- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Macbook topikból tévedtem ide, bizonyos instrukciók alapján. Nemrég csöppentem bele az Apple ökoszisztémába egy iPhone 11 által. Egyre jobban bejön ez az IOS dolog, és egyre több helyről hallottam, hogy mint ökoszisztéma lehet még fokozni az élményt. Elgondolkodtam rajta, hogy egy Aplle notebookot is érdemes lehetne beszerezni, Az ottani topikban leírtam, hogy főleg tartalom fogyaszásra, kis irodai felhasználsára, e-mailezésre kellene. Szóval semmi komoly. A keretem nem túl vastag, első körben olyan 150 ezerben gondolkozta. Ott azt javasolták többen is, hogy ennyi pénzből és ilyen felhasználásra jobb lenn egy iPad és kiegőszítőnek esetleg billentyűzet. Hát így keveredtem ide. Most néztem, hogy az iPad-ek világa is elég szövevényes. Van sima iPad, van Air, Pro, Mini. Ezek közül mit érdemes nézegetni, ami ár/érték arányban a legjobb lehet? Akksival, hogyan bírják? Milyen billentyűzetet érdemes venni hozzá? Meddig kapnak támogatást? Használtan érdemes? Szóval minden jó tanácsot örömmel fogadok, és előre is köszönöm annak aki időt szán rám és válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Filmgyűjtés
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bigme HiBreak Pro Color e-ink 5G 8/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest