Hirdetés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Macbook topikból tévedtem ide, bizonyos instrukciók alapján. Nemrég csöppentem bele az Apple ökoszisztémába egy iPhone 11 által. Egyre jobban bejön ez az IOS dolog, és egyre több helyről hallottam, hogy mint ökoszisztéma lehet még fokozni az élményt. Elgondolkodtam rajta, hogy egy Aplle notebookot is érdemes lehetne beszerezni, Az ottani topikban leírtam, hogy főleg tartalom fogyaszásra, kis irodai felhasználsára, e-mailezésre kellene. Szóval semmi komoly. A keretem nem túl vastag, első körben olyan 150 ezerben gondolkozta. Ott azt javasolták többen is, hogy ennyi pénzből és ilyen felhasználásra jobb lenn egy iPad és kiegőszítőnek esetleg billentyűzet. Hát így keveredtem ide. Most néztem, hogy az iPad-ek világa is elég szövevényes. Van sima iPad, van Air, Pro, Mini. Ezek közül mit érdemes nézegetni, ami ár/érték arányban a legjobb lehet? Akksival, hogyan bírják? Milyen billentyűzetet érdemes venni hozzá? Meddig kapnak támogatást? Használtan érdemes? Szóval minden jó tanácsot örömmel fogadok, és előre is köszönöm annak aki időt szán rám és válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Witcher topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad 6. Gen. 32gb
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Ipason M3 Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest