- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
StLui
veterán
Azt hiszem megvan a megoldás:
Eddig úgy csináltam, hogy a News Feed oldalon középen a Photo "gombbal" indítottam a feltöltés.
Most csináltam egy próbát úgy hogy kiválasztottam a menüből az Apps-ok közül a Photos-t és úgy töltöttem fel, mindjárt más, és itt tudok mappát is választani, nem megy automatikusan a Mobil feltöltésekbe -
-
JamesHun
addikt
az a 3 kérdés válasz / adj meg egy biztonsági email-t?
arra ki vannak akadva nagyon
főleg a fiatalabbak
első kocsi, kedvenc kocsi stb
és pl azt első és a kedvenc kocsi nem lehet ugyan azérdekes ez az apple
userek 60-80% windowst használ mégis egy normális bugmentes kiadást ennyi év után se tudnak windowsra kiadni
ma kb 2-3 órát elvoltam vele mire leszinkronizáltam ipadot, mert megakad a vásárlás átvétele és manuálisan kell azt a progit leszednem akkor továbbmegy, ellenkező esetben végigmegy, de mégse, mert nem menti le a programokat itunes-ba -
Tibee86
nagyúr
Húúú ahány ember annyi félét, sokszor volt téma, mindenkinek más jön be.
Milyet szeretnél az se mindegy, bumper, hátlap, vagy ami atomtámadás ellen is véd?
Amúgy a legjobb tok nélkül szerintem, egy jó kis bőrtok max hozzá, de pl nekem muszáj, ha szeretnék itthon is telefonálni -
Tibee86
nagyúr
Egy hátlappal megoldottam ezt a problémát, hiába tetszik jobban nélküle, meg lehet, hogy a fólia miatt, de iszonyatosan gyűjti a zsírt, meg a koszt a hátlap is, így már az sincs
Gyenge lefedettség meg annyira mégse gyenge, mert az asztalon ott a 4 csík. Van itthon pár már őskövületnek számító telefon, meg én is nyúztam sokat, soha egyikkel se sikerült ezt produkálni, úgyhogy az én véleményem szerint, igenis sokkal gyengébb, rosszabb antenna van az Iphone-ba.
Na mindegy, attól még nem cserélném le semmi más telóra -
__H4X0R__
senior tag
@manchester85
A cikkben egy bővebb videó.De azt fontos megjegyezni hogy tényleg megvéd, de a fólia egy erősebb hatás esetén leválik a képernyőről. Azon pedig érdemes elgondolkozni, hogy ez hosszútávon megéri-e. Persze jobb mintha 90k-ért cseréltetne az ember képernyőt, de az ár egy kicsit húzós....
-
_Fefe_
tag
Az autós töltőkkel egyébként pont ez a baj az aksira nézve, amit írtál is. Általában rövid ideig töltöd a telefont vele, és ritkán töltöd vele a maximumig. Ez pedig az akkumulátorra fokozottan hátrányos, gyakori ilyen használat mellett hamarabb degradálódik/tönkremegy. Ezek az aksik azt igényelnék, hogy ha töltöd, akkor a maximumig töltsd, de ez igaz az asztali és usb-s töltőkre is. Az autós töltők csak szükségmegoldásnak lehetnek jók esetenként.
Személy szerint én BT kihangosítót használok csak az autóban külön telefontöltés nélkül, beépített mikrofonnal az autó hangszóróit használva a kihangosításra. Parrot CK3000 Evolution
Van autóstöltőm is szükségmegoldásnak, ha kell, de még szerintem nem is használtam mióta megvan. A saját iPhone 4 már több, mint másfél éves, de még nem vettem észre rajta az aksi teljesítményének csökkenését. -
asuspc96
senior tag
most ezt nyúzom...egy kettőt már kivégeztem
De köszönöm az infót...!
Neked mik a tapasztalataid ?
Egy 18 év alatti mért nem ? (az én megtakarításom kevesebbet ér ?).....(nem neked szánom)
szerk: Blaise
Igen Neked is szia...
"Mivan, má' nem hekkelni akarsz hanem tőzsdézni?"
Miután befejeztem a projektet csak úgy lépek a következőre....
Mindkettőben van pénz...és sajnos ma ez irányítja a földet...erről van is véleményem...
[link] vagy [link]
De kifejtenéd a mondanivalódat ? (akár pozitív akár negatív..)
asuspc96
-
bepe79
addikt
Akkor majd 21x-erre ripityára törik a kijelzője, vagy leszakad a SIM-kártya tartó belül, és b@szhatod az iPhone-t.
Igenis van létjogosultásga a túlélő tokoknak, van, aki nem azért vesz iPhone-t, hogy villogjon vele szombat este a buliban a matt részeg hülye picsáknak. Van, aki az iOS kezelhetősége és a millió app miatt vesz iPhonet, és pont leszarja, hogy a Griffin ront a kinézetén.
-
japmas01
tag
Nem teszteltem, hogy mennyit bír ütésileg, bár láttam róla videókat és sok olyat is, ami összetört.
Mivel többször nagyon nagyot esett, vízbe is, olajat is kapott rendesen, ezért gondoltam.
Természetesen szebb nélküle és kisebb, de megszokható.
Viszont a telefon árának a töredéke a tok!
És nekem megért ennyit és megéri, hogy nagyobb, mert tudom, hogy védve van!
Persze nekem is van mellé egy elegáns tok is, de igazból ezt használom csak.
Úgy is zsebben van java részt, vagy valahová kirakva! -
-
-
zack
nagyúr
Már megvittattuk párszor. A 256 kbit/s AAC ha eredetiből tömörítik, szinte CD minőség. Az iTunes-ból eddig letöltött számok mind baromi jó minőségűek. Simán lecserélném a FLAC/Apple Lossless verzióimra, mert nem lenne velük a macera, hogy albumborítót keresni hozzájuk stb. Persze az eredeti FLAC számokat megtartanám itthoni lejátszásra, csak a telón használnám az AAC verziót. Arról nem beszélve, hogy a letöltött Lossless-t még le kell ellenőrízni, hogy nem e mp3-ból lett felkonvertálva stb.
(#37713) Blaise
Igen, arra. Semmi hír sincs róla nálunk mikor lesz elérhető?
Furcsa, hogy a környező országokban már van, nálunk meg még hír sincs róla mikorra várható.
-
Ragnar95
félisten
Nem, miért lenne gond....?
Ez Apple, nem Microsoft
Amúgy tényleg nem várható ilyen, egyrészt mert vannak országok, ahol nincs AppStore és hogy ők is tudják használni, másrészt mert az Apple-nek az az érdeke, hogy elégedett legyen a vevő és nem az, hogy szivassa őket ezerrel... -
greggggg
aktív tag
esetleg alaplapot cseréltek, vagy az eredeti telefon régi bb-s volt esetleg még függelteníthető volt.
sztem balhézz a gsm boltba. mármint ők csak próba után vesznek be telefont, akkor magyar karival is ment most meg véletlenül angol függő? vagy milyen akkor? érted ugye? mert így azt se tudod. -
FefeeX
veterán
Ha teljes verziód van, amiért fizettél, akkor abszolút nincs szükséged adatforgalomra. Ez csak a T-escógazdaságos esetén áll fenn...
mondomén: akkor nem találom meg hozzá a megfelelő megvilágítást. Mondjuk i4-em van, és a zseblámpám nagyon erős, az asztali lámpával meg inkább ilyen szöszöket látok a jack alján, mint pirosat... Lehet, hogy nem ázott be? Mondjuk levédhette a tok, de akkor meg miért ment el a mikrofon egy napig?
-
FefeeX
veterán
Aham, csak ha 2-3 napra mész minimum, és megvetted a külföldi térképeket (inapp), és tiltva van a roaming, a második-harmadik napon már nem indul el a program... Roaming-ellenőrzi a T-s hálózatot...
Ragnar95: tehát csak a teló tetejét bontod le?
vadászcsiga: EA játékoknál általában külön van US és World verzió, ezért nem is látod a magyar store-ban letöltöttként...
Csabee.: Magyar Appstore-ban a Shift1 van leárazva, még mindig, pedig annál is azt írták, hogy csak egy nap... Azóta is folyamatosan benne van a daily deals-ben... Szóval ez a Daily elég átverős dolog. Nézem minden nap, hátha akcióznak valamit, ami még nincs meg, de csak ilyen pónis ismeretlen nyavaja van...
-
Melack
veterán
Szerintem azért ennél összetettebb a dolog. Ha megnézed, az Androidos telefonok is fel vannak szerelve minden jóval. De az Apple megcsinálta azt, ami másoknak nem sikerült. Egymaga csinálja a szoftvert és a hardvert (ok, legyártatja, de az ő kezében van). Ergo könnyebben optimalizál. És az iTunes adja meg azt a pluszt, amire az átlagembernek szüksége van. Arra azért kíváncsi leszek, hogy a Google a Motorolával mire fog menni.
-
Misi1979
őstag
A rendőrség lefoglalta.
Nem elvette.
Egyébként meg ha van róla számla, szerződés, azzal együtt gsm-boltba befáradni, a rendőrségi papírokkal együtt, hogy te márpedig kéred vissza a telefon árát. Vagy másik készüléket.Ellenkező esetben perelsz.
De akár rendőrséget is rájuk lehet hívni ott rögtön. Mivel ha bolt lopott cuccot árul és ez bizonyítást nyer, az orgazdaság.Adott esetben, ha pesti volt a bolt, szívesen elkísérem az illetőt.
-
Bling95
őstag
Azert a telonak is szep elete volt: valaki megvette elloptak tole az a valaki bevitte egy gdm boltba eladni aki eladta a negyedik szemelynek es utana megvetted tole
1-1,5 ev alatt az otodik tulaj , erre lefoglalja a rendorseg
Remelem minel hamarabb visszakapod
vagy ha a telot nemis a penzt mindenkepp
-
StLui
veterán
Látszik, hogy nem azt kérdeztem miért nem szól az egyik hangszóró, vagy milyen gumibugyit tegyek a telóra, nem is kaptam választ, még annyit sem, hogy béna vagyok
Szóval szakmaitlan kérdésemre megfejtettem a választ, talán.
Induláskor betettem nokiáról a névjegyeket gmail-be, majd beállítottam iTunest, hogy onnan szinkronizáljon, ez így is maradt, elkezdtem használni mostanság a gmail-es címemet, gondoltam beállítom a telon exchange-be és innentől folymatosan ment a szinkronizálás neten át, valószínűleg ekkor nem vettem észre hogy több csoport lett így a telón. Na most ebből lett a gubanc, egyszer ott voltak a számok neten szinkronizálvan gmail-ből, és ugyanezeket a számokat feltolta külön csoportba "Össz. a PC gépemről" mappába az iTunes is amikor rádugtam a telót a gépre, szóval iTunes-ban szinkronizálásnál kikapcsoltam a gmail-es szinkronizációt, magyarán semmivel nem szinkronizálja most már a névjegyeket, maradt a gmail-es, netes szinkron.Így most a "Össz. a PC gépemről" mappanév vissza is változott "Össz. sajátiPhone-on" mappára, de így üres marad, ezt viszont gondolom nem tudom eltüntetni.
-
Csabee.
nagyúr
-
majestic
őstag
Most néztem meg a garanciapapírt, azon 12 hónap van, de ez szerinte nem számít. Minden ami az iPhonnal kapcsolatos, az teljesen más mint az összes többi gyártóval. Az Aplle minden szólgáltatóvak külön-külön köt szerződést, a T-Mobillal ilyet kötöt. Mégegyszre hangsúlyozom: 2-szer is visszakérdeztem.
-
mondomén
őstag
Írtam, hogy többször rákérdeztem nála. Fel is vázoltam neki, hogy én miként gondolom a dolgot. Azaz 'most befizetem ezt a 40ezret, a telefon törlesztő részletet és a csomag havidíjat (nagyjából 12ezer forintot) ebből a 40-ből fogják levonni, igaz?' Erre a válasz az volt, hogy igaz. Próbáltam nagyon körültekintő lenni és alaposan körbekérdezgetni a teljesen evidensnek tűnő dolgokat is...
-
manchester85
veterán
Lehet, hogy igazad van. Na mind1, majd kitalálom még. Én azért látom, mondjuk.
Pedig laggol néha az i4, nem is kicsit, jobban, mint a 3G 3.1.3 alatt.
Nem vicc. Csak veszett gyors, de néha mégse olyan sima, mint szeretné az ember.
Az előző hsz-emet pl. arról írtam, de alig tudtam összehozni, mert lassan dobálta fel a karaktereket, és a nagyítós kurzormozgatás is igen gázosan működött.
Azért van még mit javítani.
Icecave!
Jaja, de egy fórumnak ez is a lényege.
Csak tudod, hiába megyek vissza nagy mellénnyel, nem tudom bizonyítani, hogy azt a "bibit" nem én biggyesztettem oda. Lehet itt azzal jönni, hogy tegnap este hoztam el, meg ki se vettem a dobozból, ez mind csak mese, a tényeket meg úgyse tudom igazolni. Innentől fogva a "szájtépés" veszett fejsze nyele. Bár az is igaz, hogy lehetne rajta olyan sérülés, aminél nem nézném, hogy tudom-e igazolni az igazam, akkor is ott verném már nyitáskor az ajtót. Talán ez is azt jelenti, hogy én is inkább el akarom felejteni, mintsem cirkuszt csapni egy előnytelen helyzetből. Pont a határon mozog, ahol még nagyvonalú maradhat az ember, csak hát egy 150 ezres telefonnál kivéve a dobozból, hadd legyen már alacsonyan ez a határ... Meg a csaj is, f*szért bontja ki, ha nem kértem rá.
-
FefeeX
veterán
Ja, meg 20-30%-ot merít fél óra alatt. Az mondjuk azért húzós.
Meg ne haragudj már, de lehet mások zsebében nyúlkálni, meg másokat barmozni, de ha minden más telefonban jár ingyen, akkor Te miért fizessél érte pont, mikor Te veszed a legdrágább készüléket?Le kéne már állni ezzel a "balfék mert meg merte kérdezni", 5éves gyerek szintű hozzáállással...
megema: a régi két darabból álló, vagy az új, vékonyított? Csak mert az új kevesebb áramerősséget tud leadni, tehát elég nagy különbséget lehet mérni a kettő közt töltési sebességben... (az i4-emet az ipad2 töltője hamarabb feltölti, mint a hozzá kapott töltő); amúgy nem olyan jó a mini töltő, nekem múlt héten szállt el, nem tudom, cserélik-e gariban, még garis a telefon...
-
rep3at
őstag
A díjcsomag árát szerintem akkor lenne érdemes belakalkulálni egy készülék árába ha nem csak a havi xxxxx ezres tarifacsomaggal kérhetnéd hanem mondjuk egy havi 2000 Ft-ossal is. Na akkor azt mondom hogy oké.
Így mi marad? Bemegyek a T-be, megnyomkodom, aztán veszek harmadannyiért egyet a neten.
-
rolcsibácsi
őstag
ja, de szeretem minél kevesebb appból megoldani az életem.. nekem bookmarkokban ottvannak a csatornák és ez így jóval gyorsabb safarin keresztül mint az a lomha progi.. fél év mire betölti az adatbázist.. meg legutóbb mikor próbáltam még mindig eltűnt benne a statusbar.. így nem láátam tv-zés közben az időt, vagy pl nem tudtam a fényerőt állítani sbsettings-el.. ugyh sztem szar. tv műsorra is van oldal safariban ugyh tök felesleges..
Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest