Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
norbi2010 #48729 üzenetére
Itt van egy iBackupBot leírás
Amugy annyi a lényeg, hogy fogod, lemented azokat az adatokat, melyeket meg szeretnél tartani, ezeket rakd ki egy mappába az asztalodon, vagy oda, ahol szem előtt van. Ezután, csinálj egy új backupot, de most arról a szoftverről, amit jelenleg is használsz. Indítsd el megint az iBackupBot-ot, majd a most új "friss" biztonsági mentésbe másold vissza a korábban lementett SMS, meg stb fájlokat, de vigyázz, a megfelelő helyre másold vissza azokat!
-
Kommy
veterán
válasz
norbi2010 #48706 üzenetére
Egy megoldás van csak rakd vissza az 5.1-et és csinálj róla egy mentést a gépre és másold biztonságos helyre rajd vissza az 5.0.1-et és utána megint csinálj egy backupot az üres rendszerről, majd ibackupbot-al másolj át mindent a 5.1-es backupból az 5.0.1-esbe és állítsd vissza a backupot a telóra. ibackupbot használata
-
-
nrbi001
senior tag
válasz
norbi2010 #39200 üzenetére
iTunes Error 21: JailBreakelt készülékeink esetén jöhet elő a probléma, ha Custom IPSW-t szeretnénk feltelepíteni iTunes segítségével. A hibát a restore folyamata közben kapjuk, ilyenkor készülékünk Recovery Módba kerül(megjelenik a kábel, és az iTunes logo) Próbáljuk meg készülékünket ilyenkor DFU módba rakni, majd iTunes-szal próbáljuk meg ujra a Custom IPSW-vel Restore-olni. Ha mindent jól csináltunk, akkor most már nem kapunk Error 21-et.
Forrás : iPhoneclub.hu
-
válasz
norbi2010 #38167 üzenetére
Szemcsés attól is lehet,hogy szarul rakod fel... az invisible shield is, felrakáskor ha többször leszeded igazgatni, és úgy vissza, akkor mikor pár nap múlva megszárad a kijelzőn, szivárványos-szemcsés lesz, az is baromi idegesítő. Ha pedig biztosan tudod,hogy maga a fólia ilyen ratyi, cseréld le mindenképp.
-
vadászcsiga
félisten
-
Kommy
veterán
válasz
norbi2010 #37344 üzenetére
február elején jön a GM verzió ha minden jól megy (előző jan 9-én jelent meg) és ha abban nincs hiba akkor utána jön majd csak a végleges az hogy 2 vagy 4 hétre azt nem lehet tudni, sőt a gm megjelenése sem 100%, hogy február elején megjelnik.
(#37345) CoDWaW07: igen kell.
-
-
válasz
norbi2010 #22728 üzenetére
Hát,ha használsz winterboardot, ezt be kell vállalni, gondolom, még nem teljesen optimalizált. Nekem is volt egy-két úgy tweak (iOS5), amitől pl. a notif. center szaggatott be (pl. appscenter, ha túl sokat pakoltam be. Leszedtem, kerestem mást).
Szóval vagy megszokod, vagy keresel más lehetőséget. -
Kommy
veterán
válasz
norbi2010 #22332 üzenetére
iPad2 és iPhone 4S kivételével az eddig megszokott módon lehet jailbreaklni, tehát tethered jb van (kivéve régi iboot-os 3GS mert ott untethered).
kisÁdi. Mivel az ő kérdése az iPhone 4S-re irányult ezért neki egyértelműen a nem volt a válasz miverl jelenleg sem lehet törni, csak az 5.0-ban található hibával lehet ha egyszer kiadják (de ezt a hibát már 5.0.1-ben javították)
-
válasz
norbi2010 #21299 üzenetére
Szóval inkább nem írsz, minthogy máskor előbb használd a keresőt, vagy visszaolvass? Hát én pont nem erre akartam kilyukadni
Pont hogy bátorítottalak... a jogos szívatást meg el kell viselnimanchester85: majd a hibákba is beleütközöl hamar ne félj. Főleg ahol jelszavakat, ilyeneket kell beírni, meg lenyíló cuccból válogatni,ahol ha kiválasztottad amit akartál, egyes weboldalakon mindig újratölti az oldalt...
-
válasz
norbi2010 #21236 üzenetére
Nekem se a mikrofon, de a hangszóró nem megy. Hova is mennének, hisz bele vannak építve a telefonba
u.i.: gyors ideírom,hogy csak poén, mert megint jön valaki, aki nem érti a viccet, hogy egy mindenki felett álló okostojás vagyok.. ez pedig nem igaz, 168 cm magasan egyébkéntis elég nehéz
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest