Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Votl már kérdés régebben, de nem oldódott meg: hívás esetén kb. minden nap egyszer előfordul, hogy nem tudom fogadni a hívást. Nem érzi a telefon, hogy simogatom a képernyőt!
Csak elutasítani tudom a hívást, és utána visszahívni a másik felet... 
Restore nem oldotta meg a problémát!
Illetve néhányszor előfordult, hogy ha én hívok, akkor meg a távolság-szenzor nem érzékel, mert nem zárja le a telefon a képernyőt...
Esetleg valami ötlet ezek elhárítására?
Köszi!
-
talamasca
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Kell abban még annyi naftának lenni, hogy végignyomd a restore-t!
Meg végig kábelen marad a telefon, tehát tölteni fogja.Kezd el, nagyobb baj már nem lesz belőle!

-
Stauffenberg
nagyúr
Gondolta a franc, hogy jailbreakelt a rendszer. Oké, hogy nem első tulajdonos, de gyári funkció a factory reset, laikusnak (mint nekem) honnan kéne tudnom, hogy nem nyomunk rá FR-t?
Viszont a baj nem az, hogy DFU módban felnyomjam a firmware-t, hanem hogy nem akar tölteni a telefon. Már lemerült. Így meg nem akarom a firmware restore-t nyomni neki, nehogy téglázzam.
Ha laptopra dugom akkor nem tölt, mert az elem ikon alatt a piktogramok azt jelzik továbbra is, hogy legyen szíves konnektorba dugni. Ha oda dugom akkor már csak a villám piktogram marad, de nem tölt. Egész éjjel töltőn volt és reggel sem volt változás.
Téglázhatom azzal a telefont, ha a firmware feltolása alatt dönt úgy, hogy kikapcsol?
Köszi az eddigi segítséget!
talamasca: Neked is köszi!
-
talamasca
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nekem nagyon gyanús, hogy JB volt a telefonon... (Az meg alaptörvény, hogy csak gépen restore-olunk, a telefonon nem!)
Tedd manuálisan DFU-ba (gépre legyen kötve), majd restore az iTunesban.
Az, hogy előtte a miért volt JB a telefonon, az majd utána fog kiderülni...

DFU: Ha gépre van kötve és mutatja pl. a töltés ikont, akkor a loop miatt kezd rögtön azzal, hogy Home+Power-t nyomod, amíg ki nem kapcsol, majd engedd fel a Power-t, de a Home-t tartsd lenyomva. Inkább tartsd egy jó 10-20 mp-ig lenyomva, a lényeg, hogy maradjon sötét a kijelző! Utána iTunes indít és mehet a restore!

Szerk: Közben Karma már megelőzött.

-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Gratula, factory resetet nyomtál egy jailbreakelt telefonra, ezzel hanyattvágva a rendszert.
A boot loop nézegetése helyett próbálj meg azonnal DFU módba menni (dugd be az USB kábelt, tartsd lenyomva együtt a home és power gombot 10 másodpercig, majd a powert elengedve a home-ot nyomd további 8 másodpercig, és engedd el azt is).
Ekkor fekete képernyő mellett a gépnek észlelnie kéne a telefont, és megpróbálhatod a Restore-t. Nem garancia, hogy sikerül, de több értelme van az ajtóban toporgás helyett

-
C4mp3r
addikt
válasz
linkoln001
üzenetére
-
Stauffenberg
nagyúr
Hali!
Próbáltam használni a keresőt, de nem találtam a "boot loop" címszavakra semmit ami nekem használna. Szóval én totál laikus vagyok az iPhone témában, világ életemben Androidos voltam.
Kapott a barátnőm húga egy iPhone 3G-t (természetesen használt), de sok dolog nem volt jól beállítva (nem ugrott fel a toast ablak bejövő üzenetnél nem is jelzett, noha be voltak kapcsolva a notifikációk).
Szóval javasoltam neki egy Factory Resetet. A simára nem történt változás, aztán mondtam, hogy legyen teljes Reset. Kiírta, hogy 2 órát fog vele szöszölni amit nem vettem komolyan, de tényleg eltelt 2 óra... majd újabb 2 óra nem történt semmi, csak Alma logó + újraindulás + Alma logó + újraindulás.
Androidnál sok custom ROM-ot telepítek, tudom, hogy ez Boot Loop. Ráfórumoztam és azt írták, hogy full resetnél megesik az ilyesmi, DFU módban kell az iTunes-al visszarakni egy eredeti firmware-t. Ezzel nem lenne problémám.
De a probléma most következik: A telefon teljesen lemerült már akkor amikor a boot loopban ragadt. Ha felteszem töltőre akkor előjön egy elem ikon ami a legalsó fokig van töltve meg alatta egy villám ikon. Ha lehúzom akkor jelzi, hogy dugjam vissza. Egész éjszaka "töltött", de még mindig a legalsó fokon áll, de nem hajlandó bekapcsolni sem (hogy nézhessem megint a boot loopot). Így nem akarom a firmware-t sem elkezdeni feltolni rá iTunes-al, nehogy még nagyobb legyen a kár.
Mi a teendő? Van még rá pár napos GSM boltos gari, vitessem vissza vagy meg tudom oldani a problémát házilag?
Előre is köszi!
-
linkoln001
tag
nagyon megköszönném ha tudna nekem valaki segíteni, iPhone 4-em van 4.2.1-es szoftverrel, de nem tudom frissíteni a szoftverét. 5.0.1-re sem és 5.1.1-re sem, mert 3194-es hibakóddal kilép. elmentettem az SHSH-t tinyumbrellában, aztán a a cydiában ishshit-ben és még ígyis hibát dobott ki, aztán CFW-el probálkoztam ugyanezzel a hibával.
valami ötlet? -
válasz
winfier
üzenetére
Vannak jo lejatszo progik amikkel newm kell konvertalgatnod. Es mivel az ipad 3 hardvere eleg eros akar a fullhd filmeket is gond nelkul viszi

Blúcucc csak es kizarolag vezeteknelkuli fules csatlakoztatasara valo ha jol tudom semmi masra nem lehet hasznalni :/
Hatterkepnek termeszetesen barmilyen kepet be lehet rakni

-
winfier
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha rossz helyre írok, de nem találtam neki topikot.
ipad 3 vásárlása elött állok (első almás termékem). A következő kérdések érdekelnének.
1. Ha minden igaz akkor win7-ről is tudok átmásolni rá zenéket és filmeket. (A gépen lévő dolgokat ugye nem kuszálja össze?)
2. A filmeket ahogy utánna olvastam mp4-be kell átkonvertálnom. (divxet is?)
3. Filmekből lejátsza-e a hull hd-t konvertálás után.
4. Gondolom bluetooth-on is tudnák átküldeni rá zenéket.
5. Bármilyen képet belehet állítani háttérképnek?
Köszönöm!

-
plus44
veterán
Az mitől lehet, hogy képtelen vagyok sync-elni? Rádugom a telót, de a sync ikon szürke, nem kattintható, magától pedig elindul, de 1 mp múlva le is áll. Alul a csík teljesen sárga és látom, hogy over capacity, de az apps fülön még 6,5 giga szabad helyem van, a music fülön már csak 2,4. (a telefon 2,4-et mutat). Mennyi szabad hely kell neki, hogy lefusson a sync? Nyomnék én restore-t is, de nincs backup-om már régóta..
-
Tibee86
nagyúr
Esetleg nyomd meg az OK gombot

Akkor már semmis
Megnéztem most én is, de mintha eddig nem kellett volna megadni a jelszót. A fene nagy biztonság 
-
jozsi252
veterán
válasz
máyköl
üzenetére
Közben felhívtam MM-ot és mondták hogy bevihetem nyugodtan. Csak azért félek ettől a felhívom az ügyfélszolgálatot mert annyiszor volt már gondom, akár telekommunikációs céggel vagy bármi mással, volt hogy 3x hívtam őket és mind a 3x mást mondtak, szóval no comment. Azért is kérdeztem meg itt inkább.
Illetve lenne egy másik kérdésem. Ismerősnek az iphoneját rádugtam a gépemre mert raktunk rá zenéket. És mondja hogy hazament akart belépni app store-ba és nem engedte a gép, mivel az én mail címem írta ki és nemis tudott más mail címet beírni. Ez mi miatt lehetett? Azért mert az itunesomra lett rádugva a telefon és a telefon sync-nél autómatán az én Apple ID-m maradt a telefonba?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
máyköl
üzenetére
BackOff 1.02
Én ezt használom van egyszerűbb is? -
máyköl
veterán
Hogy tudom beállítani, hogy ne szinkronizáljon az iTunes automatikusan ha rádugom az iPhonet?
-
gagaracer
csendes tag
Van már rajta egy két játék amivel hétköznap pár órát eltöltök néha
csak most hétvégén nem nagyon piszkáltam így elég jól húzza azért nekem fontos a standby üzemidő,amit a moto defy-m sajna nem szeretett kb 2 nap volt a max amit elment úgy,hogy egyáltalán nem nyúltam hozzá..ez ahhoz képest nagyon jó
A defyvel tényleg volt olyan,hogy reggel elkezdtem nyomni 11-12 fele már 10%on jártam
-
gagaracer
csendes tag
Üdv!egy kis akkuteszt:kereken 2 napja megy a iphone4 em 5óra 24perc használattal 45%on vagyok ez mennyire számít jónak?
-
iLux
tag
Sziasztok!
Eddig volt egy iPhone 4S-em, de most eladtam, mert JB-t szeretnék.4-es lesz elvileg. Mennyiben visszalépés a sima 4 a 4S-hez képest?
-
B.Ricsike
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy az itthoni MM-ban tudod-e gariztatni, de mivel úgy tudom, hogy van rá alapból 1 év gyártói garancia, így az itthoni Apple szervízben minden további nélkül kötelesek elfogadni a garanciát!! És el is fogadják!! EU-n belül bárhol el kell fogadniuk!!
De szerintem az itthoni MM-ban is elfogadják, de én biztos nem vinném hozzájuk!Egyébként 1 telefonhívásodba kerül, hogy választ kapj rá! Vagy MM-ot hívod fel, vagy az itthoni Apple Support-ot, és 1 perc alatt megkapod a tuti választ!
-
-
jozsi252
veterán
Lenne egy külföldi ( hollandia ) Media Markt-ba vásárolt iphone. Ha valami van vele akkor az itthoni MM-ba is tudom gariztatni?
-
Csatii
csendes tag
nekem is már volt ilyen bajom!
-
zsolti093
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Ugyanis ma videózni akartam az iPhone 4-emmel, és ahogy elindítottam a videót, kettőt csipog és leáll, amit elment annál azt irja, hogy "nem lehet lejátszani" és nem indul el a videó sem! Ezelőtt minden rendben volt vele! Respring, reboot nem segített! Aki tud segíteni irjon pü-t! Előre is köszi! -
atees
őstag
Fel ora es kiderul
csak a mappakat masoltam at masik hddre -
-
majestic
őstag
Már nem sok van hátra:
Pod2g:
[updated May 20th 2012, 11:00 GMT]List of tested devices for the upcoming 5.1.1 jailbreak
Here is the list of devices that are known to work for sure :iPhone 3Gs
iPhone 4
iPhone 4 CDMA
iPhone 4S
iPad 1
iPad 2 Wifi
iPad 2 GSM
iPad 2 CDMA
iPad 3 Wifi
iPad 3 CDMA
iPod 3G
iPod 4GHere is the list of devices that won't be supported :
AppleTV 3Remains to test (but that should work) :
iPad 2 Wifi, R2
iPad 3 Global
AppleTV 2

-
atees
őstag
Sziasztok!
Sajnos winfos megadta magát reinstall lesz, az itunes mappát hol találom meg, hogy mindent letudjak menti, hogy újra telepítés után ne legyen keveredés?
Köszi -
jilian
addikt
Miért tűnnek el a telefonból az emailek?
2 hotmail -os levélfiók van kezelve.
-
blokad
senior tag
Régen jártam erre, de elég nagy ugrás volt, beszereztem egy hófehér 32GB-s 3Gs-t.
Komolyan mondom, ég és föld a különbség, ahogyan a 4.2.1és az 5.1.1 közt is, nagyon tetszik

-
Csatii
csendes tag
még most se jó :S nem tudom mi lehet még a gond :S
-
pchris
tag
Sziasztok!
Most került hozzám egy 16 gigás 3g. Feleségemé lesz, és hogy csökkentsük a teleonálási költségeinket viber meg skype lesz rajta telepítve. Sw verzió 4.2.1. Jailbrakelt. Használ-e valaki ilyen készüléken skype-ot úgy, hogy bluetooth fülesen keresztül beszélget? Nekem eddig egy 3.0.0.189-es verziót sikerült telepítenem, de azzal nem megy a füles. lehet rá találni olyan verziót, ami megelel a kívánalmaimnak, vagy ne strapáljam magam?
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Jaja...

A másik kedvencem meg, amikor annyit ír,h nem fogadja el, nem működik, stb..., tudtommal nincs itt egy látó se,h ennyiből megállapítsa a hiba okát... -
snooze
veterán
sziasztok!
segitséget szeretnék kérni..rádugom a telot a pc-re,és a dropboxba akarja felteni a képeket a kamerábol..na ezt hol lehet kikapcsolni,mert eddig nem igy csinálta,hanem felugrott egy ablak,hogy hova szeretném menteni a képeket..köszi! -
SteveJobs
őstag
Nagyon Szépen köszönöm a segítségeket azoknak akik valamilyen formában hozzá járultak a sikeremhez

Sikeresen elindítottam a telefont
Még1x köszi mindenkinek !
-
jozsi252
veterán
Üdv.
Nemrég megkérdeztem de nemkaptam rá választ, ezért még 1x beírom hátha olvassa olyan a topicot aki tudna megoldást találni erre. Szóval
Azlenne a kérdésem hogy mivan akkor ha elakarok menni egyik ismerőshöz ès amit én otthon synceltem képet zenét videót a telefonra azt akarnám rámenteni az ő gépére. Van erre valami mód, itunesal hogy lementsem az ő gépére?
-
Landon
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Köszönöm!

-
szijartg
őstag
Egy gyors kerdesem lenne... Sajnos nyomtam egy sim kontaktok importalasat. De elegge ossze volt keverve a simen a cuccok.
Hogy tudom a felhobol vissza allitani a kontaktokat?
Itunesos mentesem nincs...
Aktív témák
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby rádiós topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak elutasítani tudom a hívást, és utána visszahívni a másik felet... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

D hoppá megjavult