Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbanjozsi
senior tag
Hogyan tudom úgy újrarakni a rendszert egy i6-on, hogy tényleg törlődjön minden róla?!
Leginkább az Apple ID rész!
Még mindig ezzel szenvedek. Megadok bármilyen ID-t(már meglévő és másik telefonon tökéletesen működő, vagy egy szűz ID), és utána behal a rendszer. Appstore-t nem nyit meg, ha igen app-ot alig tölt le.
Van olyan hogy x.y ID-hez teljesen másik felhasználó képet rak.....
Olyan is előfordul, hogy az icloud, és az appstore id-re különbözőket állít be......
Az ID-ket mindig visszaállítás után, új iphone-ként beállítás után próbáltam beállítani.
Jelenleg 9.3.5 van rajta, de ezt csinálta 10.2 is.
Ami eddig volt iphone reset telefonon keresztül, iphone hard reset itunes-en keresztül, IOS visszaállítás 10.2-ről 9.3.5-re.....
Olyan mintha az ID-s részt nem törölné teljesen.
A telefont használtként vettem, az előző tulaj kilépett az Ő ID-jből, és úgy adta át.
Addig míg nincs felhasználó rendelve a telefonhoz, pörög minden.......
Mit lehet még elkövetni?
Hogy lehet full újrarakást csinálni?
Köszi előre is! -
B-L-A-C-K
titán
válasz urbanjozsi #147455 üzenetére
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás -> Összes tartalom, beállítás törlése
Majd ha újra aktiválod beállítod újként. Bár ezt tegnap is elmondtam szerintem.
-
lacy86
addikt
válasz urbanjozsi #147455 üzenetére
Rezeletes leiras!
[link] -
urbanjozsi
senior tag
válasz B-L-A-C-K #147458 üzenetére
Elmondtad igen, köszönöm!
De ahogy leírtam most meg is csináltam ezt!
Csináltam egy zsír új ID-t, hogy ne a meglévőket használjam!
Ezután törlés->beállítás újként->majd a zsír új ID-vel belépés.
Az eredmény ugyan az! Lelassul, Appstoreba nem lép be.......lacy86: Köszönöm, mindkét verziót kipróbáltam! Icloudból cca 1óra alatt állította vissza, és a telepített appokat nem tudta befrissíteni! Itunesen keresztül 15 perc alatt végzett, de itt se tudta befrissíteni az appokat.
Két külön mentéssel próbáltam, két külön ID-ről..... -
B-L-A-C-K
titán
válasz urbanjozsi #147460 üzenetére
Wifin vagy? Jó az internet kapcsolatod? Webes oldalak szépen betöltenek telefonon?
Routerednek nem ártana adni egy újraindítást.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz urbanjozsi #147460 üzenetére
Interneteddel lesz a gond. Próbáld szomszéd wifijén
-
-
bigdady
nagyúr
válasz urbanjozsi #147465 üzenetére
indítsd újra ennyi
-
B-L-A-C-K
titán
válasz urbanjozsi #147465 üzenetére
Router tápját húzd ki, várj 10 másodpercet, és dugd vissza, ha újra feláll, mehet a próba.
-
-axxon-
tag
egy kérdés: frissítettem a jófogás appot, de most nem müködik. (iphone 6s, ios10). másnak is van hasonló tapasztalata? esetleg az előző verió appja meg van valakinek a visszaállításhoz?
Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
-axxon-
tag
válasz Black Dragon #147470 üzenetére
igen app-al van a gond, ezért lenne jó az elöző verzió ha lenne...nekem csak 2014-es verzió van)
Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
Tubi2
senior tag
Kicsit tudatlan vagyok így vásárlás előtt, bocsi a sok kérdésért.
Olvasgattam, és fennakadtam egy dolgon, hogy a Siri folyamatosan fut a háttérben és figyeli, mikor szólunk hozzá. Ezt ugye le lehet teljesen tiltani? Szint úgy mondjuk a GPS-t? És hogy mobilnetről akarja magát frissíteni? Elég kicsi a mobilnetem, remélem kéretlenül nem szaladgál fel a teló a netre, nem akarnék miatta nagyobb csomagra váltani.- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
lacy86
addikt
BLACK az iphone helpdesk 😂
-
Tubi2
senior tag
válasz Black Dragon #147480 üzenetére
Megnyugodtam.
Használtam egy kicsit androidot és az, ha netet kap egyből megy fel a netre és frissíteni akarja magát, meg mindent. Tegyük fel, bekapcsolom a mobilnet hozzáférést és elindítom a böngészőt, akkor - ha jól beállítom - ugye nem kezdi el a háttérben szipkázni?- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Laca1212
őstag
válasz #73596160 #147427 üzenetére
6s-7 viszonylatban sokkal jobb az akku 7-nél szvsz. Igaz nálam egyik sem ment / megy el két napig. Reggel teli viszem magammal és este 20% körül felrakom töltőre. Mondjuk sokat nyomkodom az tény. Ha nem nyúlnék hozzá...tuti el menne 2 napot.
Ja...és 6 is kb. olyan volt mint 6s. -
Black Dragon
addikt
válasz Tubi2 #147485 üzenetére
Minden rendszerszolgálatást illetve alkalmazást be tudsz állítani, hogy kapjon-e netet vagy sem. Tehát ha mindent beállítasz úgy, ahogy az neked kell, nem fog netet szipkázni a tudtod nélkül.
zetape7: Valószínűnek tartom, hogy elég sok energiát emészt fel a taptic engine, minden alkalommal amikor belép az ember. Nyilván ettől függetlenül tovább kelelne bírnia, de hát a gyártói környezet és a való élet eltér nagy általában. De ha 7 Plus biztos észrevehetőbben tovább bírja, ha már +2 órát írtak nála.
[ Szerkesztve ]
-
Tubi2
senior tag
-
xors
senior tag
Ez az új Fotók alkalmazás elképesztően okos lett!
Nemcsak a mobillal készített horvátországos nyaralásos képeket válogatta össze magától, hanem megtalálta a fényképezővel készítetteket is (amik nincsenek is geotaggelve) és minden segítség nélkül összedobott egy tök jó kis videót! -
-Ben-
veterán
4S -hez hol lehet kapni blitzwolf vagy belkin töltőkábelt?
BLACK: rendelhetőt találtam, de személyesen szeretném megvenni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest