Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nálam sima Air-en kattasztróófa a multitask, borzasztóan szaggat, pedig total újként raktam fel. Akinekmnem akad az hazudik! Ezek tények, talán javítva lesz, de én sem ezt várnám egy Apple terméktől, elvileg a 9.2 alatt is ugyanígy szaggat a multitask, szóval abban se lesz javítva.
    Azért ilyenkor Tim kezébe adnám az Air-em, hogy válts már alkalmazások között légyszíves, aha jujuj mi ez az akadás?! 😁 Kivi lennék a reakciójára! Ez nekem picit csalódás, de csak Air-en, mert i5S-en egy döccenés sincs, kezdem azt hinni hogy az iPhone-ok vannak totál fókuszban, az összes többi otpimalizálása csak utánna. Olvastam én már nem egy olyan hszt, is hogy i6/6+ is szaggat, ami megint csak érdekes.
    Ezek tuti nem hardver problémák, hanem az animáció optimalizálásának a hibája, ezt illő lett volna úgy kiadni, hogy ne legyen jelen. Nekem most járt le a hűség, de nem cserélek Air 2-re, nincs értelme, majd Air 3-ra már ha így hívjak majd. Air 2-n megint ugyanez lesz szerintem mint most sima Air-en, csak ott IOS10 alatt. 100% hogy nem hardver függő, gőzöm sincs miért nem jelzik nekik hogy ez így gáz, vagy ha már jelezték a júzerek, akkor nem értem miért nem javították már. Én is jelezném nekik, de nemtudom hogyan és hol kell.

Új hozzászólás Aktív témák