- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Új iPhone tulajokként (2 darab SE 2020) csatlakoztunk a nejemmel a társasághoz ma.
Sürgős megoldandó feladatom van... a nejem pánikol, hogy nem tudja az eddig (android alatt) mappákba "ömlesztett" zenéit hallgatni (legtöbbjének semmi ID-Tag -je nincs, eddig ez nem volt érdekes.
A VLC-t néztem elsőre, nincs benne mappanézet, az nPlayer úgy tűnik jó lenne (de sajnos nem tud magyarul).
Tudtok-e ajánlani olyat, ami magyar felületű, tud mappanézetet is kezelni és ne adj isten nem fizetős?
-
domerator
veterán
iOS15RC-t és Microsoft Lens-et használók: nektek működik? Nálam nem indul el, frissítés még nincs hozzá a store-ban.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az Instagram appban hol tudom megnézni a beérkezett üzeneteket, és amire nincs szükségem hogy lehet törölni? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
iAndroid-ot futtatott már valaki?
-
Norbi887
aktív tag
iTunes-al való tiszta újratelepítés után (Visszaállítás), az alapvető "beépített" alkalmazások egy része nincs fennt alapból a telefonon, csak ha "gyárilag" előszőr állítja be az ember a készüléket?
Feltűnt, hogy 2 külön iPhone restore-ja után ilyenek, mint pl. a GarageBand, iMovie, iTunes U, Numbers, Pages alapból nem kerülnek telepítésre a készülékbeállítás után. (Így nem kellett őket egyesével letörölni
)
-
flesh
tag
válasz
Nocsesz1 #37190 üzenetére
Ezen mindent is lehet állítani:
[CameraPixels] -
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan kamera appot amiben be lehet állítani a kép méretét. Nekem olyan 700-800 kb-os képeket kellene csinálnom 12 minin sokat és egyenként át állítani gépen sokáig tart.
-
joey04
titán
válasz
MasterMark #37187 üzenetére
Arra nem, de: A jó hír az, hogy a helyi és regionális infrastruktúrák viszonylag kis veszélynek vannak kitéve, ugyanis az optikai hálózatokra nem hatnak a geomágneses áramlások, a rövid kábelszakaszokat ráadásul sűrűn földelik - idézi a Wired a kutató előadását.
A hosszú, kontinenseket összekötő tenger alatti kábelek esetében azonban sokkal nagyobb a kockázat. Globális internetes összeköttetések szűnnének meg, miközben a helyi hálózatoknak nem lenne semmi baja.
A tenger alatti kábeleket 50-150 kilométerenként úgynevezett ismétlőkkel látják el, hogy felerősítsék az optikai jelet és biztosítják, hogy semmi ne vesszen el útközben. Ha ezek meghibásodnak, akkor a kábel működésképtelenné válik.
Amúgy csak azért linkeltem, mert gondoltam ő is most olvasta a napokban megjelent cikkeket és ezért dobta be.
-
ithomas
őstag
válasz
paolinho #37178 üzenetére
Ezzel én is futottam pár kört, de sajnos nem találtam értelmes működő megoldást.
A legjobb amit tehetsz, hogy ne keljen a DSM- el bajlódnod ha el akarod érni a Download Station-t:
Engedélyezd a DS közvetlen böngészős elérését.
Így pl a IP : PORT /download URL alatt közvetlenül a DS-re lépsz be, ami pl IPAD-en hibátlanul működik, nincsenek megjelenítési problémák mint DSM alatt.
Illetve azt is be lehet állítani, hogy adott mappába másolva egy torrent file-t azonnal elinduljon a letöltés.(Azt is beállítottam hogy mennyi ideig töltsön vissza)
Így gyakorlatilag már be se kell lépni a DS-be se. -
paolinho
őstag
Arra nincs valami ötletetek, hogy a DSGet applikációt mivel lehetne pótolni? Sajnos iOS alatt ez már nem elérhető az App Store-ban.
Vagy van esetleg erre valami korábbi verzió használatára lehetőség, valami ilyemi, mint pl. DSget.ipa, amit altStore-ból lehetne felrakni valahogy? Egyet találtam, de ott "You don't have permission. To view or change permissions, select the itemin the Finder and choose File > Get info" üzenet után leáll a telepítés.De nekem más megoldás is megfelelne, csak pótolja a DSget-et.
-
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
a gyári mail alkalmazásban be lehet állítani, hogy mikor balra húzom / tolom...a kukába helyezést is feladja? Most jelenleg a Továbbiak menüpont alatt van.
Illetve, használ vakaki vércukor rendszerező programot, vagy esetleg ilyen vércukormérő rendszert?
-
MasterMark
titán
Ehhez nem kell semmilyen program, ezt az iOS alapból tudja szerintem.
Az adatok átvitele egy régi iOS-készülékről új iPhone, iPad vagy iPod touch készülékre
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Lányomnak jelenleg egy iphone 6S plus telója van, a héten jón meg az iphone 12. Át kellene költöznie. Melyik az a free program, amivel ezt a legkönnyebben teheti meg?
Köszi -
Pikkolo^^
addikt
Onedrive és Mega szelektív szinkronizálásra van alkalmazás? Előbbi esetében fényképeket, utóbbi esetében dokumentumokat szeretnék frissen tartani a telefonon.
-
GreenGoblin
őstag
Találtam még egy frankó YT alternatívát megint, hátha valakit érdekel.
Tempo a neve: [link]
Lehet vele zenét hallgatni, videót nézni beleértve YT-os zenéket, videókat. Ezeket reklám nélkül mennek, le is lehet tölteni a videókat akár csak a hangot, így offline is van. Lehet állítani a minőségen három fázisban. Próbáljátok ki.
Nagyon hasonló a Musi-hoz, meg a Tubidy FM-hez. PiP-t sajna egyik sem tud, de a háttérben, lezárt kijelző mellett mennek. -
honeypot
tag
válasz
BigBlackDog #37160 üzenetére
DeepL
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Szótár appból mi az ajánlott? Magyar-angol-német nyelvek érdekelnének.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
GreenGoblin #37157 üzenetére
Ha jól emlékszem, az Időkép is ilyen, ugye?
ott én is jelentgettem. -
GreenGoblin
őstag
válasz
vadászcsiga #37155 üzenetére
Az oldalán jól leírják hogy működik: [link]
Plusz azzal kiegészítve hogy sok user tolja fel az adatot ami még rásegít.
Én bereggeltem amint elkezdtem használni, most meg gondolkodok egy saját állomáson azt én is tolnám fel az adatot. Jelenleg csak úgy jelentem az időt, hogy kinézek azt bemondom itt milyen. -
Sungoo
addikt
válasz
GreenGoblin #37152 üzenetére
Pillanatnyi időjárásban lehet, de az előrejelzést ez is csak onnan szedi, mint a többi, nem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
És honnan szerzi az előrejelzést?
-
tuzpenge
őstag
válasz
Na várj. Lehet rosszat töltöttem le? Melyik openweatherről beszélsz mert több van (de min 2)?
Belinkelnéd konkrétan melyikről beszélsz? Köszi! -
tuzpenge
őstag
válasz
GreenGoblin #37150 üzenetére
És ezek közül a openweather volt a legjobb legpontosabb? Csak mert nemrég írtadén meg azt telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest