- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bigrock #40987 üzenetére
Újra lett írva, újabb API használat, ezért is már iOS 17 a min. követelmény, jobb extra modul, több szabály, gyorsabb? Fejlesztés már csak ehhez lesz, a régi már csak filter frissítést kap. Általam használt oldalakon egész jól teszi a dolgát, néhány "lépj be" és "töltsd le az appot" bannert nem szed ki, de azért már az instagram is nézhető vele, csak néha ki kell ikszelni a "lépj be" felugrót. A facebook passz, leszarom. Vendéglátóhelyek jobban tennék, ha nem kizárólag facebookra raknák ki a kínálatot, mert hiába publikus profiljuk, suckerberg zaklatása miatt nem lehet normálisan megnézni, ha nem lépsz be.
Beállításaid biztos jók? FAQ
Safari weboldal beállítások tartalomblokkolók engedélyezése? Beállítások, Safari, kiegészítők engedve? Wipr szűrők bekapcsolva? -
törölt tag
válasz
bigrock #39537 üzenetére
Talán a leglustább pillanatom az volt, amikor Safariban láttam valami érdekeset és nem ott hagytam a lapot nyitva, nem olvasólistára vagy kedvencekbe tettem, nem jegyzetbe küldtem, hanem csak félálomban mondtam "Hey Siri, remind me about this tomorrow" és akkor berakja emlékeztetőbe linkkel együtt. Fontos emailhez is jó.
Hamarosan jön a Journal app, viszont úgy tűnik csak iPhone-ra.
Ez nagy kár, nem is értem mit gondoltak, hiszen ilyen appnak iPaden is jó helye lenne.
Akadnak azért rések az ökoszisztémában, Apple Music Classical is csak iOS és Android, Mac-en nincs. -
törölt tag
-
faki_
senior tag
válasz
bigrock #36963 üzenetére
A CIB Bank mobilalkalmazása beolvassa (több-kevesebb sikerrel) ez alapján. Ha más banké nem, akkor marad a manuális bevitel átutaláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest