- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
istvan170 #33098 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy kiviszed a homepod hatósugarából, (lakáson kívül vagy zárt másik szoba) lényeg hogy a homepod ne halljon. A "Hey Siri" parancs elhangzásakor nálam a homepod az elsődleges, és csak "hallgatózik" az ipaden. onnan tudom hogy a siri ikon csak felvillan.
- Sirinél "Hey siri" funkció bekapcsolása (nem csak a siri)
- Az is kérdés lehet ki tanította a "Hey sirit" tanítsd újra a te hangodra.Más nem jut eszembe
-
Süvi
őstag
válasz
istvan170 #16850 üzenetére
Végre valaki, aki használja az Imovie alkalmazást.
A következőben kérnék segítséget:
Az egyik kiránduláson készítettem vagy 100 db képet, és kb 20-30 db 15-20 mp-s videót.
Az Emlékek funkció jó, de azzal max 3,5-4 percet tudok készíteni, és attól hosszabbat szeretnék.
Viszont, ha az Imovies alkalmazásba teszem be, akkor ott időrendbe visszafelé teszi be a képeket és a videókat.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy ne visszafelé, hanem időrendben legyenek a képek és videók?
Egyesével külön berakni?Köszönöm előre is.
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
istvan170 #11841 üzenetére
Nem szentiras, amit mondok: keressetek a nevemre, alirol jo minosegu smart case-t rendeltem. Es azok alapjan, amit irtok, azert a 3000 forintert jo vetel. Nem eros az elolapi magnes, de szerepet ellatja.
En is feltettem a 9.3-at Air 2-re, nincs gond, a Night shift viszont baromira tetszik. Azota probalok ilyesmit felbarkacsolni az Androidos telefonra is
De nem talalok pont ilyet...
Viszont erik bennem az Iphone SE vasarlas, vagy ha jo arra csokkene, akkor egy sima 6.
Amugy a 9.7-es Pronak lesz vmi kulon elnevezese?
Nezegettem, baromi jonak tunik a hw, nem lesz gond meg par iOS verzio neki.
Igazabol ha most vennek tabletet, akkor is varnom kellene cirka 1 evet, mire normalizalodik az ara, igy, en Air 2-t vennek. Ami 4 honapos, uh okafogyott a tabletbeszerzes, ez nekem annyira eleg, es jo, h szavak nincsenek.
Nem gondoltam volna az eletben, h ennyire megszeretem a 9.7-et. Amikor a 7.9-es Mipadot vettem, akkor is csak azert, mert feltem a nagyobb merettol - nem kellett volna. -
-
erdoke
titán
válasz
istvan170 #9939 üzenetére
Van itt is appos topik: iOS alkalmazások
Illetve ha befürödnél egy alkalmazással, visszakérheted az árát, bár nem szeretik, ha valaki sportot űz ebből. -
Auratech
őstag
válasz
istvan170 #9941 üzenetére
Elfogadom, hogy az IOS sok kívánnivalót hagy maga után. Más kérdés, hogy én nem az oprendszerért vettem tabletet, meg a fájlkezelésért(mondjuk az lehetne jobb egy cseppet..), hanem azokért az alkalmazásokért, amik más platformon nincsenek, vagy bénák. Audio-video-zenei alkalmazásra gondolok, mikkel nagyon elégedett vagyok és komoly munkát is lehet velük végezni)
Mozizni böngészni nekem is sokkal szimpibb egy Z2-3 Sony tablet, amit kis óvatossággal a kádba is bevihetnék és van benne gps chip. Csak Z3 tabival nem tudnék stúdiózni, laptopot kiváltva...
Amúgy a GPS chipet nagyon hiányolom az AIR2-ből.. (Miért csak 4G-s tabletbe tesznek gps chipet almáék, mikor az A(ssisted)-GPS egy hétre előre letölti a műholdak pályaadatait, minden mobilba épített chip esetén ki-bekapcsolható és az mehet offline is?) -
zolikaDB
veterán
válasz
istvan170 #9941 üzenetére
Van benne igazsag. 2010-2014 Iphone 3GS, Iphone 4, iOS 4-8, 2013-2014 Nexus 7, 2014- Xiaomi Mi3, Xiaomi Mipad. Nem az ocska hulladek, 512MB RAM-os teszkos valamik... Megis, alog varom, h hozza a futar az Air 2-t... Nem mertem a veletlenre bizni, ezert nem lett Mini 4. Hatha az Air tovabb kiszolgal gond nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest