- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
burgatshow #41347 üzenetére
Ja.
-
1995M
junior tag
válasz
burgatshow #41329 üzenetére
Sajnos többet kell használni, annyira élethelyzettől és korosztálytól függ a kommunikáció. Vagy földrajzilag. Ny-Európa whatsapp. Itthon messenger, részben viber. Aki gyerekes, óvónő talán messenger chatet és facebook csoportot csinál. Nagyszülők talán viberen várják. Aki bulizik, ismerkedik először instagram csere és nem egy telefonszám alapú imessage az elején idegennek.
-
1995M
junior tag
válasz
burgatshow #41285 üzenetére
Valami olyasmi a válasz nem értenek hozzá, valakinek a valakijének van kiadva a megrendelés, megtehetik gagyi legyen mert utas rá van kényszerülve. iOS app guideline rovatot tuti nem olvasták el soha. Nemhogy wallet támogatás, még az app ikon long press menübe se képesek gyorselérésbe kirakni a bérlet QR kódját például.
Fel akarják találni a kereket, lesz egy túlbonyolított rendszer száz lépéssel egy sima jegyvétel és jegybemutatás folyamatra. Körülményes az egész bkk, máv, volán módszer.(Prágáig nem jutnak el megoldásban, nemhogy a hanyatló nyugatig. Metróban is az mi vicc amikor lent felfelé csipogtatnak, aki bliccel visszafordul és máshol megy fel, így csak azokat tartják fel akiknek van jegye. Eleve ez az egész falkában álló ellenőrisdi vicc a modern világban.)
-
válasz
burgatshow #41278 üzenetére
18.5 cp waze tökéletesen fút, nem fagy ki.
-
1995M
junior tag
válasz
burgatshow #41264 üzenetére
Én nem próbáltam ilyeneket, szerencsére 1-2 kósza spam hívást leszámítva nyugalom van. Viszont ezek az appok az adatbázisuktól működnek, az pedig régió függő. Hiába van nekik 1 millió pl. ázsiai azonosított spam, ha magyar 100 se, akkor azzal mi itt nem sokra megyünk. Tesztelni kell, akinek van kedve.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
burgatshow #41264 üzenetére
Egy esélyt én is adok neki.
-
MasterMark
titán
válasz
burgatshow #41244 üzenetére
Viszont egy widget tudhat ilyet.
-
mazsi70
senior tag
válasz
burgatshow #41221 üzenetére
-
fil
őstag
válasz
burgatshow #41195 üzenetére
Köszönöm ,megvan.
-
Schafranek
tag
válasz
burgatshow #41108 üzenetére
Az üzem idő indokolja.
És az sem feltétlenül rossz, hogy a nagyobb kijelzőn jobb a tartalomfogyasztás, vm. a böngészés, térkép. -
szildavid90
aktív tag
válasz
burgatshow #41108 üzenetére
Én a nagyobb akku miatt vennék + vagy pro max telefont csak. Fotózni nem nagyon szoktam, de a nagyobb akku mindig jobb.
-
Immy
őstag
válasz
burgatshow #41079 üzenetére
Esetleg valamilyen parental control-t nem lehet erre hasznalni?
-
Immy
őstag
válasz
burgatshow #41073 üzenetére
Köszi, igen ios18-on vagyok.
Ez a beállitás fallback-el, ha nem jó a faceID? Tehát a probléma, hogy a kódot mindenki tudja -
kuntics
aktív tag
válasz
burgatshow #41073 üzenetére
Ez ugye csak a 18tól elérhető funkció, korábbinál nem találtam.
-
törölt tag
válasz
burgatshow #41019 üzenetére
Ja, sok minden be van építve, rádió, scanner, 2FA, PDF, Safari kiegészítők, Shortcuts…
Ha vigasztal, nekem azért is beszóltak akik általában az iOS-t kritizálják, hogy miért kritizálom a 18-at amiért kivettek sok éves funkciót és rosszabbra változtattak sok éves dolgokat. -
Acula M.D.
tag
válasz
burgatshow #41022 üzenetére
Elnéztem a topikot
-
vadkörte
addikt
válasz
burgatshow #41019 üzenetére
Ugyanezen a néven az AppStore-ban is van
-
Drughi
addikt
válasz
burgatshow #41016 üzenetére
Köszi,
ezt kerestem.
Windowson ez a print to pdf -
válasz
burgatshow #41009 üzenetére
Köszi. Elég karcsú a lista.
És már a Tuneln is fizetős... érdekes az apple musicba meg az adja az online rádiót ingyen, ha jól értem.
-
Drughi
addikt
válasz
burgatshow #40975 üzenetére
Nincs ilyen opció
-
v.attis
őstag
válasz
burgatshow #40939 üzenetére
Az lesz az!
Kapásból lejátszik olyan videót hálózatról, amit a vlc nem visz, de még tesztelem egy kicsit.Köszönöm!
-
noorbertt
őstag
válasz
burgatshow #40909 üzenetére
ActualBudget lehet jobban tetszene
ha váltasz, akkor kérem a most fizetett összeg negyedét
-
tboldi
nagyúr
válasz
burgatshow #40887 üzenetére
Igen, az egy DJI mikrofon lesz, de az app nem egészen úgy néz ki, mint a Mimo UI-ja.
-
tboldi
nagyúr
válasz
burgatshow #40884 üzenetére
Nekem inkább valami profibb videórögzítőnek vagy OBS-szerű streamelőnek tűnik, esetleg a csatlakoztatott eszközhöz/gimbalhoz tartozó app. Még nem sikerült megtalálnom, pedig már mindenhogyan kerestem az App Store-on.
-
lita66
tag
válasz
burgatshow #40834 üzenetére
Az melyik topic? engem is érdekelne..
-
válasz
burgatshow #40778 üzenetére
Na ez tök jó!
-
Imi1981
veterán
válasz
burgatshow #40720 üzenetére
Ez is jó lett! Köszönöm mindenkinek!
-
Schafranek
tag
válasz
burgatshow #40704 üzenetére
Majd az EU ezt is megoldja...
De nem is kell, hiszen gépről telóra másolja az anyagot és mehet az egérmozi vagy a zene és az alma fizetős streaming szolgáltatásai kilőve.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
burgatshow #40667 üzenetére
Nem az igazi. Lehet hozzászoktam már a Week Calendarhoz. Mondjuk nincs bajom vele így sem. Azért köszi.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
burgatshow #40662 üzenetére
Igen. Azzal is.
Igazságod van. Azt használom én is bizonyos esetekben. -
Rage47
veterán
válasz
burgatshow #40573 üzenetére
password managerhez szerintem nem fog senki előfizetni masik pw managerre a 2fa miatt
-
titko
tag
válasz
burgatshow #40555 üzenetére
Valószínűleg ez lesz, ki van kapcsolva de nem engedi a felnőtt tartalmakat ( Speedzone legújabb része)
-
mazsi70
senior tag
válasz
burgatshow #40504 üzenetére
Átnézem
-
mazsi70
senior tag
válasz
burgatshow #40502 üzenetére
Köszönöm !
Én is ezzel próbálkoztam ,de nem igazán ment át pár adat . -
F.E.K..
senior tag
válasz
burgatshow #40472 üzenetére
Ciki... Nem hiszem, hogy technikailag megoldhatatlan lenne...
-
tuzpenge
őstag
válasz
burgatshow #40362 üzenetére
Köszönöm. Ez hasznos kiegészítés, nem tudtam.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Igen, az iPhone-ok közötti költözés során a hűségkártyák megmaradnak (tesztelve).
-
consono
nagyúr
válasz
Droidra is átviszi?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
burgatshow #40251 üzenetére
24.10.46 verzió. 2 napja adta ki az Erste, nekem tegnap este kínálta fel. A ma reggeli értesítés pedig végre ismét az érdemi tartalmat mutatta.
-
törölt tag
válasz
burgatshow #40246 üzenetére
Valami más oka lehet szerintem:
Apple Fitness+ is currently available in Australia, Austria, Brazil, Canada, Colombia, France, Germany, Indonesia, Ireland, Italy, Malaysia, Mexico, New Zealand, Portugal, Russia, Saudi Arabia, Spain, Switzerland, the United Arab Emirates, the United Kingdom, and the United States.
Az angol nyelv hivatalos Dél-Afrikában és Indiában is például, nincs ott. Például Argentínában is spanyol, nincs ott. Franciaországban van, Belgiumban nincs vagy fél Afrika is franciául beszél.
Nem hivatalosan Hollandia, Dánia, Svédország féle gazdag országokban a 8 éves és a 80 éves is ért angolul, akkor miért nincs, nem kell nekik a pénz?
iOS and iPadOS - Feature Availability - Apple
Amelyik ország és nyelv ezen a listán hátrányban, ott adhatnák olcsóbban az Apple cuccokat.Így is már angolra állítottam kezdetek óta, 1-2 funkció elérhető lett, de nem mind. Jön az AI bemutatós WWDC, így haladnak USA-ban előbb lesz gondolatolvasás funkció, mint nálunk prediktív billentyűzet és egyebek.
-
válasz
burgatshow #40246 üzenetére
Ilyesmire gondoltam én is. Mondjuk ezzel a logikával nem értem, hogy miért lehet csak angol nyelvű, “rendes” (angol vagy magyar) felirat nélküli filmeket venni a Store-ban (pl. Hell or High Water csak angol hanggal és csak(!) cseh felirattal érthető el), vagy hogy miért van Siri a mi rendszerünkben is, vagy magyarul nem tudó Translate funkció. Szóval ja, van még hova fejlődnie a cégnek.
-
zoli62
addikt
válasz
burgatshow #40240 üzenetére
Ilyenhez hasonló alkalmazásra gondoltam. [link]
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
burgatshow #40240 üzenetére
Egyébként meg a szolgáltató saját alkalmazása megmutatja.
Ezzel kezdtem én is a neki adott választ [link] , hiszen annyira kézenfekvő, egyszerű megoldás…. lenne… csak az nem jó neki.
-
válasz
burgatshow #40230 üzenetére
Koszi, bar arrol pont nem ir, hogy nemelyik mindenkepp dob notification-t, amikor lefut (wifi, BT, location), nemelyiknel meg ki lehet kapcsolni (airplane). Inkabb csak a rakerdezesrol van szo, azt tenyleg lehet kapcsolni mindnel.
-
consono
nagyúr
válasz
burgatshow #40185 üzenetére
Így-így...
-
laci laci
addikt
válasz
burgatshow #40148 üzenetére
+ sztanozs válasz: Sajna maradt a kábeles megoldás.🤝🤝
-
vegyszer
addikt
válasz
burgatshow #40167 üzenetére
Android esetén voltak okosságok. Gyakorlatlag mindent a build.prop fájlban tárolt text formában.
Volt is olyan teló teszt itt a pH! lapcsaládon belül, ott 4.4 android volt megpatkolva tán 4-5 verzióval feljebb így.Itt is jó lenne egy hasonló trükk. Hisz "igény az lenne rá".
-
vegyszer
addikt
válasz
burgatshow #40165 üzenetére
Kicsit bosszantó, mert egy mind a mai napig jól működő első generációs iPad is ugyanarre a sorsra jutott, hogy bár mindene működik, már semmit nem lehet vele kezdeni
-
Azúr tündér
lelkes újonc
válasz
burgatshow #40146 üzenetére
Melyik appban tudsz egy vásárlást több kategóriára bontani? Nekem ez az egy funkció hiányzik a WalletApp-ból. Androidos verziójában benne van és amit droidon használtam az is tudta. Sajnos az iOS-es verzió nem tudja, de ez áll a legközelebb az igényeimhez.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
burgatshow #40142 üzenetére
A Shortcuts segítségével sem megoldható? Abban mintha lenne ilyen „esemény”...
-
válasz
burgatshow #40103 üzenetére
Köszi, ezekre napközben rápróbálok! 🙏
Már azzal is kiegyezek, ha legalább két féle képszerkesztőt kell használnom párhuzamosan majd a jövőben. 😅 -
Oldman2
nagyúr
válasz
burgatshow #40075 üzenetére
A Fókusszal egy ideig tele a tök...m.
Beraktam 2 automation-t a kocsi BT-re fel/le kapcsolódásra. A gyári „Vezetés?” (már nem látom a nevét, mert kitöröltem) nem volt jó, mert az alatt nem lehetett a Főképernyő megjelenő lapjait korlátozni.
Erre éjjel az Alvás Fókusz helyett mi indult el rendszeresen? A Honda elnevezésű Fókusz.
Véletlen vettem észre, tegnap hajnalban.
Kérdés: egy „véletlen” kitörölt gyári Fókuszmód visszaállítható valahogy? -
Oldman2
nagyúr
válasz
burgatshow #40064 üzenetére
Köszi, kipróbáltam közben. Szerintem annak a csatornának a hangerejét adja vissza, aminek legutóbb módosítottam a hangerejét.
-
törölt tag
válasz
burgatshow #40030 üzenetére
Spotlight a legnagyobb királyság, érdekes sokan annyira nem használják, hogy 1-2 éve valamelyik frissítéssel az Apple kirakta a search gombot főképernyőre szem elé.
Én hátlapi koppra is berakom a spotlightot, így bárhol gyorsan elérem. Árfolyam, mértékegységek, alapműveletek, app indítás, beállítások elérése, keresés fotókra, jegyzetekre, tárcsázás, keresés neten, sok mindenre használható. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
burgatshow #40030 üzenetére
A sok kifogásolható rész mellett, ez a kereső bizony jól megírt rész a rendszerben. Neked is köszönet a tippekért.
-
okoska74
senior tag
válasz
burgatshow #33946 üzenetére
Köszönöm szépen!
Elnézést a figyelmetlenségemért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest