-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
Tippelhetek? TouchID iPhone-od van. Annál automatikusan érzékeli az NFC chipet a leolvasó és mivel csak Apple Pay-re lehet használni azért dobja fel a kártyát hogy biztos fizetni akarsz. A trükk, hogy ne tartsd túl közel a telefont a buszos leolvasóhoz, akár 10 centiről is leolvassa a mávos vonalkódot és akkora távolságról már nem triggereli az Apple Pay-t. Megváltoztatni nem lehet ezt a viselkedést, szóval gyakorold hogyan tartod oda. 1-2 alkalommal én is belefutottam amíg TouchID iPhone-om volt, aztán odafigyeltem és nem volt probléma. FaceID-vel már nincs ilyen, bár ott meg az oldalsó gomb nyomkodást kellett először megszokni.
-
Érdekes, mert nekem nem jön a Wallet, csak akkor, hogyha megnyomom gyorsan kétszer a jobb oldali bekapcsoló gombot. A MÁV appot régen használtam utoljára (kb 1 éve), de ha jól tudom, az csak egy sima QR kódot ír ki a kijelzőre, és nem használ NFC-t és nem lehet a Tárcába tenni a jegyel, szóval nem kellene, hogy ilyen kavarás forduljon elő.
A Beállítások alján van a Tárca menüpont, ott van egy beállítás arra vonatkozólag, hogy a jobb oldali gomb dupla lenyomásával jöjjön fel a Tárca. Nem lehet, hogy ez nálad ki van kapcsolva, és érzékel valamilyen NFC olvasót a QR kód szkennerben, ezért jön fel a kártya olyankor? Ha igen, akkor érdemes lehet bekapcsolni és úgy megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest