- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
DonThomasino #47125 üzenetére
Én a Kernerman angol szótár alkalmazást használom. Szerintem jó, még ki mondja a szavakat is.. De már rég megvan, nem tudom, hogy ingyenes volt-e? Csekkold le.
Szerk: Jah és off-line.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Net nélküli nincs jelenleg, de a Hungarian English Dictionary (aminek Hohmann Gergely a fejlesztője, csak mert van másik ilyen nevű is
) volt már ingyenes, így ha kicsit vársz, lehet,h megint az lesz
-
kisbandima
tag
válasz
Ha van mobilneted akkor ott a Google Translate vagy a szotar.sztaki.hu okostelefonokra optimalizált oldala.
-
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #42566 üzenetére
Tényleg elég komoly a 100Mbit, de azért azt sem szabad elfelejteni, h 1 db állomásnak ennyi az elméleti maximuma, tehát még akkor is csak 90-95Mbit-et tudsz elérni, ha az adott állomást te használod egyedül.
-
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #42537 üzenetére
4G-LTE hálózatokat kezelni tudó modem, amin 100Mbps sebességű az internet a HSDPA+ 42Mbps-a helyett. Vagy te a konkrét típusára lennél kíváncsi?
Kartács: az iTunes>Preferences>Devices fülön nézd meg, hogy van-e régebbi backup és ha van, akkor telóra jobb klikk>restore from backupra kattintva válaszd ki a neked kellő backupot. -
válasz
DonThomasino #40194 üzenetére
de itt a fórumon is több hír szól(t) róla, még külön az iphone tekintetében is írtak cikket ezzel kapcsolatban!
-
válasz
DonThomasino #40190 üzenetére
jó reggelt!
több, mint egy hete a sokadik hír szól arról, hogy milyen durvákat emelt a t-mobile! -
kiszu
senior tag
válasz
DonThomasino #40190 üzenetére
Atyavilág.
4S 32gb-ot vettem a héten 135-ért.
Nem értem ki vesz 130-ért sima i4-et ráadásul 8gb-ot. -
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #36245 üzenetére
Igen, abban már benne van a magyar nyelv
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
DonThomasino #36245 üzenetére
igen
-
DanielK
addikt
válasz
DonThomasino #33074 üzenetére
Ilyet nekem is csinált már. (Nem iPhone-nal, de pendrrive-val). Ha mozgatod az usb kábelt akkor sem? Nálam bizonyos szögben felismerte, aztán szétkaptam a gépet és "megigazítottam" az usb kábeleket belül.
Azóta jó.
-
DanielK
addikt
válasz
DonThomasino #33072 üzenetére
Elő vagy hátlapi?
Mindenkitől bocs, elfelejtettem a szerkesztést. közben dolgozom....
-
_ak_
addikt
válasz
DonThomasino #32946 üzenetére
3GS jelenleg is támogatott, így arra elérhető 5.0.1 is.
snooze: Cydia nekem lementette automatikusan a 4.1-et. Nem kell az advanced fülön állítani vmi? Vagy az csak a 4S-re vonatkozik?
-
FefeeX
veterán
válasz
DonThomasino #32879 üzenetére
Elméletileg nem, mert nem szinkronizál, de PC-n az itunes nálam már csinált érdekes dolgokat... Érdekes, MacOS alatt nem volt vele rossz tapasztalatom
:MTC:kandur: necces, pl T-mobile-nál serial alapján megy minden egészen a cseréig - tehát beszélget veled, kiadja az adatokat, stb, de mikor cseréli, akkor kér papírt (végülis lophattad is, és ugye alá kell írni cserénél, ha céges az előfizu stbstb)
ipodnál mivel nincs előfizu, előfordulhat, hogy nem kell papír, DE szerintem még mindig az a biztos, ha van... -
TonTomika
aktív tag
válasz
DonThomasino #32857 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de: amikor a régi backupot megcsináltad és kimentetted biztonságos helyre a későbbi downgrade végett, akkor áthelyezést csináltál, avagy átmásolást? (Csak mert valami olyasmit írtál, hogy "kivágod a backupot" és átrakod másik helyre.)
-
DanielK
addikt
válasz
DonThomasino #32854 üzenetére
Egy picit feljebb is van egy lista. Ott keresd, az az ami a gépen van. Pont az iPhone fölött. Zene, Podcastok, stb, alkalmazások stb. Ilyen sorrendben. Sajnos már nem tudod egyszerre visszatenni, hacsak nem előbb iTunes töltöd le őket, majd pedig szinkronizálsz a telefonnal.
-
DanielK
addikt
válasz
DonThomasino #32851 üzenetére
Hát, ha eddig az iTunes eme részét nem használtad (appok szinkronizációja) és az appokat nem is látod a bal oldali felső listában (Alkalmazások/Applications fül alatt), akkor azért nem teszi vissza. Ha restore előtt nyomtál volna egy Transfer purchased-et, akkor minden appot, ami a telefonodon van, lementett volna a gépre és akkor rámásolta volna őket.
Így is vissza tudod tenni, csak így macerásabb... mert egyenként kell őket letölteni vagy telefonon vagy iTunes-on keresztül. -
_ak_
addikt
válasz
DonThomasino #32845 üzenetére
Amíg 3G-t használtam, mindig JB-ztem, így a backuppal sem foglalkoztam igazán, csak a kontakt listát tettem mindig vissza így nem tudom, h nálad mi lehet a helyzet. A saját manuálisan lementett backup-ot próbáltad visszatenni?
Egyébként meg az alkalmazások még meg kell, h legyenek az iTunes-ban is. Onnan nem tudod azokat egyszerűen szinkronizálni a telefonra? Vagy ez előtt nem használtad ezt?
-
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32783 üzenetére
A vásárlások átvitele az a mobilról viszi át gépre.
Nyomj egy visszatöltést biztonsági mentésbőlt -
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32779 üzenetére
Igen, tedd azt
Criton: elvben a Brando Ultra Clear az jó fólia, meg az XMS-ben kapható Pure Protect+ -
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32776 üzenetére
Minden más visszakerült?
Kösd rá megint iTunesra, a következő szinkronnal át kéne őket raknia, ha megvannak a gépeden. -
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32765 üzenetére
Ő azt írja, hogy írd be a pin kódot, majd csatlakoztasd a telót ituneshoz, de ha csatlakoztatva van, akkor hűzd le és dugd gépre újra
Criton: természetesen nem jár garivesztésselszerintem bőven elég a 2 fólia+ bumper vagy becsúsztathatós tok
a 2 együtt már egy kicsit sok lenne
allando: biztos, kb 2-3-szor annyi hely van a kijelző alatt, mint amennyinek lennie kéne... -
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32752 üzenetére
Nem és igen
Itt leszek, de mostmár tényleg mindent tudsz, úgyhogy kezdd el szerintem -
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32747 üzenetére
Igen
Most pontosan nem tudom,de nagyjából az lesz, hogy beállítás új iPhone-ként vagy backup visszarakása
Criton: igen és igen -
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32743 üzenetére
Csak kattinggatás
Nem, azt majd le kell töltened első lépésként, de ha rányomsz,h restore, akkor elfogadtatja veled a szerződési feltételeket, majd elkezdi letölteni.
Valószínűleg meg -
bongeszo
aktív tag
válasz
DonThomasino #32733 üzenetére
igen
-
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32733 üzenetére
Csak másold át biztos helyre a tartalmát
A végén meg fogja kérdezni, hogy backup visszarakása vagy beállítás új iPhonekéne és értelemszerűen te válaszd az előbbit
Criton: friss telónál nem kéne ilyennek lennieDe a nyomás valóban lehet a te "hibád" is, ha nem nyomod meg elsőre elég erősen vagy megfelelően a kijelzőt.
kétszer megnyomod a power gombot.
Kommy: akkor úgy tűnik valóban nem lehet átrakni Androidról az SMS-eket. Azért köszi a választ -
_ak_
addikt
válasz
DonThomasino #32648 üzenetére
4.2.1-re a 3.1.3-as menni fog, de fordítva már nem. Ezért fontos, h külön is kimentsd a 3.1.3 backupot, h ha esetleg visszatérnél 3.1.3-ra akkor is legyen vmi használható mentés.
-
Kommy
veterán
válasz
DonThomasino #32646 üzenetére
google: iphone firmware, első találat, megkeresed benne a telefonod 3.1.3-as fw-t és letölötd.
Ha backupot is akrsz visszarakni akkor mentsd el a 3.1.3-alat készült backupot biztonságos helyre.
backup helye: C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup
innen elrakod biztonságos helyre, majd ha visszatérnél 3.1.3-ra akkor ugyan ide visszamásolod és akkor nem veszik el ami rajta volt.
-
nederlanden
senior tag
válasz
DonThomasino #32487 üzenetére
En azt hittem viccelsz tegnap ota,meg csodalkoztam milyen becsuletesen,higgadtan veszi itt mindenki!Mit izgulsz ennyire?Miert vagy ilyen feldult,bizonytalan,ketelkedo?100-szor leirtak,mit tegyel,hogy jarsz legkobban!!!Mi kell meg?
-
bandigno
senior tag
válasz
éjjel óta már rég ki is próbálhattad volna a lassúságát ill "gyorsaságát"! max egy 3.1.3 újrahúzás és ennyi!
lazlo16: működésben befolyásolja szerinted? amúgy utána sürgősen eressz el egy helyesírás ellenőrző progit is a gépeden, mert olykor alig lehet megfejteni, hogy mit akartál írni!
-
_ak_
addikt
válasz
Mi tart vissza, h kipróbáld. Ha ennyire mozgat, akkor ne habozzál csináld és majd meglátod. Sokkal előrébb lennél. Nem tudhatom, h neked hol van az inger küszöböd.
lazlo16: miért nem javítod a hardveres hibákat? Vagy csak barkácsolgatsz vele, h vagy össze jön vagy nem? Szvsz több sebből vérzik a dolog, ha már egyszer azt dobja neked, h recovery kell neki, akkor utána nem tudom, h hogyan mutathatja a lockscreent eleve. Külön progik vannak arra, h recoveryből kickeld a telefon, ha már egyszer belekerül. Sok veszteni valód nincs a frissítéssel (
max a függetleníthetőség). Persze megint csak, nehéz elrontani szoftveresen egy iphonet, de frissítés közbe stabilan kell, h áramot kapjon, ha közbe merül le, csúszik szét, anyámkínja, akkor simán mehet papírnehezéknek.manchester85: kezd nekem is gyanús lenni.
-
manchester85
veterán
válasz
Ezt meddig fogod még csinálni? Igen nagyon, puszi!
_ak_!
Don egy vírus csupán, amit úgy kódoltak, hogy minden nap ezt a kérdést spammelje a topikba.
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #32421 üzenetére
Már vagy 15x leírtam, hogy a 3G -n a 4.2.1 egy nagy sz@r, hiába engedélyezte az apple 3G -re az iOS4 -et, nem arra találták ki. De ha ennyiere kíváncsi vagy milyen, miért nem teszed fel? 3G -nél nem kellett mókolni sosem SHSH fájlokkal, egyszerűen visszateheted a 3.1.3 -at ha nem válik be a 4.2.1. De annak, hogy naponta 5x megkérdezed, hogy feltegyem -e, annak tényleg semmi értelme. Tedd fel, maximum visszarakod.
-
_ak_
addikt
válasz
DonThomasino #32391 üzenetére
De a legtöbb JB is hozzáadja a lehetőséget. Nézz szét a settings/usage mappában. Ha jól emlékszem, akkor régebben oda került a kapcsolo.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
DonThomasino #32391 üzenetére
SB settingset ha feltelepíted, akkor az hozzá adja a 100%-os akku kijelzést ha a beállításokba engedélyezed.
-
_ak_
addikt
válasz
DonThomasino #32373 üzenetére
Igen.
pnagy7: lehet, h csak félig álomba vagyok, de nem igazán esik le, h mit szeretnél vagyis értem, de nem lehet azt a vinyót egy másik SATA/IDE portra dugni és a régi gépre feltelepíteni az itunes-t?
-
Kommy
veterán
válasz
DonThomasino #32319 üzenetére
Nem használtam 3G-t, de az iOS4-hez képest, gyorsabb az iOS4.2.1 az biztos. Ráadásul minden gond nélkül visszrakható az iOS 3.1.3 ha nem jönne be a 4.2.1, így én egy próbát adnák neki, mivel más nem tudja eldönteni, hogy neked mi az a sebesség ami megfelel.
-
Kommy
veterán
válasz
DonThomasino #32312 üzenetére
Az itunes igen, viszont azok a programok amelyek olyan funkciót tartalmaznak amihez ténylegesen kell az iOS 4.2.1 azoknál crash-el honorálja a program, mivel a 3.1.3-as rendszer nem ismeri az adott utasításkészletet ezért kilép a program ismeretlen hibával.
Vans?: nálam is előfordul, hogy beakad, de nálam a where's my water is volt, hogy beakadt iPad 2 - játszom főleg. De ez az akadás néha-néha megvan a 3GS-en is.
iPad-en iOS 5.0.1 van
3GS-en iOS 5.1 beta 2 van -
Kommy
veterán
válasz
DonThomasino #32308 üzenetére
Csak 4.2.1-et ajánlom.
Picur1992: ibluetooth call biztos, hogy nem az.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #32292 üzenetére
Próbáld ki.
-
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32292 üzenetére
Cydia tweak, ami lehetővé teszi a bluetooth fájlküldést.
-
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32192 üzenetére
Az oldalról az alkalmazások?
Azok úgy, hogy le kell tölteni előtte x ingyenes alkalmazást és nekik fizetnek a szponzoraik azért, hogy gyakorlatilag reklámozzák az appjaikat és garantálják nekik a letöltéseket. Ők pedig ebből a bevételből valamennyit redeem kódokra használnak el, amit a letöltők között kiosztanak, mivel a letöltések nélkül ők sem kapnának pénzt a reklámozásért.
Amúgy annyit kell tenned, hogy letöltöd az alkalmazást, futtatod 30mp-ig, majd visszalépsz a böngésződben az oldalra, frissíted és ki is írja, hogy mennyi kredited van
Eleinte énis szkeptikusan álltam hozzá a dologhoz, de működik, úgyhogy örülök -
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #32244 üzenetére
Vki tudna segíteni ezt honnan tudnám leszedni?
firmware changer tweakMinek arra külön app megtaláltam Kommy hsz-ét egyszerűbb megoldással: Verziószám átírása ifile-al
-
cserry193
tag
válasz
DonThomasino #32244 üzenetére
ModMyi repoban van fent
-
lazlo16
aktív tag
válasz
DonThomasino #32195 üzenetére
Néztem de nem tom ink magam rakopm össze ha nem muszály akk csak makx végső eset szervíz
:'DDD
-
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32187 üzenetére
Sajna én most nem tudom megnézni, mert nincs JB-em, de ott kéne lennie.
kenny123: szerintem kamu az egész, fura, hogy nincs róla fotó.... -
persil
nagyúr
válasz
DonThomasino #32183 üzenetére
Igazán nem bántani akarlak, de azt sem tudod, hogy mi az az account, ellenben a cydia, meg a jailbreak fontos...
-
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #32183 üzenetére
modmyi repot hozzáadtad?
Nem magyar, hanem amerikai iTunes account az amerikai store-hoz... -
Scoobyka
addikt
válasz
DonThomasino #32168 üzenetére
Jb kell hoza es ifile...a tobbit sztem majd erteni fogod.
-
Scoobyka
addikt
válasz
DonThomasino #32158 üzenetére
Nekem 3gs 4.2.1 szoftver volt...a leiras alspjan atirtam 5.0.1re...aztan engedett is mindent letolteni..adobe pdf olvaso hibatlanul megy...es a 12days alkalmazas is ami 4.3-at kert...szoval mukodik a modszer...azonban az activion movie appot hiaba szedtem le az ingyenest folyton kilepet...szoval van ami megy van ami nem..
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #32158 üzenetére
Passz, ebbe inkább Kommy tud segíteni.
De nem hinném, hogy nagy veszélyekkel járhatna, egy restore biztosan megoldaná... -
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #32148 üzenetére
Tudom, ez zavaró, de hát ez van.
Megoldás: Veszel egy 3GS -t.Tényleg nem tudok jobbat, megutálod az egész iPhonod a 4.2.1 alatt...
Update -el nem, mert JB -s.
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #32145 üzenetére
3.1.3 -hoz képest? Nagyon.
Nem a 3G hardverére lett kitalálva. -
TonTomika
aktív tag
válasz
DonThomasino #31969 üzenetére
Dupla...apropó, a szerkesztés gomb mellett, lehetne egy törlés is....
Egy kis ON:
Van egy ötlet a fejemben, amit meg szeretnék valósítani iOS-re. Semmi extrát nem kell elképzelni, egy szép oldal alapú alkalmazás navigációs gombokkal, amiben a tartalom a lényeg.
Magát a programnyelvet megtanulni viszont elég nehéz ahogy elnéztem. (C++ alap hozzá, stbstb...) Találtam viszont egy olyan megoldást, hogy HTML5+js alapon lehet egyszerűbb progikat írni, ami nekem pont ideális lenne.
Egész délután túrtam a netet viszont semmi tutorialt nem találtam, hogy Xcode-ban hogyan kéne lefejleszteni csak annyit, hogy betöltse azokat a html fájlokat, amik szükségesek.
Valakinek van erre esetleg ötlete, hogy hol nézhetnék utána ennek?
-
TonTomika
aktív tag
válasz
DonThomasino #31969 üzenetére
Nem szép dolog warezolni.
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31964 üzenetére
Ahogy látom nagyon parázol, és nem is vágod a témát túlzottan, szerintem hanyagold ezt a JB dolgot inkább...
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31960 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31955 üzenetére
Mert már sok app nem támogatja az iOS3 -as rendszert, hisz már létezik iOS5 is. Egy sokéves modelltől ne várj sokat.
Ha JB -t raksz fel, nem veszik el semmi.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
DonThomasino #31955 üzenetére
Azért mert egy bő 4 éves technika...
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31949 üzenetére
Semmit, 3.1.3 a legjobb 3G -re.
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31945 üzenetére
A 4.2.1 -től.
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31939 üzenetére
Akkor miután feltetted a 4.2.1 -et, utána teszed fel a JB -t is.
Arra számíts, hogy elég durván be fog lassulni a telefonod.
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31934 üzenetére
3G -d van?
Menj az Update -re akkor, ha nincs JB -d, és voálá, fent lesz a 4.2.1. -
DonThomasino
veterán
válasz
DonThomasino #31927 üzenetére
Segítene vki?
Köszönöm
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31918 üzenetére
Rámész iTunesban az iPhone fülre, és Update. Ha magyarra van állítva, frissítés. Nem emlékszem melyiket kínálja fel, azt hiszem az Update -et, de nem tudom pontosan.
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31916 üzenetére
Frissítésnél csak az új szoftvert rakja fel, ami a telefonon van, abba bele sem nyúl.
A restore teljesen lenullázza, gyári állapotára rakja a telefont, és felrakja a legújabb szoftvert.
A restore from backup lenullázza először a telefont, majd a backupot amit készített, visszateszi, és így megmarad minden ahogy volt. Ha a telefon JB -s, akkor ezt kell alkalmazni, nem szabad frissíteni.
-
Kommy
veterán
válasz
DonThomasino #31914 üzenetére
Ha frissítesz akkor nem, ha restore-olsz akkor igen (ha nincs backup)?
Frissítés csak frissíti a firmware-t, a rstore pedig teljesen újrarakja, ha nem raksz vissza backupot akkor,olyan mintha most vetted volna ki a dobozból.
-
irgum
addikt
válasz
DonThomasino #31904 üzenetére
Nem értem miért kérdezed. Ha nem akarod, hogy használja, kapcsold ki az adatforgalmat.
persil: alapból tudja a pusht, csak exchange-ként kell beállítani.
DonThomasino: beállítások > általános > hálózat
-
irgum
addikt
válasz
DonThomasino #31891 üzenetére
Elvileg nem, gyakorlatilag igen. Attól is függ milyen programok vannak megnyitva a háttérben.
#31891: Nem lehetsz benne biztos, hogy nem használja. Ezt tudom mondani...
-
Kommy
veterán
válasz
DonThomasino #31694 üzenetére
Nincs 8GB-os verzió
Hát ez a mostani jb nem egy leányálom (iPHone 3GS), nekem nincs tőle térerőm
. Mondjuk nem mindha kéne a jb, de kíváncsi voltam, redsn0w 0.9.10b3-al csináltam, teljesen szűz iOS 5.0.1-re
-
eszgé100
őstag
válasz
DonThomasino #31634 üzenetére
A 4-en volt egy (nagyon)kevés mikrolag, de 4s-el meg azok is megszűntek, a játékok közül a gta3-at, és a Real Racing 2-t néztem eddig, mindkettő gyorsabb és szebb grafikájú is volt, a GTA-nál különösen szembetűnő volt
Térerő: egymás mellett a kettő közül a 4s-nek négy palcikaja volt az i4-nek csak három.
A net sebessége ugyanabban a szobában ugyanolyan körülmények közt: 4s: le: 700-850 kBps fel: 140-180 kBps, i4: le: 350-500 kBps, fel: 100-150kBps -
B.Ricsike
őstag
válasz
Youtube video-kat nézz meg párat! Más is azt tudja mondani kb... a lényeg, hogy gyorsabb majdnem 2szer!
-
KZP
őstag
válasz
Én pár tizedmásodperces különbséget tapasztaltam használat közben, játékokkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, kevés ideig volt csak nálam a 4S.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
DonThomasino #28838 üzenetére
Szerintem maximum drágább lehet minimálisan januártól.., olcsóbb semmiképpen nem lesz!
-
Org
aktív tag
válasz
DonThomasino #28838 üzenetére
Mig ki nem jon az 5os addig marad ugyan ez az ara a szolgaltatoknal. A GSMeknel fogalmam sincs. Megvarod mig kijon az 5 es utana tuti h lemegy az ara. ^^
-
Csabee.
nagyúr
válasz
DonThomasino #28835 üzenetére
Szerintem minimálisan befolyásolják ezek a dolgok az iPhone árát! Pláne hogy ha használtan vennéd, akkor meg lényegtelen!
-
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #28530 üzenetére
Mindre van JB, a 4.2.1.et tudod egyedül felrakni, vagy minden 4.0-nál korábbi verziót.
Danny 750!
Háló a jó égnek, legalább azok is tudják használni, akiknek tényleg szükségük van a segélyhívó szám elérésére, és nem csupán a szaros iPhone-juk miatt terhelik le a vonalat, ami morális tekintetben talán a leggusztustalanabb módja a függetlenítésnek.
DonThomasino!
Ez itt tiltott téma.
-
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #28526 üzenetére
Remek, akkor most vitatkozni akarsz, vagy a véleményem érdekel?
Ha egy program frissítése 4-es szoftvert kíván, akkor azt nemcsak hogy nem tudod feltenni, de az update se látszik az appstore-on belül. De ezt már az előző hozzászólásomban is leírtam, nem olvastad végig? Ha meg iTunes-ban frissítetted, akkor már fel se tudod szinkronizálni a telefonra az alkalmazást.
A lényeg: attól, hogy nem látod, hogy van frissítés, még igenis van, csak nem olyan, ami kompatibilis a 3.1.3-mal. Ha egy alkalmazás frissítése már feljebbi rendszert kíván, azt nem látod a frissítések között. Innentől fogva kötve hiszem, hogy minden progiból a legfrissebb van fenn...
-
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #28524 üzenetére
Nem tudom, ha jött frissítés, és 4-es szoftért kiált, azt te telóról nem látod az update-ek között, tehát hipp-hopp változhat a dolog. Illetve függ az alkalmazástól is, meg látni kéne, hogy mit jelent az, hogy nem működik. Nekem volt olyan alkalmazás, ami kiírta, hogy frissítsem, majd kilépett. Más progik meg vígan működnek ezeréves verzióval is. Ebben az esetben elég nyilvánvaló volt, de az alapján, amit leírtál, én nem tudok többet mondani.
-
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #28520 üzenetére
Nagy valószínűséggel igen.
-
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #28506 üzenetére
Mert az egyik le van adózva, a másik meg nincs. Egyébként ez inkább az iPad topikba való kérdés.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
DonThomasino #26441 üzenetére
Apple termék sajnos ez van.De egy laptop sem olcsóbb.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
DonThomasino #26436 üzenetére
Jó buli az iPad de a laptopot nem váltja ki teljesen.
De mint előttem írták minden megoldható vele.Attól függ mire használnád. -
Melack
veterán
válasz
DonThomasino #26434 üzenetére
Ha kell még vmi infó, szólj, meglátom, mit tudok benne segíteni.
3G: beépített modemje van, e miatt drágább. MIvel nincs USB portja, így nem is tudsz külső modemet használni hozzá. Felejtős a téma.
Hol és miként akarod használni?
Portok: 30pines Apple csatlakozó - amit a rendszer enged, arra tökéletesen elegendő. -
Melack
veterán
válasz
DonThomasino #26432 üzenetére
iWork for iOS programcsomag. Nem kell elfelejteni, csak kicsit több utánajárást igényel. Ugyanazt tudja, csak olcsóbb. Relatív persze a dolog. Filmeket meg iTunessal tudsz feltenni, a lejátszás meg elég könnyen fog menni. A többi meg megszokás kérdése
Pages - Word helyett
Numbers - Excel helyett
Keynote - PowerPoint helyett -
Melack
veterán
válasz
DonThomasino #26429 üzenetére
Attól függ mire kell. Ez dönti el az egészet.
-
Melack
veterán
válasz
DonThomasino #26427 üzenetére
Nincs portja, max a Camera Connection Kit, de azzal csak fotókat, esetleg filmeket (nem biztos) tudsz a gépre feltenni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #20476 üzenetére
Én jól lemaradtam róla
mindegy majd beszerzem máshonnan.
-
Jojo5
őstag
válasz
DonThomasino #20455 üzenetére
Fizetsz havonta X összeget és ha történik valami olyasmi a telóval amit a biztosítás fedez akkor cserélik a telót és adnak még rá garit....
BossBoss: Rendes gari indul újra ha már lejárt és cserélték a telót
Amikor még én kezdtem a biztosítást mások voltak a cserélés feltételei, mivel nekem még a legdrágább 790 forintot jelentett akkor és az önrész sem 25k hanem csak 6k és nekem még az áll a szerződésben, hogy csere míg az újjaknál már refurbished-et is adhatnak sőt "megjavítva" is visszaküldhetik... ha jól tudom
-
BossBoss
őstag
válasz
DonThomasino #20457 üzenetére
Ha van élő garid és a hiba garanciális feltételeken belül van akkor nyilván gariba cserélik. Ha biztosítva van lopás, szándékos törés, vízbejtés stb ellen akkor abban cserélik. De nézz ITT körül.
-
BossBoss
őstag
válasz
DonThomasino #20455 üzenetére
Gondolom nem factory gari, hanem kulon a keszulekbiztositas es mas feltetelekkel is cserelik.
-
Kommy
veterán
válasz
DonThomasino #20384 üzenetére
nem fizetős miért is lenne, a telefon ugyan ezeket a kódokat futtatja le amikor ezek a funkciók benne vannak a telefonban.
-
DiVaD
senior tag
válasz
DonThomasino #20368 üzenetére
Nekem sincs kedvem minden idiótának egyáltalán köszönni, de mégis megtettem... (boltos voltam...)
De mind1, a helyi milf boss mindig kedves, mondjuk ma meg én se dolgoznék szívesen....
OFF:Később kellene nekem egy Aranytárskártya Relaxnet L mobilnet. Belehet úgy állítani azt a kártyát, h neten kívűl ne lehessen másra használni? Hanghívásra illetve SMS-re gondolok ez alatt -
DiVaD
senior tag
válasz
DonThomasino #20362 üzenetére
Semmi.... Ja meg mondták, h itt (Corvin-ban) kb. 45perc lenne ez (nov 2-tól), ha tudok menjek át a Westend-be... persze közöltem, h Én ráérek, meg amúgy is kb. 5 percre lakok....
-
JNashville
senior tag
válasz
DonThomasino #20066 üzenetére
Egy 2008-as kiadású telefon 2011 végén sajnos már az.
-
Xero
nagyúr
válasz
DonThomasino #20066 üzenetére
Több mint három évig használtam a megjelenése óta. Most váltottam róla. Tudom mit beszélek.
szerk: Már az iOS 4 megjelenése óta elavult volt. -
Ragnar95
félisten
válasz
DonThomasino #19254 üzenetére
Nekem 32-es Touchom van és most 16-os iPhone-om lesz, szóval kell majd szortíroznom mindent valamennyit, de főleg játékot, mivel azok nekem 18 gigát foglalnak
Szerintem inkább 16-osat vegyél, mert ha szoktál játszani szebb grafikájú játékokkal és navigálni és szeretnél, akkor kell a hely
Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest