Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben pont láttam, hogy érkezett hozzá frissítés, amit felugrasztottam és azután már nálam is tökéletesen működik.
Kb pont 10x kevesebb helyet foglal, mint az Adobe Scan (bár mai teló tárhelyeket nézve ez már szinte nem szempont), meg is versenyeztettem a két app-ot és ugyan az Adobe Scan picit szebb eredményt produkál, de amire kell, arra bőven elég lesz nekem ez a QuickScan is.
Köszi szépen!
Repülőmódot nálam Wi-Fi kapcsolódástól függően automatikusan kapcsolgatja a Shortcut, mert amikor Wi-Fi-n vagyok, olyankor felesleges nálam, hogy mobiltornyon lógjon a telefon. -
Wlac
Ármester
Nem, semmiben sem tölt be neki. Más linkeket meg tud nyitni ugyanúgy Messengerből, de ezt az egy lapot nem. Teljesen random, hogy mikor csinálja, de ha előjön, akkor az istenért sem. Mindenesetre már elengedte a dolgot, mert csak feleslegesen mérgelte magát, inkább laptopon nyitja meg, ami nagyon nem akar telefonon összejönni.
-
-
ez a szövegcsere nem hülyeség, megcsinálom én is

meg másik kedvenc, hogy Edge-ben nyitom meg a máv oldalt és jön ez:
Ön jelenleg Microsoft Edge böngészőt használ, ami nem szerepel a weboldalhoz ajánlott böngészők listáján, ezért előfordulhat, hogy az oldal nem fog megfelelően működni. Kérjük, váltson az ajánlott böngészők valamelyikére (Chrome, Firefox, Safari) a weboldal megfelelő működése érdekében. -
Szerintem ha tesztelnék is a fejesek, akkor is azt mondanák, hogy ez tökéletes.
Átlag user nem fogja kirakni widgetbe. Megnyitja az appot, aztán majd lesz valami.Engem az zavar, hogy 3 helyen kell használnom ezt a szar szolgáltatást. Weben veszek jegyet, mert ott lehet grafikusan választani, aztán ha meg akarom nézni, hogy késik-e vagy melyik vágányról indul, akkor a régi appot kell használnom, de akkor is, ha vissza akarom kérni a jegy árát, ja, és akkor is, ha nemzetközi jegyet akarok venni. Az új appot meg azért, mert ott nem ugrik fel állandóan, hogy használjam az új appot, de az iszonyat zavaró, hogy megnyitom a jegyet és kisüti a szememet hirtelen.
-
Schafranek
aktív tag
,,De miért nem tudják normálisan megcsinálni?"
Mert nincsennek megfizetve.
,,Screenshotot nem enged készíteni, vajon másik telefonnal lefotózom akkor működhet?"
Nem. Jelenleg (ez később valószínűleg változni fog az iratok esetében) minden jegy típus és személyi irat esetében az eredeti, fizikai verzió kell. Diákigazolványt, személyi igazolványt, stb., nem fotón mutatjuk be a vonaton. Az, hogy egyesek elfogadják, más történet, hivatalosan nem lehet.
Ha fotózod, torzul a jegykép, nem lehet beolvasni.
Egyébként azért nem engedi a képernyőkép készítését, mert a fejlesztők biztonsági és adatvédelmi korlátozást építettek bele. -
igen, ha gyenge a terero a vonaton, akkor probalja betolteni a jegyet, de nem tudja. ha viszont repulo modban hasznalod az appot, akkor rajon az app, hogy offline is megvan a jegy, nem kell letoltenie a netrol.
ez a splash screen kikeszit, de mas appokban is. ott jo, ahol van egy lampa ikon es ha akarom megnyomom es maris maxon van a fenyero
-
Egyelőre én a Wipr2-vel teljesen “szabadnak” érzem magamat Safari-ban, ez meg még így is 4990 Ft.
Kíváncsi vagyok ez a Wipr2-n felül miben adna többet a gyakorlatban.Mondjuk az is igaz, hogy majdnem szinte csak itteni fórumozásra használom a Safari-t, plusz néhány megszokott weboldalra, amik szintén nem igényelnek extra beavatkozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest