, legalább letiltanám a telefont, ha visszakapni nem is fogom. Vajon mennyire nehezen tudják feltörni a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest