Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48894 üzenetére
Leírtam melyik részét.. Csak reagáltam arra, hogy írtad, hogy nem nagyon van olyan, hogy a gsm bolt ad rá garanciát. A linkelt gsm bolt is, mint sok másik is, 2 áron árulja, gyártói- és forgalmazói garanciával. Azért is kérdeztem, hogy Iphone-nál, ha újról beszélünk, hogy lehetséges, hogy a bolt vállal rá csak garanciát. Ezért se értem, minek a hozzászólásod első fele, sokadjára.
-
Smani
senior tag
válasz
Stalker-2572 #48896 üzenetére
[link]
Körúton van kis pici boltjuk. Van egy rahedli kábel. Valami 500ft. Vaterás nickjük. -
Stalker-2572
veterán
Utángyártott töltőkábelt honnan? Már unom h folyton elhagyom és 4k-ért veszem meg.
-
Smani
senior tag
válasz
manchester85 #48894 üzenetére
Vagy valami belsős megcsinálta neki
Amúgy van egy bug 4S-en 5.1.1-ben. Ha lehúzzátok a status bart. Az idójárás izét elhúzzátok, hogy napokra lehessen látni. Egyik újatokat rányomjátok és a másikkal közbe 2x hozzáértek. Lefagy a teló.
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #48892 üzenetére
Melyik részét vélted (ki)oktatónak?
Egyébként részben igazad van, nem olvastam el figyelmesen, amit írtál, ugyanis párhuzamosan más dolgom is van. A hozzászólás megírása közben jutott eszembe, hogy amerikai import lehet esetleg. De egyébként ha úgy vesszük, arra is gyári gari van, csak nincs Magyarországon Apple képviselet és szerviz.
Smani!
Fogalmam sincs. Az is lehet, hogy a T-nél lett véve dominóban és ott lett függetlenítve. De csak tipp.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48888 üzenetére
Elég lett volna, ha a második felét leírod. Szerintem legtöbben tisztában vannak már az első felével. De azért köszönjük sokadjára is az oktatást.
-
Smani
senior tag
válasz
manchester85 #48888 üzenetére
Erre mondj valamit!:
Ismerős a T-nél dolgozik. Kapott egy független 32GB-s 4S-t karácsonykor. A telefon független de amikor betelefonált az apple-hez lekérni az adatokat akkor ők azt mondták hogy ennek T-s nek kéne lennie ??!
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #48884 üzenetére
Na most, ha ez egy új készülék, akkor erre gyári garancia is van. Minden iPhone rendelkezik sorozatszámmal, és az első aktiválással indul az Apple rendszerében a garancia. Tök mind1, hogy ők mit adnak hozzá. A független iPhone-okat sorozatszám alapján garanciáztatják.
Még mondjuk az lehet, hogy az USA-ból van, ugyanis arra nem érvényes a hazai garancia. Pontosabban az iStyle és a Starking nem foglalkozik velük.
-
DonThomasino
veterán
3G nél emlékeztetőt hangjelzéssel hogy lehet beállítani?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48861 üzenetére
[link]
Erre gondolok, sok helyen van ez, de ha nekem valaki megmagyarázza, hogy Iphone-nál mi az, hogy forgalmazói garancia, mikor elvileg új telefont árulnak.[ Szerkesztve ]
-
A vitát kéretik befejezni! Köszönöm!
-
Smani
senior tag
Egyébként ha van egy hibátlan i4-em amiről pár hét múlva lejár a gari van olyan indok amivel cserélnék?
[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
iTunes biztonsági kerdés akkor is előfordulhat ha irreálisan változnak a belépési szándékok alatt a ip címek, ilyenkor feltételezhető az illegális szándék. Ebben az estben nem olyan rossz ha van biztonsági intézkedés a felhasználló érdekeit védeni.
-
SteveJobs
őstag
Kaptam egy iPhone 3G-t.
A bekapcsolás már igen nehezen indult.
A telefon többszöri szétszerelése után , sikerült életet lehelni bele , de az elindulás csak a hard reset-t móddal volt sikeres.
A telefont fel ismeri a gépem , de az adatokat , információkat nem csak az IMEI számot .
Szeretném frissíteni a telefont , mely el is indul a telefonon is ,de pár másodperc múlva megáll és az Itunes-ban hiba üzenetként megjelenik egy 2003as kód és egy 40es .
A 40es kódra találtam választ , de a 2003ast nem találom sehol se.
Ebben kérnék segítséget .
Válaszotokat előre is köszönöm ! -
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #48858 üzenetére
Na de a te példád egyedül akkor valósulhat meg, ha valaki beviszi egy GSM boltba a telefonját, ami mar legalább 1 éves, és azt használtan, extra garanciával adja tovább a bolt. Szerintem ilyenre nagyon kevés példa van. A használt iPhone-ok inkább aprókról vannak, nem GSM boltokból. Ugyanis ha újonnan árulta a GSM bolt, akkor az gyári garis is, és nem hiszem, hogy a GSM gari tovább élne.
Szerintem 105-öt minimum megér, én se pazarolnék el egy 1 éves, zsír új telefont, amire 1 év gari van, mikor 90 körül mennek a használt lejárt garis telefonok. Az meg, hogy refurbished, az égvilágon semmit nem jelent, ha ugyanúgy 1 év gari van rá. Elromolni bármi el tud, a minosegellenorzesen meg ugyanúgy átment, mint bármelyik más telefon. 105-öt minimum megér szerintem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48855 üzenetére
Az rendben is van, hogy ha új telefonról beszélünk, de itt szerintem pont nem arról volt szó.
Atikusz: Szerintem is kicsit sok, amit akarsz érte kérni. Mert ha jól vettem ki a szavaidból, egy Vodafone függő refurbished készüléket akarsz eladni. Még ha fóliástul is adod el, az új tulaj tudni fogja, hogy az egy cserélt készülék. Nem is minden tartozékot adsz hozzá, és a garancia csak a szolgáltatódnál indul újra, nem az Apple-nél.
Amúgy lehet, hogy valakinek a refurbished készülék újnak számít, de pl. nálam az csak egy felújított használt készülék...[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #48854 üzenetére
Miért nincs?? Bemegy a sarki sufni gsm boltba, és vesz egyet onnan, és az vállal rá valamennyi garanciát.
-
manchester85
veterán
[moderálva]
Tibee86!
Használt készülék esetén valóban lehet, de ha új telefonról beszélünk, akkor nincs. Itt most abból indultunk ki, hogy új a telefon. Egyébként ez egy elég szélsőséges eset szerintem. A használt kínálat gsm boltoknál nem olyan bőséges, akkor már inkább apróról szokott vásárolni az ember szerintem, tehát gsm boltokban inkább újat keres az ember. És ehhez a használtnak 1 évnél idősebbnek kell lennie.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
-
-
zaiczd
tag
ibooksba nem tudok fájlokat rakni, nem találom itunesban hol kell
help
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz
Tibee86 #48801 üzenetére
Nem tudok angolul, meg kéne jegyeznem 3 ismeretlen szavakból álló kérdést, és hogy mit kell rájuk beírnom. Ráadásul magyarul sem használom sehol őket, mert idióta kérdések általában, amire fogalmam nem lenne mit válaszoltam eredetileg: pl: Első autóm: kispolszki, kispolski, polskifiat, polski fiat, 126-os polski, stb, kutyám, macskám nincs, nem volt stb ökörségek
-
Atikusz
senior tag
válasz
JamesHun #48840 üzenetére
akkor kvázi újként lehet eladni.
Doboza megvan (nyilván a régi telefon adataival, de szerintem az nem számít), töltő megvan, fülest azt nem adom hozzá, mert az már át lett alakítva.
110K az egy optimális ár lenne szted?(#48842) ittakary: miért ne adjam el? amúgy szted mennyi lenne akkor az optimális ár?
[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a Vodafone cseréli a szervizbe adott iPhone-omat akkor mire kell figyelni? Rajta kell lenni elől-hátul annak a fóliának ami az újakon is rajta van?
Ha el akarom adni akkor mennyiért lehetne eladni egy ilyen (új) refurbished készüléket?
Iphone 4 16GB fekete. -
zaiczd
tag
ibooksba simán tudok itunesból rakni fájlokat ?
-
zaiczd
tag
köszi!
-
zaiczd
tag
iPhonera mondjatok olyan prógit ami lejátssza a ppt-t! fontos! illetve mi a legjobb pdf olvasó rá ? köszi
-
Csabee.
nagyúr
Ha 4S-en kikapcsolom a mobilnetet, meg a 3G-t, s a telefont újraindítom akkor a 3G visszakapcsol automatikusan (net nem)
Legfrissebb iOS van rajta.
-
norbi2010
őstag
válasz
KonyorMark #48822 üzenetére
Miért cseréltél le egy iPhone 4-et egy 2G-re?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
KonyorMark #48822 üzenetére
Köss rá egy karikás ostort , vegyél népi motívumokkal hímzett hátlapot , szórj rá paprikát, dobd bele egy tányér gulyásba. Bocs, nem tudtam kihagyni
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
iPhone 4s-re milyen fóliát érdemes venni?
Van olyan bolt ahol rá is rakják?
Nézegettem a tokokat is, de nem találtam olyat ami nem növeli meg jelentősen a telefon méretet és ér is valamit. A bumperekről mi a tapasztalat? Van gyári Apple bumper? -
SteveJobs
őstag
-
KonyorMark
csendes tag
helo midnekinek!
kérdésem lenne h lecseréltem a 4es Iphone mat egy 2g re. 2 G -m nem magyar kérdésem az lenne h hogyan lehetne magyarosítani ? és jailbreakolni?! Üdvelőre is köszönöm válaszokat Privibe kérek mert nem tudok mindig gépnél lenni és nyomon követni :S
-
trobi28
addikt
Én másfél év Android után tértem vissza az ios-ra de megfogadtam hogy nem JB-zek.Pont ez a stabilitás hiányzott amig oda át voltam
-
B.Ricsike
őstag
válasz
vadászcsiga #48813 üzenetére
Az szomorú.
Van egyébként ennek valami oka? Fizetős alkalmazás sincs?
Hasznos lenne pedig.Hogy tudom legegyszerübben átvinni Safariba a Firefox-os könyvjelzöimet?
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
JB nélkül sehogyan sem lehet megoldani, hogy valami számolja az adatforgalmam, a hívásaim számát és idejét, az sms-eket, valamint hogy a wifi bekapcsolásához ne kelljen a beállításikba lépni, hanem mondjuk csak egy app-ba, és onnan bekapcsolni?
-
trobi28
addikt
Üdvözlet.
Van 3gs-re olyan kamera app ami nagyobb felbontásu videót rögzít? -
asuspc96
senior tag
Jó reggelt!
Valaki tud olyan app-ot ami hasonlít a fényképezőkben megtalálható "kioldás és fényképezés" adott másodperc után ?
Renélem érthetô vagyokelőre is köszi, asuspc96
-
iamthesonar
aktív tag
nemtudom hogy erdekel e barkit is de kis raplizas aran elkepeszto mi mindent megtesznek itt nemetorszagban az ugyfel erdekeben. sikerult az apple id-t bankkartya nelkul megoldani es megpedig arra a nevre es e-mailcimre amire eredetileg is akartam. kinevettem oket nagyon
-
eszgé100
őstag
válasz
Ragnar95 #48805 üzenetére
köszi, azt hittem, hogy már nem lehet lementeni őket, szerencsére meglett mindegyik.
az normális, hogy az 5.1.1 még nincs a többi között lementve?biztos nekem is hiányozna a jb, ezért szeretnék biztosra menni, de sajnos muszáj megnéznem az újat, mert iszonyatosan merül az akksim és kellene egy restore
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
jb-s 4s-emen ha belépek a Cydia-ba, és felül látom, hogy van 5.0.1 és 5.0.1r SHSH akkor nyugodtan feltolhatom az 5.1.1-et, és vissza tudom rakni az 5.0.1-et ha valami gáz van, vagy egyszerűen hiányozna a jb, ugye?
arra lennék kíváncsi, hogy ha esetleg gépen mégsem találnám meg az 5.0.1-es SHSH-m, akkor le tudná szedni onnan is? -
JamesHun
addikt
az a 3 kérdés válasz / adj meg egy biztonsági email-t?
arra ki vannak akadva nagyon
főleg a fiatalabbak
első kocsi, kedvenc kocsi stb
és pl azt első és a kedvenc kocsi nem lehet ugyan azérdekes ez az apple
userek 60-80% windowst használ mégis egy normális bugmentes kiadást ennyi év után se tudnak windowsra kiadni
ma kb 2-3 órát elvoltam vele mire leszinkronizáltam ipadot, mert megakad a vásárlás átvétele és manuálisan kell azt a progit leszednem akkor továbbmegy, ellenkező esetben végigmegy, de mégse, mert nem menti le a programokat itunes-ba -
Aktív témák
- Xbox One S macerálás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 11 Pro Max 256 GB Éjzöld
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA