Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Szerintem is kizárt az Apple Pencil támogatás kisebb iPadeken, kell valami, ami indokolttá teszi az Air helyett, mert ha jobban belegondolsz, nem sok értelme van a Pronak. Eleve a Prot úgy reklámozták, és helyezték el a palettán, mint egy professzionális eszköz grafikusoknak, orvosoknak, stb. Szóval én nem adok neki sok esélyt, hogy az Airnek valaha lesz Apple pencil támogatása, de hogy az Air 3-nak nem, az szinte 100%.
Szerintem az a legjobb döntés, ha apudnak dobod az Airt, te meg veszel egy Air2-t - az a bika hardver nagyon sok ideig elég lesz még!
Imy:a beépített hangszóró szerintem egy egészséges elvárást felülmúl, legalábbis én sokkal gyakrabban mertem hagyatkozni rá, mint azt megvásárlás előtt gondoltam volna. Rádiót hallgatni munka mellé, vizipipázás mellé, vagy filmet nézni ketten több, mint megfelelő.
Fülhallgatóból meg olyat használsz mellé, amilyet akarsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest