- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam az Ipad promon(10.5" os) a Parallelset és megtetszett, hogy akár játékokat is tudnék játszani így az ipaddal az otthoni asztali gépemet kihasználva. Még csak most kezdtem el nyomogatni és pár kérdés felmerült bennem:
-Bármilyen Bluetoothos billt és egeret tud egyszerre kezelni az ipad(ezek ügyebár kellenének a játékhoz)?
-Kipróbáltam a Diablo3 at és jellemzően lassúnak tűnik az Ipadon. de egyszer amikor mutogattam egyik kollegának milyen ez a parallels akkor elfogadható sebességű volt. Most viszont nem tudom eldönteni mitől lassú.
Parralels közben számítási feladatokat gondolom az Ipad annyira nem számol(mondjuk grafikát/egységmozgást) mert távoli asztal miatt megkapja az adatokat.Vagy esetleg mégis kell ilyen számolásigényes dolgot csinálnia a tabnak és ezért lehet lassú? Csak akkor amikor kollegának mutattam akkor miért nem volt lassú(épp nem volt a tab leterhelve akkor)?
Másik gyanusítottam az otthoni internetem. Nah az egy förmedvény. Abból kinézem hogy néha kicsit jobban megy néha meg tök szar. Sajnos földszinten lévő wifi router jelét kapom el az emeleten egy repeater üzemmódú routerrel és hát eléggé ingadozó hogy hogy megy a dolog. Vajon csak emiatt lassú a játék mert a net rossz most?
lassú alatt értem a kb 2-3 FPSt.
De kollegának amikor épp mutattam mehetett akár 10-15 FPS körül is. Nem volt eszeveszett gyors de lehetett használni.
Csakhát persze bill egér nélkül nem nagyon használható a diablo3
Nem feltétlen Diablo3 a cél hogy menjen. Sok olyan játék van amit nincs időm otthon játszani de ipadról lehet lenne időm legalább telepítgetni és kipróbálni akkor is amikor nem vagyok otthon. Kicsit szanálni hogy mi az ami tetszik mi az ami nem stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Xbox Series X|S
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest