Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95
    félisten

Amennyire olvastam, mindenki megkapta számlásan a cuccot 1 vagy nagyon rossz esetben 2 hónap alatt, és már nagyon régóta csinálja ezt, szóval nem hiszem hogy gond lenne vele, de azért rizikós persze.

Köszi a tippet amúgy, majd közeljövőben újítok egyet valahonnan, MM-ben is 109 körül volt pár hete. De azért mégis 30e a különbség.

Szerk: Megnéztem közben, Pro-ban 10.5-es van csak nála, lehet elírás volt, meg a többi termékénél nincsen olyan hű de nagy árkülönbség, de a 2017-es iPad azért bőven használt piaci ár alatt mozog.

Te tudod, de a legnagyobb hátránya az említett eladónak, hogy sokan 2-3hónapot vártak a kifizetett termékre itteni beszámolók alapján, 2-3hónap alatt pedig simán lejjebb megy annyival a piacon a többi eladónál is az ár, hogy ne érje meg nála megvenni. Műszaki termékért, aminek pár hónap alatt érezhetően tud változni a piaci ára elég rossz döntésnek gondolom a termék kifizetését hónapokkal a kézhezvétele előtt, mert megrendeléskor kedvező az ára adott helyen.
    De ez csak az én véleményem, mindenki azt csinál a pénzével, amit akar :R

Új hozzászólás Aktív témák