-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Urak!
létezik valami olyan időjárás-gadget ios-re, ami ilyen kis kellemes, átlátszó, stb és amit ki lehet rakni főképernyőre - tehát nem a fentről lehúzható értesítési felületre?
-
Nocsesz1
senior tag
válasz Astery #22599 üzenetére
icloud konyvjelzok tedd fel chrome ala. Igaz a jelszokat nem szedi le de a konyvjelzok siman at mennek
Basszus ipadon nem lehet linkelni. Akkor keress ra chrome icloud sync
[ Szerkesztve ]
HAJRÁ VIDI !!
-
Nescafé
őstag
Ki milyen navit használ?
Melyiket érdemes használni.
Waze, here maps, Szülinapp Igo? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
marsu.
senior tag
válasz Nescafé #22611 üzenetére
Szülinapp-ot már nem lehet tölteni Store-ból, még úgyse, hogy anno "megvettem", de gondolom még mindig olyan mint volt anno. Here-nek sztem nem túl jó a térképe, frissesség szempontjából, habár rég néztem, lehet azóta javult. Waze meg a Google térképet használja, ami sztem itthon a legjobb.
-
sztanozs
veterán
válasz Astery #22599 üzenetére
Igen is meg nem is - nem a szafari képes erre, hanem a kirakott linkek (http://, https:// hívások) a böngészőben nyílnak meg, az alapértelmezett böngésző pedig nem változtatható.
Amúgy ha a chrome-ba behegesztenék, hogy chrome:// prefixxel tudjon linkeket kirakni, akkor azok abban nyílnának meg.
mod: most nézem, hogy bele is van hegesztve: [link]
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
buci30
addikt
Sygic nekem nagyon bevált!
A waze miért jobb szerintetek aki használja? Pro vs kontra?[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
sztanozs
veterán
válasz buci30 #22617 üzenetére
Szvsz:
Pozitívumok
Waze: Ingyen van + friss forgalmi / esemény / mobil trafi adatok.
Sygic: Sávasszisztens, sebesség túllépés jelzés, külföldön (általánosságban) talán frissebb, több köztes útpontra is tud tervezniNegatívumok
Waze: adatforgalom (roaming külföldön), idehaza Budapesten kívül csak autópályán vannak rendszeresen jelentett események, Nagyobb távra nekem nem tervezett (Budapest - Trier, illetve Budapest - Biograd)
Sygic: A kezelőfelület nekem kissé körülményes, adatfrissítés körülményes, ráadásul a sygic szerverei nekem borzasztó lassúk voltak.Kb ennyi jutott elsőre az eszembe...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
vadászcsiga
félisten
Here navi nem játszik?
-
Nescafé
őstag
válasz vadászcsiga #22619 üzenetére
Nekem fenn van az is..
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #22619 üzenetére
Mondom mi van? Azt leesett, hogy a nokiára gondolsz...
-
DanielK
addikt
-
-
vadászcsiga
félisten
-
sztanozs
veterán
válasz sztanozs #22615 üzenetére
Mondjuk ezzel kapcsoltaban eszembe jutott, hogy mekkora pörgés volt, hogy az MS világban az IE az alapértelmezett böngésző és anntitröszt vizsgálat volt meg minden, míg IOS alatt az alapértelmezett böngészőt meg sem lehet változtatni...
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
mi a baja gyári maps-szal? én eddig csak ezt használtam....
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
marsu.
senior tag
válasz tothferenc #22631 üzenetére
Semmi, működik. Ott nagyon rámennek Amerikára, (lsd. tömegközlekedés). Autós naviként még sosem próbáltam.
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Olyan ébresztő alkalmazást keresek amiben az ébresztési funkció kikapcsolása nélkül ki lehet hagyni a következő ébresztést. Sajnos a gyári ezt nem tudja így ha felkelek korábban vagy hétközben egy napon nincs rá szükségem akkor ki kell kapcsolni a teljes ébresztőt (hogy a családot ne zavarjam) aztán pedig nem szabad elfelejteni visszakapcsolni.
-
buci30
addikt
válasz Astery #22634 üzenetére
Belehet állítani, hogy melyik napokon ébresszen.
Ha egyet csinálsz és 8h és csak Hétfőt adsz meg akkor másik nap nem fog.
Vagy bepipálod ,hogy minden nap és időnek 8h adsz meg csak hétvégén nem akkor csak 8-kor ébreszt hétköznap.
De ha csinálsz még egy ébresztőt, hogy pl Vasárnap 10h és ott a vasárnapot lövöd be akkor másik nap nem fog 10-kor jelezni.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Astery
senior tag
válasz buci30 #22635 üzenetére
Köszi - ezt a lehetőséget megtaláltam. Beállítottam, hogy minden hétköznap keltsen adott időpontban mondjuk 7-kor. Azonban ha felkelek mondjuk kedden magamtól 6-kor - akkor nem tudom anélkül kihagyni a 7 órás ébresztést, hogy másnap vagy ha egyenként vettem fel, akkor 1 hét múlva kedden ébresszen anélkül, hogy vissza kellene kapcsolni az adott napra vonatkozó ébresztést. Ugyanez ha mondjuk szerdán nem kérek ébresztőt - kikapcsolom a szerdait, de nem szabad elfelejteni visszakapcsolni ha egy hét múlva szerdán szükség lesz rá. A "másik" rendszeren volt olyan ébresztőm, hogy egy mozdulattal kihagytam a következő ébresztést de ez nem kapcsolt ki semmit a következő beállított ébresztés magától működött. Persze ha nem találok ilyen attól még nem fogok eret vágni magamon
-
bigdady
nagyúr
Mi ez a hülyeség a viberben hogy minden hsz mellett ott egy sziv? Elég ratyis igy. Hol lehet kikapcsolni?
-
SpongyaBob
veterán
Azt áruljátok el, hogy mit csináljak a Skype appal, hogy az ikonon is hagyjon értesítést. Amikor jön üzi akkor ad hangot meg jelez, de az ikonon nyoma sem marad. Ötlet?
Már letöröltem, újraraktam kétszer, az értesítés be van állítva és mégis ez van.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
titko
tag
válasz SpongyaBob #22647 üzenetére
Esetleg az ertesitesi kozpontban a jelveny be van kapcsolva a Skype nal?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest