Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Orvosi kérdések
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Minidisc walkman - tapasztalatok - tanácsok
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 Tablet (6GB RAM/ 128 GB)
Üzleti előfizetők hirdetései
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB White Titanium -2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5608, 100% AKKSI
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 9800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Lian Li Vector V100 850W
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf?
) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet
egyelőre ennyi jutott eszembe