- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #41128 üzenetére
Nálam is rosszul működött a múlt hét során. Nem jöttek az élő eredmények, illetve nem engedte módosítani a Beállítások dolgait. Látszólag megtörtént a változás, de ha újra beléptem, megint a régi volt.
Nekem az segített, hogy töröltem és újra letöltöttem. Azóta újra hibátlan a működése. -
törölt tag
válasz
Nekem elég a livescore.com Safariban.
Jó lenne, ha az Apple Sports app lenne mindenhol, főbb sportokkal és ligákkal, hát erre várhatunk örökké.
-
Csebesz86
kezdő
válasz
Sofascore is hasonló! De szerintem az Eredmenyek appnál nincs jobb! Nálam soha semmi baja nem volt!
-
mazsi70
senior tag
válasz
MikeWazowski #41092 üzenetére
-
válasz
MikeWazowski #40956 üzenetére
Ez egy állati jó játék. Először a google felhős játékszolgáltatásán játszottam vele (már elfelejtettem mi volt a neve
), utána megvettem nintendo switch-re és végigjátszottam több nehézségi fokon, nagyon hangulatos.
-
Endless
aktív tag
válasz
MikeWazowski #40929 üzenetére
Ezt nem ismertem még köszönöm kipróbálom.
Unsplasht már használtam de köszi neked is @M1195 -
törölt tag
válasz
MikeWazowski #40923 üzenetére
Consent-O-Matic például, persze a puding próbája az evés, hogy melyik oldalakon működik mert sajnos nem egységesek ezek a cookie figyelmeztetők és jelentkezz be, töltsd le az appot, iratkozz fel hírlevélre és minden hülyeség. El lett rontva az internet sajnos.
A Google-nél nálam a Wipr Extra kiszedte, zavartalan privát ablakban is. Egyelőre nekem ilyesmire nincs külön kiegészítő, mert a Wipr adblocker eltünteti, csak észben kell tartani ha százból egyszer nem megy egy weboldal, mert a cookie popup blokkolva lett, akkor ideiglenesen kikapcsolom az adblockert, intézem a cookie felugrót és utána már jó, adblocker vissza.
-
faki_
senior tag
válasz
MikeWazowski #40923 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #40903 üzenetére
Hát, csak ötöt nem tudok írni, mert a legtöbbet használt top5 ami alap az nem túl érdekes, Safari, Mail, Notes, Calendar, Reminders. (Music, Pages, Numbers, Files, iCloud stb. Apple szolgáltatások)
Safari kiegészítők: Wipr adblocker, Banish mobil web hülyeségei ellen, Noir, Sponsorblock (StopTheMadness is jónak tűnik, bár meg is kérik az árát), valami térkép link átirányító.Beépített dolgok pl. nagyítót tükörnek használni, számológép, időjárás, jelszavak stb. Shortcuts-ban pár hasznos parancs.
GarageBand unokahuginak zenebonázni. Freeform egyedi képeslapok készítésére, ebben még ott van az "én rajzoltam" érzés, és szebb mint valamilyen AI generált förmedvényt küldeni szülinapi köszöntésnek.Egyéb kötelező: bank app, BudapestGO, Telekom, Wikipedia
bolti appok Müller, Notino, Burger King stb. hülyeségek
chat appok (utálom még iPhone-os ismerős se képes iMessage-en írni)Talán érdekesebbek:
Classical az Apple Music mellé, Shazam is összekötve
Playlisty áthozni a Spotify listákat, Apple Music mentést csinálniSequel: filmek és sorozatok
Unsplash: háttérképek
DailyArt: festményekNASA, Apollo's Moon Shot AR (unokaöcsinek vicces kilőni a Saturn V rakétát a Blaháról "gyorsan mert ellopják"
)
Outplayer, Infuse kinek mi, bár én csak ritkán egérmozizok
külön kamera app nekem nincs, annyira nagy fotós nem vagyokOneDrive csak plusz feltöltésnek a fotókhoz, ne csak iCloudban legyen gond esetére, két felhő és helyi mentés mellett csak nem veszik már el semmi.
AI nem annyira érdekel, a Telekom most ajánlott egy év Perplexity használatot, nem tudom mennyit fogom használni, jó google skill még mindig elég szerintem, a csoda AI is csak a netről kaparja az információt.
Újévi fogadalom lesz majd, hogy kicsit rendet rakni. Olyasmin is szoktam gondolkozni valamilyen "digitális végrendelet" leírást csinálni mi hol van, hogyan lehet hozzáférni, mihez inkább ne, ha holnap elüt egy autó, nem is tudom gondolom amikor megszűnik a bankszámla vagy lejár a bankkártya és nem tudják vonni az iCloud Photos árát, ha nem intézi senki megy a levesbe minden X hónap után? Mert gondolom az Apple nem őrzi ingyen örökké. (nekem van helyi mentés is, de az emberek többségének nincs)
-
consono
nagyúr
válasz
Spark (Mail)
Spark (Positive Grid)
AUM
Spotify
YouTube -
válasz
A sorrendet nem tud, de ezek pörögnek a legtöbbet:
Facebook
Messenger
Viber
HVG
NSO
-
burgatshow
veterán
válasz
1password
YNAB
Waze
Transmit (visszsvont app - nekem meg van)
Protonmail -
baloo79
tag
válasz
Spotify
Signal
Telegram
Bitwarden
Joplin -
Mela Kehes
addikt
válasz
2Do
MoneyWiz
Week Calendar
Notion
Spark -
merqree
őstag
válasz
Flightradar24
Bitwarden
Lightroom
PeakVisor
Infuse -
Zsolt,72
senior tag
válasz
MS Outlook
MS Authenticator
Erste George
Drivvo Car Management
Wipr -
Rage47
veterán
válasz
1Password
Telegram
Letterboxd
nPlayer
Perplexity -
Cyberbeni
addikt
válasz
MikeWazowski #40757 üzenetére
"Egyszeri", csak mindig meg kell venni az új verziót
Ránézésre ugyanaz, mint az AdGuard ingyenes változata. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #40730 üzenetére
Várjuk ki a végét, majd meglátjuk. Magam még nem vetném el a lehetőséget, hogy jövőre ideérjen. Természetesen az is benne van a pakliban, amit te írsz. Ki fog derülni.
-
burgatshow
veterán
válasz
MikeWazowski #40571 üzenetére
1Password is tudja, csak hogy teljes legyen a lista. Igaz az havidijas, cserebe multiplatform.
-
MasterMark
titán
válasz
MikeWazowski #40563 üzenetére
Be kell kapcsolni appon belül, ahhoz viszont be kell lépni microsoft accounttal, és úgy szinkronizálja vissza.
-
Rage47
veterán
válasz
MikeWazowski #40565 üzenetére
iCloudba menti. Most letöröltem a appot és visszaraktam és ugyanúgy berakta a fiókom, ami benne van.
-
válasz
MikeWazowski #40537 üzenetére
A Gmail app push valóban.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
MikeWazowski #40532 üzenetére
Az se sokkal jobb amúgy, de hiába is, ha az ismerősök többsége messengert használ.
-
MasterMark
titán
válasz
MikeWazowski #40515 üzenetére
Mutatja hol a nap és hol lesz pontosan mikor.
Árnyékokhoz, jó fényekhez fotózáshoz jól jön.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MikeWazowski #40445 üzenetére
Én is Safarizok főként a bővítmények miatt.
Egyébként az Arc tetszene még. -
nylontacsko
senior tag
válasz
+1
-
válasz
+1
-
merqree
őstag
válasz
+1
-
Sungoo
addikt
válasz
MikeWazowski #40097 üzenetére
Tevékenység.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #40066 üzenetére
Erre senki? Mondjuk én se nagyon találtam, csak valami reklámos, komolytalan appot.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #40048 üzenetére
…tényleg így van, jobban gondozza a Google az iOS appjait, mint a saját rendszerén teszi.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #40046 üzenetére
Igen, mint minden, ami Google, a Gmail is remekül megy iOS alatt. 👌
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #40044 üzenetére
Gyorsan teszteltem és nálad az igazság. Az Apple Mail „csak feloldva” esetén is megjeleníti a feladót.
Viber-em nincs, azt nem tudom kipróbálni.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #40041 üzenetére
Hmmmm… valami hiba lesz ott. Nálam, ha a “csak feloldva” opció él, akkor ezt látom:
Viszonylag gyakran olvasni, hogy ez a rész hibásan működik. Ilyenkor két megoldás jöhet szóba: az iPhone újraindítása vagy az alkalmazás újratelepítése. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #40041 üzenetére
Közben meglett a videó.
-
Astery
senior tag
válasz
MikeWazowski #40033 üzenetére
Egy a képernyő közepéről indított lefelé suhintás is előhozza.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #40033 üzenetére
- Beállítások
- Főképernyő és appkönyvtár menüpontban. -
tboldi
nagyúr
válasz
MikeWazowski #39879 üzenetére
Az App Store-ban nem fogsz találni egyet sem.
Amúgy márciustól jön a sideloading az EU-ban, és akkor…szerk.: AltStore-ral most is megoldható a fenti app telepítése, de macerás.
-
sztanozs
veterán
válasz
MikeWazowski #39879 üzenetére
nem tudok rola hogy lenne direkt torrent letolto app ios-re. en egy raspi-n toltok le (qbt-vel) es a webklienst hasznalom ios-en.
-
galaxys80
veterán
válasz
MikeWazowski #28776 üzenetére
Új app. My Vodafone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- RAM topik
- AliExpress tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Villanyszerelés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest