Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Nagy segítséget kérnék!
Sokat nézek TV-t és kellene egy a TV24-hez kinézetre hasonló minőségű TV műsor program. Sajnos a TV24 amilyen szuper program volt régebben, annyira használhatatlan immár több mint egy éve. Amúgy meg pofátlanul drága is (havi előfizetéses).
Előre is köszi a segítséget!
-
-
jilian
addikt
Igen tudom. Ezen már túl vagyok.
De nem értem miért ilyen "hülye" a rendszer, az ember (én legalább is) nem akar mindent egy helyen látni.
Bemész az albumokba és mi van ott?
Előzmények, érted előzmények. Nem lenne logikus, hogy "fotók", meg a többi mappa amit az ember létrehoz....és tök szépen, minden kategorizálva lenne.
Meg persze megmaradna az "előzmények" ha nekik annyira ez a favorit.
És ilyen nyomi trükkökkel kell az embernek szórakozni amit BigBlackDog alattam írt.
Apple...
-
jilian
addikt
Van arra mód, hogy a fotóknál me ömlesztve jelenjenek meg a képek?
Néha töltök le háttereket és hát ott fityeg a fotók között.
Tehát ha átrakom másik mappába akkor csak ott jelenjen meg? -
jófejsrác
senior tag
Kb 2 hónapja jelentettem egy helyet a térképek alkalmazásban. Ma éjjel jött az értesítés, hogy megjelent ott hivatalosan. Tok jó 😊
-
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Akkor ez felhasználói visszajelzések alapján működik? Hol lehet ilyet hozzáadni? A Waze-ben tudtam hogy lehet ilyet csinálni, de a Térképekben még nem láttam.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Az utolsó mondatod valószínüleg az egyik ok. A másik meg hogy a Mapsban engedélyezted a locationt mint mindenki más és tudja ki merre jár hol mennyien vannak, a sebességet is látja. Innentől kezdve nem nehéz kitalálnia ha sok Maps felhasználó bezsúfolódik, lelassul plusz még valaki bedobott egy ikont is hogy ott gebasz van.
-
Ma úgy jártam a Térképekkel való navigáció közben, hogy bemondott valami ilyesmit: “Figyelem, veszélyt jeleztek előtted 14 km-rel az E60-as úton. Még mindig a leggyorsabb útvonalon mész”.
Annyira meglepődtem, hogy nem biztos hogy szó szerint jegyeztem meg. Honnan szedi az adatokat? Más is tapasztalt ilyet? És tényleg kitett egy veszélyt jelző ikont az útvonalra. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! A Chrome folyamatosan keri az ujjllenyoamatot a jelszkavaknál. Hol tudom ezt kikapcsolni? Safariba kikapcsoltam,de nem emlékszem hogyan
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Kaptam kipróbólásra egy Mac Air early 2015 gépet. Milyen progival társítsam hozzá az iPhoneomat?
Ugyan úgy iTunes? -
moleculez
veterán
válasz
hemaka
üzenetére
működnie kellene, mert nekemYT musiccal működött. Ha a BT hangszóróhoz csatlakozott, akkor indult az edzős playlist és a Fitness appban indult egy Functional strength training. De ha megváltoztattam a playlistet (hozzáadtam/elvettem) nem követte le. Nem értem hogyan/miért lehetséges, de végülis mindegy.
-
hemaka
nagyúr
Van itt esetleg shortcuts guru? Megcsinaltam egy ikont, hogy ha rabokok inditsa el a spotifyt es a wazeval navigaljon haza/munkahelyre/stb.
probaltam olyat csinalni, hogy a spotit ne csak megnyissa, hanem automatikusan egy megadott playlistet kezdjen is el jatszani. Addig eljut, hogy a playlisthez ugrik, de nem inditja el. Vagy ezt ilyen 3rd partyval nem is lehet csak pl apple music hajlando erre?! -
törölt tag
-
MasterMark
titán
válasz
Véreshurka
üzenetére
Gyári Fájlok app? Az tud SMB-t kezelni. Megnyitni meg megnyitod bármilyen appal ami azon belül van.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazásokat keresnék amik hálózaton keresztül tudják az smb/afp/nfs (vagy-vagy) megosztásokat kezelni (synology nas) fizetős vagy ingyenes, nem számít. Ezekhez a tevékenységekhez:
- zenelejátszás
- képregény olvasás
- könyv olvasás.
Képregény olvasásra pl. találtam a chunky comic readert, de ahogy olvastam véleményeket róla az csak arra képes, hogy letölti a képregényt a hálózatról, ez sajnos nem jó, nekem olyan kéne ami letöltés nélkül működik. Video-ra pl a MrMc-t használom, de jó lenne ha mást is meg tudnék oldani az ipad-el.Illetve a cégtől kaptam egy ipad pro2-t, viszont a billentyű nem túl kényelmes ilyen széles gépen. Van esetleg olyan billentyű amit szét lehet osztani, hogy kényelmesebben elérjem az ujjaimmal? Vagy van erre valamilyen lehetőség a gyári billyentyűnél?
Előre is köszi!
-
beci
őstag
Sziasztok. Olyan programot keresnék,amivel ha kijelölök egy pontot az erdőben,akkor vissza tudok találni vele ugyanoda.
-
CharlieDrop
veterán
Ha már AM van 6 havi ingyen AM-em
ezt át lehet váltani One-ra? Év végén lejár az aTv+-om.. -
WestBam
senior tag
Ismertek hasonló appot mint a Run prints?
-
tboldi
nagyúr
-
moleculez
veterán
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Az egy kimaxolt családi, szoval marad. De az Arcadeot lehet lecserélem AM-re.
-
galaxys80
veterán
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Dalszöveg van az YT musicban is. Nekem csak Apple cuccaim vannak. Mégis a YT music mellett tettem le a voksom. Úgy, hogy előtte hónapokig Apple music volt.
-
moleculez
veterán
'csába, lassan meggyőztök
-
-
moleculez
veterán
Diákként valami 5£ lenne az AM nekem, de YT Premium mellé annyira felesleges... Tud valamit amit a YTP nem?
Azórára offline fel tudom tolni a zenéket. Az elég ritka élethelyzet, hogy óra van de teló nincs, viszont zene kell. -
jófejsrác
senior tag
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Siker, HomeKit alkalmazáson keresztül a homepodnal be kellett kapcsolni a szókimondó tartalmakat.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Telefonon minden gond nélkül lejatsza. Viszont ha airplay-el kikuldom úgy már átugorja

Eletkorom jól van beállítva és több mint 18
-
jilian
addikt
-
jilian
addikt
Ha aktiválom télre a 3 hónap próba Arcade-ot, és letellik, a telepített játékok megmaradnak?
-
moleculez
veterán
YT-ban megjelent egy gomb amivel egy részt ki lehetett vágni videóból és megosztani.
Majd eltűnt.
Valami experimental feature lehetett. -
Mela Kehes
addikt
Köszi mindenkinek, megnézem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
Serpiko
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Múltkor olvastam egy cikket a legjobb játékok arcadban. Kereste googleban. Teszteltek is párat.
-
shifty!
senior tag
válasz
jilian
üzenetére
Ha gmail-es email címed be van állítva, akkor a Naptár alkalmazásban az alsó sávban a Naptárak gombra ha rányomst, ki tudod pipálni az Ünnepnapok - Magyarország jelölőt, és a munkaszüneti és ünnepnapokat bedobja automatikusan. Ha Gmail cím nincs, akkor elvileg beállított régió alapján kéne tudnia a rendszernek - nekem a Gmail hozza.
-
jilian
addikt
Van arra lehetőség,hogy a naptárba valamilyen módon az ünnep napok megjelenjenek?
-
Mela Kehes
addikt
Még az ingyenes kipróbálás előtt gondoltam rákérdezek: Az Apple Arcade játékok között vannak egyáltalán jók? Gondolom nem minden játék kerül be oda.
-
gergoavideki
újonc
Sziasztok! Egy kis segítség kellene Instagram bejelentkezéssel kapcsolatban.
'Confirm Your Info on the App to Get Back to Your Account
We noticed unusual activity from your account. Confirm your identity from the Instagram app to get back to your account." - Ezt írja amikor gépen szeretnék belépni.Az applikációt megnyitva ugye van egy videós hitelesítési folyamat, mikor odaérkeznék, hogy az arcomat vegye a kamera, az applikáció fogja magát és kilép(Érdekes, mert pl a kézfejemre nem.)
Lelett törölve, majd újra felrakva, a legújabb iOS van telepítve(iphone 11 pro max), másik telefonról is próbáltam belépni, ugyanez.
Hivatalos support e-mail cím nincs az Instagrammnak, de hátha valaki közületek találkozott ezzel a problémával, esetleg, hogy hol találhatnék rá megoldást? -
Oldman2
nagyúr
A Monument Valley 2 le van árazva!
-
general
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem is akarom kitölteni, pont ez a lényeg, erről írtam. Csak a fájlnév alapján lássa, rendezze. Kolléga alattad javasolt megoldást.
-
general
addikt
Helló!
Van olyan megoldás, zenei applikáció szifonra, ami a fájl neve alapján (tehát nem metadata) látja és szortírozza iphone-on a zenéket, esetleg egy mappában kezeli, és oda tudok másolni? Ez az egy, amit azóta is hiányolok az Apple-nél, ez annyira gáz, hogy nem tudnak ilyet. Androidon gyerekjáték volt...
(más nem hiányzik onnan)
Rengeteg zeném van egy mappában, amit tanításhoz használok, mind bpm alapján van elnevezve (tehát benne van a fájlnévben a bpm szám), ez alapján akarok keresni is, jó lenne így emelkedő névsorrendben látni egy app-ban, mappában. Most kénytelen vagyok mindig macbookot hurcolni magammal, pedig elég lenne a teló is, ha ez működne.
Szóval tud valaki megoldást esetleg?
-
Šolaire
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Journey, Limbo, Inside. Brothers SE 2020.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Assemble with Care
Stardew Valley
Monument Valley
Genshin Impact -
aujjobba
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A rejtvenyes jatekokat kedvelem, peldaul
- The Room (tobb resze van)
- monument valley
- mimpi's dream
- mutazione
- beyond the steel sky
- machinarium (es a tobbi amanita design jatek)
- lumino city
- spyder
illetve a gyerekkel felvaltva nyomjuk ezt:
- sneaky sasquatchVersenyes peldaul
- tabletop racing
- recless racing (tobb resz) -
WestBam
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Subway Surf
Toy Blast
Hill Climb 2
Stupid Zombies
Altos Adventure
Altos Adventure Odyssey
Syymetrain
Monument Walley 2
Sonic Forces
Hocus
Office Origami
Sodoku.com
Rayman Adventures
Anodia
Mystic Pillars
AstraNem szoktam sokat játszani, de jó, hogy vannak és elférnek, nem sok vizet zavarnak.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Semmit, egyiken sem.
-
moleculez
veterán
iPad: GRID, Red Reign
iPhone: Lost City, OutlandersDe hónapok óta nem jatszom semmi SE. Mióta az egyetem elkezdődött azóta csak Notability, Office, meg Books fut nagytételben
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem csak a telefonomon van fent pár játék, de hónapok óta el se indítottam egyet se:
- golf blitz
- bastion
- monument valley
- pb dreams
- pb fantasies -
Mela Kehes
addikt
Kinek milyen játékot használ a telefonján, iPadjén?
iPhone:
Helix Jump
Knife Hit
SolitaireiPad:
Farming Simulator 20
Zombie Catchers
GTA: San Andreas
MudRunner -
CharlieDrop
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Mondjuk én vezetek, a párom szokta nézni, lehet ezért nem tűnik fel, bár ha nem jó valami azonnal szól...
-
MasterMark
titán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem mindig csinálja, de néha simán 100 méterrel visszább mutat mint ahol vagy. Érdekes módon a hangbemondás viszont időben szól hogy most kanyarodj, arra kell hallgatni.
-
Ripper17
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A waze egyik hatranya nalam, hogy jelentos lag van a valos pozicioban pl. a google mapshez kepest. Nem ismeros kornyeken, foleg pl. kulfoldi turakon mikor egy berelt kisbuszt vezetek emiatt google maps megy.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Lakásfelújítás alatt állunk, és szeretnék egy olyan Appot (amennyiben létezik) ha kamerával fényképezek pl egy falat akkor az megmutatja, illetve kiírja, hogy mekkorák a falak méretei, azon belül a vezetékek milyen távolságra, magasságra lettek bevésve a falba.
Ismer esetleg valaki ilyen funkcióval rendelkező appot? -
jilian
addikt
-
jilian
addikt
Helló,
hogyan tudok a store-ban későbbre elmenteni alkalmazásokat? (kívánság lista)
-
zzola
titán
WhatsApp-ban nem lehet keresni a csetablakban?
Androidon van keresés opció, iOS-en nem találtam.
Vagy én vagyok a láma?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ugyan úgy iTunes?
Azórára offline fel tudom tolni a zenéket. Az elég ritka élethelyzet, hogy óra van de teló nincs, viszont zene kell.

Majd eltűnt.
(más nem hiányzik onnan)