Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alex91
    félisten

Sziasztok,
    i6S-em mellé szeretnék venni egy iPad 2017-et. Eddig még nem volt iPad-em, így lenne pár kérdésem.
    Mivel a kölkök napi szinten használnák, valahogy be tudom állítani, hogy véletlenül se tudjanak alkalmazást vásárolni, ha uaz a AppleID?
    Milyen beállítási lehetőség van (kids mode, stb), amivel érdemes és lehet próbálkozni, míg a gyerekek használják a táblagépet?
    Nyilván én is fogom használni és amit eddig megvettem az iPhone-hoz, azt szeretném használni az iPad-en is.
    Még hezitálok, hogy a 32 vagy a 128GB-os verziót válasszuk, mert ha megyünk nyaralni vagy a mamához szoktunk nekik meséket a táblagépre (eddig Androidos) másolni, no meg apának is a kedvenc sorozatait :). OTG működik, vagy inkább nagyobb tárhely legyen?
    Köszönöm a válaszokat, tippeket!

Szerintem elegge le lehet tiltani. A telon is lehet nezni a beallitasoknal. A vasarlast, alkalmazason beluli vasarlast stb.

Ha tobben hasznaljatok, akkor a TouchID-t nem erdemes bekapcsolni. Esetleg a szemelyes dolgokat (e-mail, kontaktok stb) szinkronjat is meg lehet fontolni, hogy engedelyezed-e.

Amit megvettel alkalmazast, azt termeszetesen letoltheted az iPad-re is, ha a sajat Apple ID-vel vagy ra bejelentkezve.

Tarhely kerdese: felhasznalastol fugg, jelenleg keves alkalmazassal, adattal siman el lehet lenni 32 GB-on, de a gyerekekbol kiindulva hosszu tavon a 128 GB-os talan jobban megeri. Adatokra lehet talalni tobb bovitesi megoldast, akar vezetek nelkulit is (kinabol olcson).

Új hozzászólás Aktív témák