Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
leviske
veterán
Hülye kérdés, de ha a microSIM/nem microSIM dolgot vesszük, akkor szabadon lehet az iPhone-okban is cserélgetni a számot? Most lett véve egy a T-Mobile-ban és nem figyeltem, hogy mit regisztrálgatott, ami miatt a telefont is be kellett kapcsolni.
Vagy ez csak szimplán az, ami miatt a külföldről behozottakat letiltogatta a Telenor? (Értem ez alatt azt, hogy regisztrálta, hogy Mo.-n lett eladva a T hálózatán?)
Bocs a kellemetlenkedésért, de eddig csak Nokiákkal volt dolgom, azokat meg sose regisztrálták.
-
rolcsibácsi
őstag
az equ csak nekem tunik ugy mintha halkabb lenne a gyari music appnal?
-
manchester85
veterán
válasz
persil #29489 üzenetére
"Az apple levont több alkalommal is 600-700 forintos összegeket"
Tudod valamivel igazolni, vagy csak feltételezés? Csak mert az sms értesítésből nem derül ki, hogy zárolt vagy levont.
"Szintén Manchester85 kedvéért megjegyzem, hogy a keresőbe beírva a "600ft" és "levont" szavakat, még mindig nem megfelelő találatot ad ki. Már csak azért sem, mert az általa említett "kulcsszavakra" keresve pont azt a néhány hsz-t dobja ki a kereső, ami pont ő írt nekem a legutóbb."
találat 1 találat 2 találat 3 találat 4
A 2 eurós találatok kereséséhez már nincs kedvem. Igazából bizonyítékot várnék tőled, amit a bankod is megerősít, hogy tényleges levonás történt. Addig kár is hisztériázni. Oké, nem regisztráció, nem adatmódosítás, akkor egy szimpla bug vagy kártyaellenőrzés. A lényeg itt most az, hogy egyelőre nem nyert bizonyítást, hogy ténylegesen le is lett vonva tőled ez az összeg, ellenben nagyon sok példát tudunk, mikor zárol 2 eurót az appstore... Megerősítette valaki személyesen a bankodnál, hogy ez az összeg le lett vonva?
-
gzbotii
nagyúr
Arra tudna valaki adni magyrazatot, hogy a gepemen tarolt 550 zenszambol (mind mp3 es zomiben 320kbs) miert csak 327-et szinkronizalt fel a 3GS-emre
-
persil
nagyúr
válasz
icecave #29492 üzenetére
Srácok, köszönöm a válaszokat, de ötször írtam le, hogy ez nem a 2 euros zárolás.... =)
Az megvolt regisztrációkor, valamint egyszer, amikor valamit módosítottam, de most ilyen nem volt, és kb 5, vagy 6 nap leforgása alatt vontak le pénzt 600 forint körül.
Pénz van a kártyán természetesen, de akkor eleve nem is tudnék vásárolni.
A zárolás egyébként nem jelentene problémát, tudom, hogy az csak zárolás.Szóval köszönöm nektek, de a kérdésem sajnos még mindig áll.
Egyébként holnap már ráérek, hogy OTP-zzek, szóval természetesen rákérdezek, csak gondoltam, hogy egy esetleges személyes tapasztalat most többet is segíthetne. -
persil
nagyúr
Újra kénytelen vagyok feltenni a kérdésemet, bármennyire is unalmas legyen egyesek számára.
Az apple levont több alkalommal is 600-700 forintos összegeket, legutóbb alig pár perce úgy, hogy semmit sem vettem.(Most. Amúgy szoktam)
Manchester85 kedvéért leírom, hogy nem, ez nem a regisztrációkor zárolt két euro és nem, nem az adatváltozáskori újra validálása a kártyának.
Nem, nem változtottam kártyát, nem váltottam emailt, nem vásároltam az ID-vel másik gépről, nem írtam át az adataim, tehát az apple nem a fizetőképességemet vizsgálta újra.1 hét leforgása alatt többször vontak le 600-700 forint közötti összeget úgy, hogy ez idő alatt 2, tehát kettő darab alkalmazást vásároltam, összesen(tehát 2x 0.79) 1.58 euroért.
Szintén Manchester85 kedvéért megjegyzem, hogy a keresőbe beírva a "600ft" és "levont" szavakat, még mindig nem megfelelő találatot ad ki. Már csak azért sem, mert az általa említett "kulcsszavakra" keresve pont azt a néhány hsz-t dobja ki a kereső, ami pont ő írt nekem a legutóbb.
Sajnos bonyolultabb a helyzet annál, hogy 1-2 szóval rá tudjak keresni.Szóval, ha valaki esetleg nem unja a kérdést, és találkozott már hasonló problémával, akkor szívesen meghallgatom az ötleteit, észrevételeit.
-
sipi723
tag
válasz
vadászcsiga #29481 üzenetére
remek... jó nagy hülyeség
és valamilyen program ezt tudja orvosolni?
-
norbi2010
őstag
iPhone-al sehogy se lehet pl. zenét küldeni egy nem iphone-ra?
-
sipi723
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy felrakom a képeket telóról gépre (PC), és amik el vannak forgatva azokat nem engedi a helyes irányba forgatni, azt írja ki, hogy probléma van a fájltulajdonságaival..(érdekes, nem mindegyik képnél írja ezt ki) le kellene szedni valami külön progit amivel felteszem a képeket, vagy mi lehet a megoldás?
a segítséget előre köszönöm! -
Misi1979
őstag
Redeem-kódok.
-
Balupapa
senior tag
válasz
vadászcsiga #29469 üzenetére
köszönöm
ittakary , probálj a lényegre koncentrálni és nem oktatni
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #29469 üzenetére
iTunest nem próbáltad újrarakni?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #29465 üzenetére
Persze próbáltam már mindent, csak az segít ha az időzónát Amerikai középidőre állítom az is csak a sokadik próbálkozásra. Ezt gugliztam ki még amikor 3GS-sel is ilyen problémáim voltak. Tűzfal nem tudom mennyire zavarhat be (ez most csak úgy eszembe jutott)?
Balupapa
Ott van az iTunes mappában persze csak sync után.[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
hali, nem tudja valaki,
hogy a telefonnal felvett hangjegyzetet hogyan tudnám a számítógépemen meghallgatni?????iphone 4 JB
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #29464 üzenetére
Én letöltöttem a szifon.com-on lévő linkről. Aztán shift-et nyomva update-ra kattintottam és feltette. Minden maradt a telón a végén. Próbáld meg!
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Lehet hülye kérdés, de 3G-nél valamerre lehet a menü betűméretet növelni? Nem gáz, ha JB kell hozzá. 4-esen kerestem, de nem találtam semmit.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #29464 üzenetére
Azt próbáltad már, hogy kitörlöd gépről a teló backupját, hátha azzal van a gond? Nekem már volt, hogy nem tudott az iTunes backupot készíteni, töröltem a backupot és jó lett
Vagy a biztonság kedvéért ne töröld, csak helyezd átAmúgy a legújabb TinyUmbrella képes beta shsh-kat is menteni, most mentettem shsh-t és lementette az 5.0.1-et és az 5.1b-t
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #29462 üzenetére
Nem, de nem is fogom, mivel az 5.0-val nincs semmi problémám és ha mégse lesz az 5.0.1-re JB, akkor megsz@pom
Az OS fájljai, amik alapvetően titkosítva vannakÍgy, hogy szabadon hozzáférhetőek, például a Siri fájljait legálisan meg lehet szerezni és minden mást, ami az iOS-ben az oprendszer része.
Eléggé otthon vagyok a műszaki/informatikai dolgokbanAmúgy MuscleNerd postolta twitteren és a nagyobb iphone-os oldalak is közzétették
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #29460 üzenetére
Nem, ez végleges, de elég fura.
Csak 4S-re érhető el és arra is csak restore-al, OTA-ként és sima frissítésként is az előző 5.0.1-ez rakja fel, ráadásul nyílt a ramdiskje az ipsw-nek, szerintem simán lehet, hogy véletlnül szivárgott ki, mert még changelog sincs hozzá.... -
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #29456 üzenetére
Szerintem se rossz, bár nem olcsó. De én egy szálcsiszolt fém hátlapra pályázok most
Ocarina: beállítások-fényerőnél ha lejjebb veszed, nem megy le a fényerő akkor sem, ha full sötétbe mész? Mert akkor elvben cserélik, az iPad 1-nél szériahiba a fényérzékelő elromlása. -
Ocarina
aktív tag
válasz
Ragnar95 #29455 üzenetére
Nekem az iPad elég hamar feltölt. Annak is nagyon király az üzemideje. Nagyon meg vagyok vele elégedve, 90%-ban kiváltotta a gépet nálam.
Megkérdezem itt is, mert az iPad topikban még nem kaptam választ.
Van rá lehtőség, hogy a gyárinál lejjeb vegyem a fényerőt? Jöhet JB-s megoldás is. -
Ragnar95
félisten
Világító alma logó iPhone 4(S)-hez
ittakary: azért a töltési idő sem piskóta, mivel sajna nem tud bármekkora áramerősséget felvenni az ipad a konnektorbólAmikor egyszer haverom nálam töltötte az ipadjét és elindítottam a battery info alkalmazás, kicsit meglepődtem, amikor 6 órát írt ki a töltési időre
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Misi1979 #29449 üzenetére
Én ezt csak egy kellemes tulajdonságként jegyzem. Imádom hogy soha meg sem röccen, minden AZONNAL történik... Ismerőseim, akik eleinte szidták, hogy minek veszek ilyen hülyeségeket, amint a kezükbe vették azonnal kiült a vigyor az arcukra, és mindenki ezzel a mondattal kezdte: "aaa.... ez kurva jó!"
De az üzemidő tényleg elég beteg!
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
Ez mitől lehet ,hogy a Spider Man Free-t letöltöttem app store-bol a gépen itunes-on keresztül ,de azt nem akarja telepíteni! (próbáltam ipod touch 2g-n és iphone 3g-n is)
4.2.1-es a verziószáma!
Azt a hibaüzenetet kapom: unknown error occurred (0xE8000004C)
Köszi -
gabesszg
aktív tag
Valaki tudja, hogy várhatóan a ma kiadott módisított 5.0.1 (leendő) jailbreak biztos?válaszotokat előre is köszi.
-
Misi1979
őstag
Ipad2, 3.5 ora net, jatek - 81% akku.
Hatalmas a kontraszt az i4-hez kepest. +1 ok, hogy megtartsam.
-
WuuWuu
tag
helllo
mobilnettel kapcsolatban lenne kérdésem
media mania xs dijcsomaban vagyok.
bekapcsoltam a 3G-t es a "mobil adatforgalmat" is.
általános-hálozat menupont alatt.viszont mikor akarok netezni hibat ir hogy "mobil adathálozat nem aktiválható"
plusz fönt a wifi jel helyén sincs 3G-nek a jele.természetesen wifim kivan kapcsolva
más kérdés. most irt haver hogy szerinte facetime nem ingyenes. szerintem az
vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
vadászcsiga #29419 üzenetére
Ne keserítsd el a srácot, már két hete nedves bugyival várja... Már én is 4x írtam neki hogy szerintem full kamu az egész, de nem nagyon jutott el a tudatáig
Illetve: lehet nem kamu, de twitter bejegyzéseken felül (lol) semmi bizonyítékot nem láttunk tőle...
-
Zaza08
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy valaki járt már ugy hogy nem nyitja meg a telefon az alkalmazást?mert amikor rányomok villan egyet és nem csinal semmit szóval nem lép be!Ha hívni akarokvalakit akkor nem csörög ki és ugy marad a hívásképernyő és süket!a HOME gombbal ki tudok lépni tudok lépkendi bárhova csak nem nyit meg semit és nem csörög kia a telo!Ez egy új készülék Iphone 4 8gb
-
bandigno
senior tag
NA! Akciós lett a Sygic Central EU is, 20 juró 30-ról!
-
Ragnar95
félisten
És akkor mi van?
Nem update-elsz...Előbb-utóbb ígyis úgyis befoltozzák a szoftverrést, de ha nem adja ki 5.1 előtt, akkor hacsak meg nem találja addig véletlenül az Apple, működni fog ez a jb az 5.1-el is...
_ak_: sajnos meg kell hogy erősítselekelindul az iGo és működik is, csak épp aktiválni nem lehet, így a navigáció nem működik benne
-
adamka16
őstag
válasz
Ragnar95 #29417 üzenetére
közben meg tudtam csinálni, csak kicsit bénáztam a jb-el. most fent az 5.0.1 + jb. kb 6-7 óra wifi-vel készenlétben, 3 %-ot szívott le, de ha netezek rajt így is pár óra alatt totál le lehet meríteni, új akku ide vagy oda.. egy 2 napos üzemidőt ki tudna facsarni belőle az új ios, akkor örülnék, nem picit. de ez már csak csoda esetén lenne így...
-
Csabee.
nagyúr
Mi okozhat olyan hobat hogy 3gs -t ha radugom akkor nem latja a gep. Illetve pittyeg es ttc vel tpoton el is erem, de a sajatgepbe fenykepezokebt nem jelenik meg! Van a keszuleken 1300foto kb videokkal, azt kellene lementeni... Csak tpottal tudtam.
De szerenem azt, ha radugom a gepre akkor a sajatgepbe jelenjen meg! -
_ak_
addikt
Működnie kell. Mindegy, ha telefon függő vagy független-e a szoftver neten keresztül ellenőrzi, h adott szolgáltatóval használod-e a navigációt.
szerk.: visszaszívom az egészet, mert félrevezető. Működnie kéne, de vmi olyasmi rémlik, h az az iGO még régebbi verziójú, ami nem megy 4S-en. (vagy csak a Navigonnal van ez?) Valaki majd megerősíti vagy cáfolja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
wion4
csendes tag
Tudja vki, hogy független iPhone 4S-re - amennyiben Vodafone-os kártyával használják - telepíthető az iGO?
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #29419 üzenetére
Nem is az a baj, hanem hogy ha sokáig szarakszik a kiadásával, akkor megvan az esélye, hogy közben kijön az 5.1, vagy csak egy kisebb javítás.
-
majestic
őstag
pod2g (@pod2g): Hi! I have a 4S in hand (thx). Will work hard on it this weekend.
-
Tompo92
senior tag
Hali...
Szeretnék egy olyan segítséget kérni persze ha nem a Warez kategoriába tartozik.
Tehát gondolom az iphonosok körében elég ismert ez a Szifon.com oldal ugye?
Na nekem még anno 3 éve körülbelül volt egy regisztrációm oda, na most én a jelszót elfeljtettem csak a felhasználónévre emlékszem és mikor új jelszót szeretnék kéri akkor küld egy "új jelszó generálása" üzenetet az email-emre amiben egy linket küld ,hogy kattintsak rá.
Rákattintok és kiírja, hogy "hiba az új jelszó generálásakor".
Na én már vagy 20x megpróbáltam és mindig ezt írja ki mi lehet a probléma?
Regisztrálni újra pedig nem tudok, mert nem jön róla levél.
Mit tudok tenni? -
Agostino
addikt
-
manchester85
veterán
Hát oké, de az ingyenes verzió mindig szarabb. Ugyanígy, a vodás iGO se valami jó. Na mind1, igazából nincs is szükségem az európai térképre, mert kb. szökőévente egyszer megyek valamilyen külföldi európai országba kocsival, vagy úgy egyáltalán, csak ha már olcsóra kijön, úgy vagyok vele, miért ne.
-
majestic
őstag
Ma ingyenes az Asphalt 6: Adrenaline!
-
Blaise
veterán
Budapesten melyik szervizben szokták egyből cserélni az iPhone4-et hiba esetén?
-
nakerma
tag
Sziasztok ujra raktam a régi Iphone (2g) met és nem indulk a redsow semilyen verzioja illetve elindul de amikor betallozom neki a os-t akkor unable és nem tudok next gombra nyomni mi lehet a baj ?
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
manchester85 #29172 üzenetére
Újra működik!
Köszönöm!
-
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...