- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
zolnagy #40488 üzenetére
Ez nem applikáció, ellenben mutatja azokat a gépeket is, amelyek qrmányunk el akar dugni mindenki szeme elöl.
Kizárólag alternatíva, a Flightradar24-nél nincs jobb. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
zolnagy #39358 üzenetére
Nálam nincs összehasonlítási alap, mert nem használtam még más hangvezérelt asszisztenst, de az elmúlt 5 év tapasztalata alapján számomra megfelel Siri hatékonysága. Erős akcentussal beszélek brit angolt (Siri és az iPhone is erre van beállítva), szerintem elég jól megértjük egymást.
Ritka eset, hogy visszakérdez a „hölgy”.
Párszor, a próba kedvéért használtam US vagy ausztrál angolt is, na azok tényleg nem értették, mit kérek vagy kérdezek Siri-n keresztül.
De a brit angol nálam OK, vélhetően ez is egy szempont.
-
Kbali
nagyúr
válasz
zolnagy #39170 üzenetére
Én is céges telefonon használom, ebben a legalacsonyabb a "kényelmi díj".
Előre szoktam tölteni, nincs beállítva automatikus feltöltés, szól, ha az egyenleg a beállított szint alá csökken, több autót fel lehet venni, tudja a zónákat (már ahol). Szól, ha lejárna a parkolási időd, stb...
Jó a Parkl is, ott megadott kártyáról percre vonják a díjat, talán több a kényelmi díj, de utcai parkoláshoz a másikat használom. -
MasterMark
titán
válasz
zolnagy #39159 üzenetére
Kb annyit ez is.
Viszont sokkal jobb.
Szól ha zónahatáron vagy, tud automatikus megújítást, illetve a parkolóházak is jól jönnek ha olyan helyre mész ahol van a közelben.Meg plázákban ahol Parkl-es a rendszer ott, nem kell nyomkodni semmit, rendszám alapján beenged aztán levonja. Nem kell kártyázgatni meg automatánál szenvedni a fizetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest