- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Így harmonikázhat másodjára a Huawei
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz
Nescafé #22611 üzenetére
Szülinapp-ot már nem lehet tölteni Store-ból, még úgyse, hogy anno "megvettem", de gondolom még mindig olyan mint volt anno. Here-nek sztem nem túl jó a térképe, frissesség szempontjából, habár rég néztem, lehet azóta javult. Waze meg a Google térképet használja, ami sztem itthon a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE (3rd Gen 2022) (PRODUCT)RED 128GB
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest