Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 50 - apám nevében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Hát én csak példaként mondom, hogy én most vettem 2 napja a következöket:
- iPad 8 (2020) 32GB
- Apple pencil (gen.1) - ceruza
- Logitech Combo Touch - billentyüzet
- Paperlike - folia
és ez igy akciokkal kompletten került eddig 613,27 EUR-ba. Na most ezekböl minden új, semmi sem használt... de annyira, hogy még én se bontottam ki semmit.
Én azt mondom, egy táblázatban kezdd el összeszedni, mi kell, és akkor látod, hogyan férsz bele a keretbe, vagy sem, mert itt sokösszetevös a dolog, nem egyetlen eszköz/árról beszélünk.
-
Néztem az ottani beszélgetést. Első kérdés az lenne hogy mit tartalmaz az irodai felhasználás, ez lehet a buktató ipaden.
Kategóriából igazából három van.
Sima ipad: nem laminált kijelző
Air/mini: laminált kijelző és extrák
Pro: full extra (120hz promotion, 4 hangszóró, usb-c, pencil 2, faceid, magic keyboard)
Bármelyik jó lehet neked, bár a keretet megnézve neked egy sima ipad lenne a legjobb választás ha újat akarsz. Mini is beleférhet, de az tavalyi modell és kicsi. Billentyűzet lehet 3000 forintos BT-t bill office depoból vagy 60000 forintos apple
(de rohadt drága ez) vagy közte még pár opció.
Akku netezéssel, filmezéssel kb 10 órát elmegy közepes fényerőn.
Támogatás egy idei ipadre kb 4-5 év lehet, de ez sose biztos.
Használtan is nézelődhetsz. Úgy szóba jöhet még:
iPad 6, 7, iPad Air 3, Pro 10.5
Ezekre már lehet csak 2-3 év támogatás lesz.
Nézd át a speckókat, hadd ne írjam le melyiken mekkora kamera és hány hangszóró van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(de rohadt drága ez) vagy közte még pár opció.