Hirdetés
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam sima Air-en kattasztróófa a multitask, borzasztóan szaggat, pedig total újként raktam fel. Akinekmnem akad az hazudik! Ezek tények, talán javítva lesz, de én sem ezt várnám egy Apple terméktől, elvileg a 9.2 alatt is ugyanígy szaggat a multitask, szóval abban se lesz javítva.
Azért ilyenkor Tim kezébe adnám az Air-em, hogy válts már alkalmazások között légyszíves, aha jujuj mi ez az akadás?! 😁 Kivi lennék a reakciójára! Ez nekem picit csalódás, de csak Air-en, mert i5S-en egy döccenés sincs, kezdem azt hinni hogy az iPhone-ok vannak totál fókuszban, az összes többi otpimalizálása csak utánna. Olvastam én már nem egy olyan hszt, is hogy i6/6+ is szaggat, ami megint csak érdekes.
Ezek tuti nem hardver problémák, hanem az animáció optimalizálásának a hibája, ezt illő lett volna úgy kiadni, hogy ne legyen jelen. Nekem most járt le a hűség, de nem cserélek Air 2-re, nincs értelme, majd Air 3-ra már ha így hívjak majd. Air 2-n megint ugyanez lesz szerintem mint most sima Air-en, csak ott IOS10 alatt. 100% hogy nem hardver függő, gőzöm sincs miért nem jelzik nekik hogy ez így gáz, vagy ha már jelezték a júzerek, akkor nem értem miért nem javították már. Én is jelezném nekik, de nemtudom hogyan és hol kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi