Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Aktív témák
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
szijartg
üzenetére
SBSettings-Process-Free Up Memory, illetve a háttérben futó alkalmazások (hibernált, nem hibernált), pl a MultiCleaner segítségével. Erre gondoltam.

@máyköl: A programot magát ismerem, de még soha életben nem próbálkoztam a feltelepítésével. Egyrészt azért, mert nincs 3G-m, másrészt azért, mert az egyik ismerősöm telefonja egy az egyben összeomlott tőle. Persze ez lehet bármitől, de azóta inkább azt mondom, hogy nem ajánlatos feltenni.
-
__H4X0R__
senior tag
-
CoDWaW07
őstag
Hello mindenkinek
iPhone 4-en érdemes frissíteni IOS 5.0.1-ről 5.1-re? mennyivel gyorsabb a rendszer? -
leroyclub
senior tag
Naptárnál nincsen olyan lehetőség hogy beállítok egy találkozót helyszínnel és időponttal, de a jelzést azt mondjuk elötte 8 órával szeretném? Vagy tetszőleges időpontban??
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Endruboy007
üzenetére
Hát, importálni a könyvtárba valóban egyesével tudod, de leszedni a gépedre meg már akármennyit tudsz egyszerre...
Az iTunes-os megoldásról nem tudok nyilatkozni, mert én nem nagyon használok iTunest
-
fazr
senior tag
válasz
Endruboy007
üzenetére
Nekem így simán működik.
-
Scoobyka
addikt
egyik ismerosomnek van egy 3g-je es azt kerdezte,hogy nem lehet valahogy ratenni az ios 5.1-ben levo notification centert valahogy jb is jatszhat.... 4.2.1en van.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Endruboy007
üzenetére
A szerkesztett képet importálni tudod a Camera Roll-ba, és onnan könnyen át tudod másolni a számítógépedre, akár iFunBox, akár más program segítségével, illetve ha felcsatlakoztatod az Apple fényképező ablakban.
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
IPhoto alkalmazásból, hogy tudom a PC-mre kimenteni a szerkesztett fotókat? A progiban rányomtam az "iTunes megosztásra", a gépen az iTunes-on belülül látom a megosztott a mappát, de se megnyitni, se kimásolni a gépre nem tudom.
Köszi!
-
sCr89
tag
Hali!
erről tapasztalat: SGP iPhone 4/4S Steinheil Ultra Oleophobic ?
vagy maradjak ennél SGP iPhone 4/4S Steinheil Ultra CrystalJelenleg egy matt fóliám van az sgp-től de nem igazán vált be a matt, fényeset akarok mindenképp.
köszz -
fazr
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igen, mert az értelemszerűen csak a feltöltésre vonatkozik, a letöltésre nem.
Most kipróbáltam (feltöltési minőség Originalra van állítva és úgy is tölti fel):
Eredeti kép
Dropboxba feltöltve, majd onnan mentve Camera RollbaAmúgy most írtam supportnak emiatt, bár nem hiszem, hogy érne bármit is.
-
pumbesz
csendes tag
Szerintem felesleges a csere csak pénzkidobás, ha nem zavarja a müködést, akkor vegyél rá azt a keretet, feketébe vagy szürkébe és megoldottad a problémát olcsobban
de ez az én véleményem. egybéként meg az is lehet h tul sos az izzatságod és ah tapiztad megkezdte kicsit, vagy csak szimplán kicsit rosszabb minöségü az anyaga és könnyen megkezdte valami. -
-
szabopali
aktív tag
Ok megvan a megoldás, egyébként vágom amit mondasz! Most csak az volt a kérdésem, h directbe, hogy lehet kimondottan a filmtekercsbe helyezni képet a PC-ről. Én erre nem találtam megoldást de a közvetve megoldottam. A fotófolyamba bepattintottam iCloudon keresztül a szükséges képeket és innen vissza toltam a tekercsbe.
Köszönöm a segítséget, egyébként!
Megpróbálkozom ezzel is még1x, hátha ma mások is benéznek, akik ebben járatosak
-
Mela Kehes
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Ha függőlegesen tartom a telefont, nem pedig fektetve. A filmtekercsben pedig nem akarok tárolni fél évvel ezelőtti felvételeket. Gondoltam átteszem a filmekbe, ott szépen elfér. Akkor jött ez a gond, hogy a gyári lejátszó csak fektetve mutatja a filmeket, azokat is amiket álló helyzetben készítettem.
-
DroneZ^
őstag
Hogyan deríthető ki, hogy pontosan melyik hálózat függője a telefon? (nincs minden gyártótól simem, és az sem biztos hogy magyar)

-
máyköl
veterán
iPhone 3G telefon lefagyott, mit tegyek? Semmire sem reagál...
A kezdő képernyőt látom a háttérképpel, és azt írja épp ki, hogy nincs behelyezett sim kártya.Home + Power nem segített.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én se sok videót csinálok, az a pár darab meg jó helyen van a filmtekercsben.
-
Ragnar95
félisten
Ez a gond, hogy meglesznek ömlesztve is, mert így ha valamit nem rakok mappába, akkor az ott lesz a sok másik kép között, ami amúgy mappában lenne...

De lassan 1,5 évnyi iOS használat alatt már rég megszoktam ezt és igazából már rég nem is nagyon hiányzik, de nem haragudnék meg,ha ez a funkció elérhető lenne
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Mik azok az allo videok? Nem azokat hivjak fenykepnek?
-
Ragnar95
félisten
válasz
JamesHun
üzenetére
Én viszont sokkal jobban szeretem az iTunest, mint a kézi másolgatást, mivel amúgy is minden zeném ott van, így rádugom a telót a gépre (sőt most már ez se kell, elég neki a wifi) és magától rárak mindent, amit én szeretnék, nem kell húzkodnom.
A képeket is egyszerűbb így szinkronizálni szerintem, mivel csak behúzod őket egy adott mappába és onnantól az iTunes magától rárakja a telóra. Én meg csak olyan képeket törlök le a telóról, amit később nem is akarok visszarakni rá, így ez a probléma se foglalkoztat,h utána nehézkes visszarakni a filmtekercsbe a képeket.
Az egyetlen, amit hiányolok, az a mappák készítésének lehetősége a fotók között, de ez ugye az iOS sajátságaiból fakad, így ezzel is megtanultam együtt élni
Mela Kehes: én azt a pár videót, amit mobillal készítek a filmtekercsben tárolom. -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Felhőben.
Pl. Skydrive. -
JamesHun
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
na pont ez az egyik olyan dolog amit nem szeretek iphone-ba, IOS be és Itunes ba
ezt bármelyik eddigi telefonomba 5 mp-es dolog volt
Iphone gari újraindulással kapcsolatba amiről pár napja beszéltünk itt:
Vodát felhívtam, hogy apple oldala nem jelzi garisnak a kapott új I4-et, de megnyugtattak, hogy ettől még garis, mert a szerviz aki cserélte az bejegyezte a cserét és újraindult az 1 évem, és márkakereskedésbe rá tudnak nézni a voda belső részébe is ahol szintén be van jegyezve az új garim, illetve állítólag az applestoreokba ha a garit nézik akkor van nekik egy belsőbb rendszerük ahol látszódik az én garim is rendesen1270 valamiért oda nem fér hozzá (a vodás belső rendszerhez), így ha járok nagy vodába akkor még ott is lecsekkoltatom, hogy biztos ami biztos alapon jó-e az infó amit kaptam
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Leginkább a telefonon, ha meg sok van, megy a gépre

-
Mela Kehes
addikt
A telefonnal készített videókat hol tároljátok?
-
szabopali
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
ok odáig megvan, hogy email, ez idáig ok , aztán törölve lett néhány a phoneról, értelemszerűen megmaradta a pc-n itt akadtam el, mert sok féle képen vissza tudom varázsolni - új könyvtárba teszem és azt szinkronizálom stb, de visszamásolni nem engedi, vagyis a beillesztés nem jelenik meg a tekercsbe! mindenhova tudom csak oda nem.
-
szabopali
aktív tag
A filmtekercs könyvtárba szeretnék másolni képeket pc-ről. Töröltem néhány képet onnan és szeretném ha visszatudnám rakni őket. Van megoldás erre?
Nyilván a fotóadatfolyamba simán megy de onnan nem tudom átmásolni a tekercsbe, sajnos. -
Mela Kehes
addikt
Értem, akkor ha 7-8 oldal belefért az már elég.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szerintem nem nagyon van limit, én már másoltam be jegyzete 7-8 oldalas rövidített olvasmáyokat

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hát a Bűn és bűnhődést ne ide masold

-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nézegettem, de nem találtam limitet!
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Van benne karakter limit?
-
Mela Kehes
addikt
A gyári jegyzetbe mennyi karaktert lehet beírni?
-
vladgabor
tag
Márpedig ha tokot nem használsz, akkor ez csak valami olyasmi lehet, ami a kezedre került, onnan a telóra és egy ideig rajta maradt és kicsit "felmarta" a fém felületét. Ha jól sejtem ez alumínium, és mégha eloxált is, azért savas vagy lúgos anyagok bánthatják. Nem lesz egyszerű eltűntetni

-
leroyclub
senior tag
-
leroyclub
senior tag
ez nekem most teljesen uj ahogy olvasgattam a hsz-eket. Az iPhone 4-en GorillaGlass van? Mert ha igen akkor azonnal leveszem a fóliát. SGS-em volt amin szintén az van és másfél év alatt is alig lettek rajta hajszálkarcok, pedig sosem vigyáztam annyira rá... Szóval igaz hogy gorillaglassos a sima 4???

-
__H4X0R__
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Egy tokból indultam ki, ami szintén fémszerű dologból készült, és szintén bebarnult. Csak egy ötlet volt, bár mondjuk az az ésszerű, hogy a fém egy órás napsüttetés után se barnul be, ahhoz kicsit több idő kéne

Az általad említett marás, az valóban élethűbbnek mondható...
@CBool: Hát olyan keretet szerintem nehéz lesz találni, meg persze ahhoz, hogy kicseréld eléggé szét kéne szedni a telefont is... Vegyél rá egy tokot, és akkor nem fog zavarni

-
CBool
tag
válasz
runner 125
üzenetére
H4X0R: Napon nem hagytam, tokot nem használok.
runner: Most megpróbáltam ablaktisztítóval de abszolút semmi. Fényesre nem szeretném polírozni, amire gondoltam végső megoldásként, hogy középső keret csere...

-
runner 125
nagyúr
válasz
__H4X0R__
üzenetére
Ez fém, Nap nem tudom mennyi idő alatt tenne benne kárt..
Ráadásul nem ilyen random mód - csak néhány helyen.Nekem ez inkább tűnik valamiféle "marásnak", vagy szimpla szennyeződésnek.
CBool
Próbáltad lepucolni? Ablaktisztító plusz szemüvegtörlővel ess neki.
...ha, megfogta, és nem tűnik el, még alternatíva a teljes polír.

-
CBool
tag
Sziasztok!
Már másfél éve iPhone 4 tulajdonos vagyok, azóta vigyázok rá ahogyan csak tudok. Ma viszont észrevettem valamit.. a középső keret bal oldali részén elszíneződés van, mintha megmarta volna valami (de erre nem igazán kerülhetett sor, mivel ha bármi vegyszer is kerül a kezembe, azonnal kézmosás többször, alaposan). Tehát abszolút nem értem mégis mi történhetett.
Képek:
A kérdésem az, hogy találkozott itt már bárki hasonlóval?!

-
Blizz
őstag
válasz
manchester85
üzenetére
Regisztráltam,de nem találok ilyet sehol se,telefonszámomat ugye meg nem fogadja el:\ Akkor sztem ennek lőttek
-
Blizz
őstag
Én az iphone3gs-t Amerikába vettem egy apple boltba at&t-s kártya volt benne a kérdésem: ez működne nálam?
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
máyköl
üzenetére
Erre mindig is figyelmeztetni szoktak, h rendszergazda módban érdemes futtatni. Igazság szerint másra már nem igen lehet gondolni, mert ha ténylegesen DFU Modeba kerül a készülék, ki is írja a géped, hogy Helyreállítási módban felismerte a készüléket, akkor mással már nem nagyon lehet probléma. Max próbálj meg egy másik IPSW-t letölteni, mondjuk a flexburns-ről...
-
szijartg
őstag
appstore-ban nincs lehetőség pp-s fizetésre?
csak amex, visa és mc van? -
__H4X0R__
senior tag
válasz
máyköl
üzenetére
További lehetőség a Redsn0w 0.9.6b5 illetve b6. Amugy, ha rends0w nélkül probálod berakni DFU módba, akkor a géped felismeri a készüléket? "Helyreállítási mód"
Probáltad másik USB porton? Másik kábel? Másik gép?
Amugy a DFU-val kapcsolatban, ha be van kapcsolva a telefon, akkor elég az is, ha 10 mp Home + Power, és utána csak Home 15 mp-ig. Ha ki van kapcsolva, akkor 3-5 mp Power, aztán 10 mp Home + power, és 15 mp Home. Legalábbis én egyes esetekben így szoktam.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
máyköl
üzenetére
Bár nem tudom milyen Redsn0w-val próbálkozol, de ajánlom figyelmedbe a redsn0w 0.9.6b4-et. Az támogatja az iPhone 3G-t is
De, abban az esetben tényleg szükséges az IPSW betallózása.Bocs, csak az új verziókban (redsn0w 0.9.10b6) már nem kell semmit sem betallózni, kivéve a bebootoltatásnál. És mivel azt irtad, hogy a legfrissebb, azért válaszoltam azt.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pl. Skydrive.

brühühü...