-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Igaz nem úgy rendesen épül be Safariba, ahogyan szerintem te gondolod, de a DeepL Translate fordítót nagyon ajánlom.
Olyan korrekten fordít magyarra, hogy az nekem bőven megér annyit itt iOS-en, hogy Safariban kijelölöm a szöveget, majd a Megosztáson keresztül kattintok a DeepL ikonjára, elolvasom a fordítást, majd vissza gesztusra vissza is tér Safariba.merqree: Köszi az infókat!
Nekem jelenleg többek között a HUD funkciót is Premium+ előfizetéshez köti, igencsak semmi sem maradt a régi fizetésemmel kapcsolatban, így le is mondok a Sygic-ről és maradok vagy az iOS Térképnél vagy pedig ugyanúgy a Google Térképnél, mint eddig. -
faki_
senior tag
-
Gzolo
senior tag
Szia, én az everyday - Habit Tracker-t használom erre.
Saját kérdés: egyszer elfogadtam az iOS felajánlását, és a Nem használt appokat azóta automatikusan törli. Na ezt szeretném visszavonni mert idegesít, viszont nem találok erre vonatkozó kapcsolót, rákeresve a beállítások csak a Tárhelyig visznek, ahol a tippeket adja. Van a visszavonaásra valami mód?
-
törölt tag
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Az nem baj, mvmnextre be tudsz regisztrálni saját mail címmel, és bármilyen szolgáltatást hozza tudsz adni, feltéve, ha a számlákat láthatod. Van mobil app is. Nálunk a párom nevén van a közüzemi cuccok hada, de saját nevemen, saját mail címmel vagyok regisztrálva a gáz esetén, és én diktálok. Villany esetén nálunk Elmű volt, annak is van saját appja, de ott az előfizető is kell, ha az áram az mvm volt nálatok, akkor sima liba.
-
tboldi
nagyúr
1. Távirányító
2. Az iOS részét képező AirPlay, már ha nem túl régi a tévé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest