Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Itt is a frissités 1.0.2
szálakra rendezést ki lehet kapcsolni. Ezek gondolat olvasók 
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azóta már írtam nekik más ügyben is. Jeleztek hogy továbbítják az illetékeseknek.

-
catroot
veterán
Annyira emlegetitek ezt a Vainglory-t, lehet felteszem.

-
vadászcsiga
félisten
Ez az Outlook napsütést vitt az életembe. Tökéletes mail app, ha kijavítják a badge hibát amit Legiap is jelzett nekik perfekt lesz.
-
bok92
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Nem arra írtam, hanem a Buzz Playerre.

-
vans?
őstag
Volt mar? [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL
üzenetére
Persze, ha ezt szereted, tarts ki mellette, csak kicsit már fárasztó, hogy teljesen ugyanazt a kérdést felteszed hetente, miközben innen senki nem tud többet a problémáról, mivel nem dolgozik egyikünk se a Gameloftnál és így effektíve nem jutsz közelebb a megoldáshoz semmivel sem...
Simán lehet szerveroldali probléma is, aminek a javítását te nem veszed észre, de ha magával a kóddal van a baj, ahhoz frissítés kell, hogy javítsák a programban. -
SoldierL
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Elég szegényes a magyar hozzászólók listája az app store-ban mindegyik vagy korábbi verzíhoz írt, vagy multiról szó sem esik. Viszont sikerült ki Google-znom külföldi hsz-kat ott írják, hogy "crash". A netem vszinű jó mert más gameloft multinál(pl.asphalt8,nova3) nem dobál ki. De mit csináljak ha nekem a MC jön be.. Nem kell ilyen nyersnyakasnak lenni. Az a vicc az egészben h ahogy elnézem kb. fél évent frissítenek. Vagy a fejlesztők végezhetnek javítást a háttérben is amiről nem tudunk?
-
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL
üzenetére
Már leírtuk milliószor, hogy ennél aktívabb magyar nyelvű iOS fórum nincs.
A hiba vagy a játékban vagy a netedben van, más lehetőség nincs, az iOS-nek ehhez semmi köze. Olvasgass véleményeket az AppStore-ban, ha mások is írnak hasonlóról, akkor valószínűleg a játék bugos, más esetben a netedre kell gyanakodni.
Mondjuk nekem gond nélkül ment a MC4 multi, sose dobált ki, bár már jó ideje nem használtam.
Az se lenne egy utolsó megoldás, ha keresnél egy másik játékot
-
SoldierL
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Köszönöm. 8.1.3- as ios van rajta. Bizony bírnia kéne. Szépen is futnak. Leginlább a 4. rész a favorit. De ez tényleg nem állapot, hogy csak úgy kidob a meccsekből, semmi hibaüzenet. Marha idegölő. Hol tudok írni a supportnak? Az áruházban a játék alatt kell valamelyik opciót választani? Mit írjak? Crash the game?
-
Vasinger!
nagyúr
-
SoldierL
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Mini retina. Modern combat két utolsó resze, a 4. csak úgy kidob, az 5.-nél meg lefagy a kép és megy tovább a hang. Teljesen Random mindkettőnél. Ha otthon wifin (15gbos), ha megosztom a 4g-t hospoton akkor is, random. Jó a netem mindkettőnél. A 3. részt meg szerintem le sem tőltöm, ha a másik kettő is ilyen fos. Valaki tapasztalt ilyet? Már mindent megpróbáltam, gyári visszaállítást mindent.
-
SoldierL
senior tag
Hahó légyszi valaki tudna egy linket ahol kibeszélik a játékokat? Ios fórumot ahol valki elmondaná nekem, hogy miért dob ki ill. fagy le a legnagyobb Cím(modern combat) multija egy 130.000-res ipaden? Állandóan! Ott tartok, higy megkaparom magam komolyan mondom
-
bok92
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Pedig a dts hang azzal működik. Most, hogy az új update után is van e, azt nem tudom.
-
Tressy
senior tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Buzz player rakat formátumot ismer én is néztem már Keresztapa 1080p-s mkv fájlt vele mindenféle átalakitgatás nélkül 1 dolcsi annyit csak kibirsz...
-
madgie
titán
válasz
csipszikutya
üzenetére
Hamarabb letöltöd őket DD hanggal.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Értem. Esetleg valami program létezik amivel át tudom úgy konvertálni a filmet, hogy probléma mentesen fusson a tabon? A filmek xvid-be vannak, vagyis "tudjuk honnan származó, .cc" oldalról jövő filmeket konvertálgatnék.
10 órát fogok utazni egymagam, net nélkül, jó volna kitölteni valamivel és vizsgaidöszak után a könyvekre rá sem bírok nézni...sztanozs: Úgy emlékszem nekem is, de most nincs a közelemben a tab, de nagyon bízok benne.
-
válasz
csipszikutya
üzenetére
sajna az ingyenes VLC-t leszedték az appstore-ból, ahogy nézem. Szerencsére nekem meg van mentésben...
-
bull84ghia
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
A dts hangot egyedül csak a vlc játssza le ha jól emlékszem.
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
ipad air-hez keresnék értelmes videó lejátszót, ami ingyenes. nplayert használok, de nagyon sok filhez nem ad hangot.
Olyat keresnék ami szinte mindent lejátszik.Köszi
-
catroot
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Azt én is néztem. Drodion van, itt persze nem jelenti azt, hogy lesz is ezen a rendszeren.
Én bizakodom azért.
Fura, de még mindig nem döntöttem el, hogy swiftkey-t használok. Valahogy mégis jobb a gyári. Nem is nagyon tudom, hogy miért.
(főleg, hogy droidon meg swiftkey-t használok)
ja legiaap
Múltkor kérdezted, hogy mi értelme van a switkey felhőjének. Na, ha több eszközt használsz, akkor menti a szavakat. Szóval nekem már nem kell újra megtanítanom, mert a droidon használt, elmentett kifejezéseket is szépen hozza ios alá is.
-
madgie
titán
válasz
tonyqa23
üzenetére
Az akkor azért van, mert egyetlenegy kontaktot mentettél eleve vCard-ba. Az iCloudnál is el lehet nézni, ha csak simán egy kontakton állva exportálsz, nem ctrl+a-val jelölöd ki mindet. Ha jól látom google-ből hoznád át, ott a google contactsban a nevek előtt a pipa, a legtetetén, a nevek felett is ugyaott egy pipálási opció, amivel mindet kijelöli.
-
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
A gyári egy rakat kaki. Nem képes tanulni semennyire sem. Ez annal inkabb. Aki meg azt mondta korabban, hogy kapcsolja ki a gyárit total annak annyit üzenek, hogy nem lehet, mert ha jelszót kell bírni valahova ott akkor is elő fog jönni.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Tressy
üzenetére
Vagy én vagyok béna vagy nemtom, de nem a telefonra akarom importálni a kontaktokat, hanem valahogy fel az iCloud-ba. Mert még mindig ott tartok, hogy gmail fiókot kell megadnom, hogy lejöjjenek a kontaktok a telefonra, de azt akarom, hogy iCloud-ba is ott legyenek. A naptár, fotók, minden felment iCloudba, de a kontaktok nem.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Rage47
üzenetére
Nekem egyből felugrik! Igaz én teljesen kikapcsoltam a gyári billentyűzetet, meg az emoji-t is, mert a frissítéssel a swiftkey beépítve tartalmazza a smiley-kat. Próbáld ki úgy! Beállítások-Általános-Billentyűzet-Billentyűzetek-csak a swiftkey legyen bent, a másik kettőt töröld. Ja és van billentyűhang is már, eddig nekem az hiányzott.

-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki!
Exportáltam a névjegyeket vcf-be. Hogyan tudom azt vhogy importálni, hogy az iCloudba fölmenjenek? -
bok92
addikt
SwiftKey frissítés jött! Mostantól van flow is.
-
SoldierL
senior tag
válasz
Applefun01
üzenetére
Azt hittem jobban pörög ez a topic
-
SoldierL
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ezért nem tudok Casual-ként tekinteni rá, tessék:
https://www.youtube.com/watch?v=DCCskHk8F7k&feature=youtu.be
Ezt most csináltam, 5 perc multiplayer után igy megfagy a kép, és a hang megy tovább. Még az érintésekre is reagál basszus XD. Még langyos sem volt a tab.
Ez azért gáz. A tab tökéletes. Minden más játékot tökéletesen visz, multiban is. Nincs tele telepítve minden sz@r app-al sem. A NOVA 3, vagy az Asphalt 8 is stabil multiplayerben. Engem ez a modern combat széria szivat. Nem tudom mi a Fuck van. A 4. rész meg simán kidob :SMinden ötletet szivesen vennék, vajon miért van ez? Ez csak is szerver hiba lehet nem?
-
-
galaxys80
veterán
Ti nem vettétek észre, hogy ha a chrome-ba be van kapcsolva az adattömörítés akkor mintha lassabb lenne?
-
Sztif
aktív tag
Letöltöttem a Sygic navit. Első héten ingyenes. Ki is próbáltam, de valamiért nem működik a háttérben, ha lezárom a képernyőt leáll és nem csinál semmit. Feloldás után keres újra poziciót és mutatja az utat. A térkép le van töltve. Először offline üzzemmódot használtam (flight mode). Nem ment ilyenkor a GPS. Visszaállítottam a hálózatra, de a mobilnetet kilőttem. Ekkor már volt GPS, de nem navigált, ahogy az elején írtam.
Mi pontosan a hiba, valami beállítás?? -
SoldierL
senior tag
Durva azért, hogy nem lehet egy jó multizni. Nincs egy normális FPS multi ios-ra. Modern combat széria mindegyik részénél van valamilyen szerver hiba. A MC 4 kidobál pi..ába. Semmi hibaüzenet, kidob az asztalra. A 3. connecting lost-ol állandóan. Az 5.-nek meg egy erőmű is kevés mert a mini2 majd szét robban fél óra multi után. Ja meg lefagy. Én nagyot csalódtam most a Gameloft-ban, direkt ezért is cseréltem le az Androidos tabomat, a "király" kategóriára, hogy stabilan tudjak fps multizni ha úgy van.. Erre tessék. Rohadt nagy csalódás. Frissítést meg évente adnak ki. Hihetetlen, felidegesített piszkosúl.
-
milszab
senior tag
Nem rég volt ugye ios frissítés, felraktam, de a messengernél még mindig nem kapok értesítéseket ha írnak? MI a fenét csináljak vele? Meg nem tudom nálatok hogy van, de ugye mikor rendezni akarom az ikonokat és áthúzok a másik képernyőre érezhetően lassú a cucc. Meg messengerben mikor írok már rég bepötyögtem a szöveget de a gép még csak utána írja. Szóval kajak lassú. MI a szart csináljak vele hogy jó legyen?
-
Tressy
senior tag
Van olyan mp3 lejátszó ami az alkalmazás bezárása után is képes folytatni ahonnan meglett állitva?Nplayert próbáltam de az csak akkor folytat ha taskban marad
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
tedd fel mégegyszer és nézd meg..
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Remelem nem teszek fel läma kerdest, meg uj vagyok az ios temäban.Miert kinai nyelvü nekem (vagyis barätnömnek az ipad mini-jen) a skype?Ebben az appstore-ban nem talältunk mäst csak ezt a skype alkalmazäst de mikor letöltjük minden kinai benne.Lättam, hogy a tämogatott nyelvek között van mindenfele, ezert nem ertem, hogy most mivan.Mit csinältunk rosszul?Hol tudom ätällitani a nyelvet?Elöre is köszi a segitseget. -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
nem biztos..söt..safariban nem ad semmi jelzést ha jött valami,lite-ben meg be lehet állitani a push-t..szoval vannak jokora eltérések még másban is..
-
SoldierL
senior tag
Ha játszom Multiplayerben pl. Gameloft-os játékot, olyankor mindenki Valamilyen apple terméken van fent? Vagy teljesen vegyes az egész? Android, IOS WP, platform közösen van multiban?
-
snooze
veterán
kiadhatnák erre is a lite-t..
droidon nagyon jol fut..és nem memoriazabálo.. -
SpongyaBob
veterán
Mondjuk azért az vicces, hogy évek óta nincs benne magyar nyelv, ( cseh, görög, norvég van - csak hogy említsek egy pár hozzánk hasonló jelentéktelen nyelvet ) és nem, nem halok bele abba, hogy angolul kell használni mielőtt még valaki ezzel jönne, de mivel magyar vagyok, tényleg jó lenne az anyanyalvemen használni.
-
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy az alkalmazások (már amelyik támogatja) magyarul fusson? (Legfőképp a Facebook érdekelne)
Köszi
-
Diokhan
addikt
Hello! Tapatalkkal követhető ez a fórum?

-
Applefun01
csendes tag
Valaki próbálta már a Radiation Island-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szálakra rendezést ki lehet kapcsolni. Ezek gondolat olvasók