Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
válasz baal-amiga #157301 üzenetére
Nem rossz ez itt sem. Persze a külső billentyűzetek használata során nem működik a "tapipad" funkció és a hangkeresés...
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
VoidXs
nagyúr
Sziasztok! Aláírják még a 10.2-t?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
jani70
aktív tag
Üdv!
Éjjel arra riadtam fel hogy a i6s plus elkezdett értesítéseket jelezni,pedig repülő üzemben volt!Ráneztem a telefonra és kiderült hogy újra indult csak úgy!És kérte az Apple id és a telefon jelszavát de nem nagyon voltam képbe hogy még mit mert éjjel 3-volt,illetve épp azt néztem hogy nem repülő módban volt hanem rendesen a wi-fi-hez volt csatlakozva!Mi a fa....-tól lehetett ez?Persze azóta jó![ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz jani70 #157309 üzenetére
Ha letöltötte korábban a frissítő csomagot, akkor azt hiszem tud telepíteni így is.. de mondom ez csak találgatás. Nejem járt így, elhalasztotta a telepítést (csak letöltötte a csomagot automatikusan), majd reggel ugyanezt tapasztalta, igaz nem repülő módban volt nála.
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Jelenleg melyik az a megbízható oldal, ahol lehet csekkolni, hogy milyen függő egy iPhone, szériaszám alapján?
Köszi előre is!meg
-
Noxy
veterán
válasz peugeotmate #157311 üzenetére
Csak IMEI alapján megy, és nem ingyenes. (~3$) [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Zsoo80
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Adott egy LED Sound márkájú Bluetoothos selfie bot. Adott 3 darab iphone, mindegyiken a legfrissebb 10.2.1-es szoftver. (i6,i6+,i7)Az i6+ al tökéletesen működik, a másik kettővel csak párosodik, de nem lehet vele fotózni. Valakinek ötlet, hogy miért nem megy? ( egy Androidos Honor8- al is kipróbáltam azzal is tökéletesen működik, tehát a bot nem lehet rossz, tuti valami beállítás gond lehet)
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
LendvaiFeri1
addikt
Pár héten belül kell vennem egy telót, 40-45 ezrem van rá, ennyiért gondoltam egy 5S-t, használtan.
Érdemes még ilyet venni? Vagy várjak még egy keveset, és vegyek egy 6-ot? Mennyi a differencia a két készülék között?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Spiritchief
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy használtan szeretnék vásárolni Iphone 7-et. Viszont aggódom amiatt, hogy letilthatják. A telefon telekom függő egy összegben lett vásárolva már meglévő előfizetés mellé. Ha a vásárló nem fizeti az előfizetését a hűségidő lejártán belül, akkor csak a sim kártyáját tiltják vagy az egész telefont IMEI alapján?
Választ előre is köszi!
-
Gsx-rr
veterán
Ez direkt van igy? Miert nem lehet normalisan megcsinalni ezt a mobil hotspotot? Iniktivitas eseten szinte egybol lekapcsol! Gondolom nincs ra megoldas!?!?
-
veterán
válasz Spiritchief #157316 üzenetére
A telefont is tiltják a hálózatról,amit csak azután oldanak fel,miután az eredeti tulaj kiegyenlítette a számlát és kifizette a kötbért.
Én is adtam már el nem egy előfizus telómat,mondjuk nálam tuti nem kell és kellett aggódnia a tulajnak hogy letiltják.
Előfizus telót csak közeli baráttól vagy régi motoros sok-sok pozitívos Hardverapróstól veszek/vennék,bár így is benne van a pakliban a tiltás lehetősége,de igen kicsi.
Jófogásról pl tuti nem vennék,nincs értékelési rendszer,ami azért szerintem sokat számít. -
-Ben-
veterán
válasz LendvaiFeri1 #157315 üzenetére
Nagyjából csak a design és a nagyobb kijelző a különbség. Az 5S még rendben van, de iOS11-re már nem frissítenék.
-
tonyqa23
senior tag
válasz Spiritchief #157316 üzenetére
Szerintem a telefont is tiltjak, foleg, ha valami nagy csomagban van, akkor nagyobb kedvezmennyel is hozta ki a telot. Ha csak a szolgaltatast tiltanak, akkor van mittomen 150-ert egy i7-e, amibe rakhat egy dominos kartyat egy ezresert, azt kalap-kabat? Nem hiszem.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
CustomerJr
újonc
Sziasztok!
Az alábbi tokok + fóliák közül melyiket ajánlanátok, ha minél jobban szeretném védeni az iPhone SE-met? :-)
Állítólag a legtöbb tok alá, alá megy a kosz, por, stb. és összekarcolja a telefon hátlapját, hogy lehet ezt megakadályozni? Elő/hátlapi üvegfólia + tok? Mit javasoltok, melyik kombó a legjobb?
Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!
Tokok:
1. Spigen SGP Tough Armor iPhone SE/5S/5 tok
https://www.spigen.com/products/iphone-se-case-tough-armor?variant=165248257292. Moshi iGlaze iPhone SE/5S/5 tok
http://stylebolt.hu/moshi-iglaze-iphone-se-5s-5-tok.html3. Apple bőrtok
http://stylebolt.hu/apple-iphone-se-bortok.htmlKijelzővédők:
1. Spigen
https://www.spigen.com/products/iphone-se-screen-protector-glas-tr-slim-hd2. ZAGG
http://stylebolt.hu/zagg-invisibleshield-glass-vedouveg-iphone-5-5s.html -
B-L-A-C-K
titán
válasz CustomerJr #157322 üzenetére
Üvegfóliában szerintem ennél nem kell jobb, raksz rá még egy sima hátlapi fóliát, tokban meg olyat veszel ami tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #53955904 #157324 üzenetére
Flusztráció,önjelölt hittérítés,szélsőséges fanboy-kodás,vagy szimplán trollkodás,bármelyik lehet.
A legtöbbször apple terméket soha nem használt megmondó emberek koptatják feleslegesen a billentyűzetet valós tapasztalatok és tudás nélkül."Az ifos egy sz@r!Hogy miért?Mert túlárazott sz@r!Miért?Hát mert!Az ájfos egy sz@r!" Legtöbbször kb ennyi a lényege a köpködő kommenteknek.
Az iPhone mindig is megosztotta az embereket,itthon főleg az iPhone=Sznobéria marhaság miatt megy az oltás.Nem kell velük foglalkozni,ugyanúgy le kell őket sz@rni mint a trollokat,akkor megunják.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #53955904 #157326 üzenetére
Nekem volt mind2 oldalról rengeteg telefonom,egyik oldalt se utálom,de nem is védem az utolsó csepp véremig.Van ami itt jó,valami ott,mindenki használja azt amit szeret!Sajnos sokszor mégis megjellennek a robotos kereszteslovagok hogy majd ők megtérítik a hitetlen iPhone imádót,ha nem tudnak,akkor meg a pocskondiázás máglyáján próbálnak megégetni.
Amint írtam is,nem kell velük foglalkozni,az ilyen kommentek felett át kell siklani,akkor ráunnak.
Nem is kell megérteni őket,sok márka fanboy-a ilyen.
Nézd meg mit tudnak művelni a VW/Audi/BMW fanok... -
nord_
veterán
Nekem a Spigentől a fekete Rugged Armor van, nincs karc alatta a telefonon (asszony az átlátszó Liquid Air Armort használja, azzal sincs gond).
Üvegfólia: Otao X-Lambo 0,2mm-es van mindkettő SE-n (ikiegeszitok.hu). Érzetre jobb, mint a telefon üvege. -
mtomi95
senior tag
válasz #53955904 #157326 üzenetére
iPhone-t csak divatból vesznek és az almát fizeted meg! Ezt gyakorlatilag bárki mondhatja, az is akinek van. Más kérdés, hogy azok egyáltalán miért beszélnek róla azok akik nem is tudják mi az, csak hajtják a magukét. Főleg akinek egyet jelent az android a xarsunggal. Ismerek olyat aki még az Airpods-ra is folyamatosan hajta, hogy az is ugyan mint amit a Samsunghoz adnak... De csak azért hogy ne legyen igazam és szar az iPhone. Váltig állítja pedig mind kettőm van! Legszívesebben össze kötném a két headsetet és felakasztanám vele... Bár ő nem csak a telefonra irigy, hanem mindenre, még olyanra is amit nem lehet megvenni. Amit csak elbírsz képzelni! Szóval nem kell velük foglalkozni mert menthetetlenek, csak nevetni rajtuk, hamarabb elszégyelik magukat azt vettem észre.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
CustomerJr
újonc
Köszönöm Neked és (#157328) nord_ is a választ! :-)
Tehát lényegében: elölre edzett üveg, hátulra fólia + tok és nagyjából mindegy a felsoroltak közül melyik.
ZAGG-et nagyon dicsérik (pl. az élettartam garanciája miatt), igaz 0,4 mm-es, ez mennyire zavaró?
Illetve állítólag a bumper tokok, mint az általam is linkelt Spigen Tough Armor, lehúzzák fel-levételkor a telefon oldalát, erről tudtok vmit? :-)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz CustomerJr #157334 üzenetére
0,4 mm -es fóliát nem vennék. Az nagyon durván vastag...
(#157336) -secret-: +1
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
0.4mm-es, nagyon, eltűnünk benne az ujjad.
-
Tibee86
nagyúr
Nekem még a 0,1-es is zavaró a home gombnál, de annál vékonyabb már úgy se lesz.
-
veterán
válasz -Ben- #157339 üzenetére
Nem éppen!
Nem ejtettem le,nem ütöttem oda semmihez,mégis elkezdett szilánkosan kitöredezni a home gomb mellett olyan 9 óránál kb 3mm hosszan végig az éle mentén.Nesze neked drága üveg...
A 0,3mm-es üvegeknél ilyen soha nem fordult elő.
Szép az ultravékony üveg,de közel se bírja úgy mint a vastagabb.
Mondjuk a 0,4mm-es üveg valóban vastag,olyan nekem se kéne,de 0,3mm alá nem megyek. -
Slowman
aktív tag
Sziasztok,
SOS-be kéne némi segítség. Most próbálunk átköltözni Androidról iOS-re de a párom iPhone SE-jen gyárilag be van kapcsolva a voice over és folyamatosan karattyol nagyon haladatlan és baromi idegesítő ez mitől van és hogy lehet még most kikapcsolni? Ott tartok még csak, hogy próbálom kiválasztani a magyar lokalizációt. Az a fura, hogy az enyémnél nincs ilyen gond.
Ill. még egy másik kérdés, a google névhegy szinkronizáció itt is működik remélem? vagy kell hozzá az az iOS-re költözős app.Köszi!
-
col
addikt
válasz Slowman #157342 üzenetére
Voice Over ki/be --- Beállítások - Általános - Kisegítő lehetőségek (a legfelső sorban van).és ott kikapcsolható,
A névjegyeket tudod exportálni vcf formátumban a droidról. Az meg importálható ...
[ Szerkesztve ]
-
Slowman
aktív tag
válasz Sys85 #157343 üzenetére
Megtaláltam a problémát google nem segített hirtelen de egyszer csak kiírt egy buborékot h tripla home gomb-bal ki lehet kapcsolni Hát ez a csend felbecsülhetetlen
Okés köszi! Mert nem akarom azt, hogy kavarjon nekem. Egyik kolléga használta ezt a költözős cuccot hát mondta, hogy jó-jó de triplán vannak a névgyedjei meg hasonlók de no én ilyen nyavalyát nem akarok
-
Noxy
veterán
Beáll.., általános, kisegítő lehetőségek, VoiceOver ki.
-------
Beáll.. Mail Konta.. Naptárak: Hozzá adod a Google fiókod.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
col
addikt
De van kifejezetten droidos program is rá, a play áruházban
Move to iosSi Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni (próbáltam utána olvasni és nem találtam kapcsolódót egyelőre).
Iphone 6S készülékem van, amit szerettem volna szinkronizálni az iTunes-ban, de a készülék nem jelenik meg az iTunes-ban, a "szinkron" felirat a menüben pedig ki van szürkülve.
A telefont a számítógép felismeri, a telefonon engedélyeztem az elérést, legújabb iTunes verzió van fent, újraindítottam, ki-behúzkodtam, kipróbáltam az összes USB-t, de semmi.
Már arra is gondoltam, hogy esetleg az lehet a probléma, hogy nem az eredeti kábellel próbálom (az sajnos nincs meg), de korábban ugyanezt a készüléket már szinkronizáltam ezen a gépen ugyanezzel a kábellel és működött minden, illetve a gép is felismeri...Tudnátok esetleg tippeket adni mi lehet a gond, mivel próbálkozhatnék még?
Köszi előre is...
Hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DIGI kábel TV
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest