Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
-
Wlac
Ármester
A Tubex-ben nem látom a YouTube playlisteimet, de ha létrehozok egy újat az appon belül, és egy szám lejátszása alatt rábökök a "felfelé mutató nyilas négyzetre", és ott az add to playlistre, akkor a YouTube listám jön be, és nem látom azt, amit egy perccel korábban hoztam létre. Tud valaki erre megoldást?
-
bok92
addikt
Jegyzet alkalmazásnak mit ajánlotok? A MagicalPad appot nézegetem... Öt eurót megér?
Vagy esetleg ehhez hasonlót tudtok mondani, mondjuk amelyikben van valamilyen animáció (pl egy képre bökök és megjelenik egy szöveg vagy ilyesmi). Nem a jegyzetelés a lényeg, hanem a különféle kreatív ábrák, feladatok hozzáadása meg hasonlók. -
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Most járok itt először! Nemrég vettem egy Ipad mini Retinát. Többek közt azért, hogy játszak rajta.
Ami legfőképp érdekel az a Modern Combat multiplayer. De csalódnom kellett, már nagyon el vagyok keseredve. A 4. rész ami kedvencem folyton kidob a főmenübe, semmi hibaüzenet csak hirtelen kidob party közben. Ez nagyo idegesítő! A legujabb MC5 is szépen fut multiban, de annál meg lefagy a kép és a hang tovább. Más játéknál mincs gond csak ennél a kettőnél.Szeretném kérdezni, hogy más is tapasztalt e ilyet? 8.1.3-as legujabb ios van rajta. A frissítésre meg hiába várok szerintem nem mostanában lesz, elég ritkán frissítenek ahogy látom

-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Laca1212
üzenetére
A Google csak a saját alkalmazásában engedi a PUSH-t, azért nem megy az Iphone saját levelezőprogramjában a Gmail push. A FETCH beállításai az egész rendszerre vonatkozik, amire begyűjtés van beállítva, az mindegyik ugyanakkor gyűjti be. Tehát a mail is, a naptár is, és a kontaktok is. Nyilván ha 15percre állítod be, többet fogyaszt, mintha 1órásra lenne beállítva a begyűjtés. A leg akkukímélőbb a kézi, de akkor a telefon nem jelzi az új e-mailt, csak akkor frissít, ha belépsz a programba.
-
Laca1212
őstag
válasz
V-I-D-A
üzenetére
Ez csak a gyári mail app-ra vonatkozik? Mármint a push/fetch?
Gyári naptár esetén egy hogy van ha gmail naptárral szinkronizálom? Ott is játszik fetch? Azt is érdemes 15 percesre állítani? Nem eszi nagyon így az akkut, ha így van beállítva? Vagy az csak akkor szinkronizál, ha valamit beleírok és jó a "kézzel" beállítás?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Töltsd le neki a Gmail appot a Store-ból!
Egyébként mennie kéne gyárival is, ha a begyűjtés megfelelően be van állítva.
Úgy nem fog menni a gyári levelezőprogramban mint a hotmail, mert az küldi a push-t, a gmail meg csak Fetch lehet a gyári appban.
Beállítások-Mail, Kontaktok, Naptárak-Új adatok begyűjtése-FETCH(BEGYŰJTÉS)-15 percenként így állítsd be! -
nylontacsko
senior tag
Kérlek segítsetek, mert egyszerűen megőrülök, hogy nem találom a megoldást.
Az asszony telefonján (4S) a gamail postafiókot csak akkor kérdezi le az emaileknél, ha belépek és frissít.
Az én telefonomon a hotmailes email címnél nincs gond, azonnal lekéri az új bejövő maileket, nem kell belépkedni sehová.
Hol lehet a bibi?
Már mindkét telefont átnéztem egyszerre (beállítások) és minden ugyanúgy van... -
Wlac
Ármester
Az iPaden eléggé zavar, hogy alapból nincs listanézet az Alarm clocknál, hanem egy naptár szerű felületből kell kiböngésznem az éppen aktív ébresztőket. Hogyan tudok listanézetet beállítani?
Más: igen, a Paper hiányát én sem értem, bár én elvagyok a mobilos verzióval is az iPaden, mert így is korrektebb, mint a hivatalos app, vagy a Friendly volt számomra.
-
r3dsnake
nagyúr
Használ valaki papert messenger helyett? Nálam vajon miért nem csippan üzinél? Push engedélyezve van.
-
Blaise
veterán
válasz
Applefun01
üzenetére
Sose lehetett magyar bankkártyát regisztrálni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Applefun01
üzenetére
Csak giftcarddal tudsz ott vásárolni, amit viszont bonyolult és drága otthon beszerezni, sokkal egyszerűbb, ha csinálsz egy magyar ID-t is.
-
Applefun01
csendes tag
Hallo mindenki!
Amerikai app storeban vagyok és azthiszem egy ideje már nem lehet külföldi bankártyát regisztrálni (az enyém magyar). Lehet itt bármit is csinálni? Vagy csináljak egy külön magyar fiókot a bankkártyámnak?
-
Vasinger!
nagyúr
Nálam még nem néz ki így. Ez szerintem fiók specifikus dolog lehet. Úgy mint ahogy nem mindenkinél állt át az új FB-re se annó, bár az mondjuk böngészőben volt..
Egyébként sokkal logikusabb így, mint hogy az a hülye chat mindig ott volt és sikeresen ráböktem egyfolytában..
-
bok92
addikt
A Facebook app végre mutatja fekvő nézetben a születésnapokat. Meg egy csomó haszontalan dolgot.

-
legiaap
félisten
Szerintetek a Facebook lite elérhető lesz IOS-re? Nekem jobban tetszik, mint az eredeti.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Imi Csabi
üzenetére
Nincs ilyen jailbreak nélkül. (Talán azzal sincs, ezt nem tudom.)
"Esetleg állíthatóak legyenek az egyes appok hangjainak engedélyezése/tiltása, hogy ne keljen egyesével állítgatni őket."
Ezt meg nem értem. Tehát egyesével ki akarod kapcsolni az appokat, hogy ne kelljen egyesével kikapcsolni az appokat?

-
Imi Csabi
tag
Sziasztok.
Olyan appot keresek, amivel hang profilokat lehet készíteni. Ilyet az ősrégi telefonok alapból tudnak
Esetleg állíthatóak legyenek az egyes appok hangjainak engedélyezése/tiltása, hogy ne keljen egyesével állítgatni őket.Esetleg van valakinek ötlete?
-
tonyqa23
senior tag
Hello mki!
A Gmail fiókból leszinkronizált kontaktokat hogy tudom felszinkronizálni az iCloud-ba, hogy későbbi visszaállítás után ne kelljen csak ezért Gmail fiókot beállítanom? -
legiaap
félisten
Ezt a játékot próbáljátok ki. Most ingyenes: Framed
-
buci30
addikt
Köszönöm tökéletes

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
igorguzmov
üzenetére
iFunbox
-
Ingyenes az AdBlock for Wi-Fi networks, és csak 2 MB.
Más.
Jut eszembe, egyszerűen nem értem, hogy pl. egy számológép appba mit építenek, hogy 70 MB legyen a végén
-
galaxys80
veterán
Na nálam is előjött a Yahoo weather-nél, hogy nem tölt be a widget.

-
igorguzmov
tag
Sziasztok
Adott az app storeból vásárolt Baldurs gate nevű játék. Találtam hozzá magyarítást amít iosre lehet felrakni. A leírásban csak annyi szerepel, hogy másoljam be a fájlokat a játék könyvtárába. (Ezt írja pontosan: Meg kell keresni a BG alap direktoriját. Itt található a chitin.key fájl és a data, lang, movies, music, override, scripts alkönyvtárak. A magyar betűket is tartalmazó font fájlokat az override alkönyvtárba kell másolni.) Na ezzel van bajom ugyanis ezeket semmilyen fájlkezelővel nem látom. Jailbrekelni nem akrom a padot igazából nem is tudnám. Van erre valami megoldás. Köszönöm a segítséget. -
gabor0077
aktív tag
Akciós a Goat Simulator (3 euró). Mindenképp töltsétek le, ha tehetitek, hihetetlen jókat szakadok rajta

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Packeta
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még nézelődök, de azért köszönöm!
Vagy esetleg ehhez hasonlót tudtok mondani, mondjuk amelyikben van valamilyen animáció (pl egy képre bökök és megjelenik egy szöveg vagy ilyesmi). Nem a jegyzetelés a lényeg, hanem a különféle kreatív ábrák, feladatok hozzáadása meg hasonlók.

Nemrég vettem észre, hogy a csoportokban oldalt mutatja a tagokat, egyéb infókat. Sokkal átláthatóbb az egész.

de azt mondom megérte azt a pénzt.