Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy ipad 2-essel vannak hangerő gondjaim.
Amennyire emlékszem, eredeti állapotában mintha túl hangos lett volna, utána valami át lett állítva, és azóta meg túl halk. Már átállítani sem tudom, mert maximum hangerőn is halk. Természetesen megtaláltam a beállítások alatt a hangerő szabályozót, és ott maxon van, de úgy is túl halk.
Azóta ha hallani is akarom normálisan, kihúzom belőle a fejhallgatót, és inkább anélkül nézek rajta videókat / hallgatok mp3-akat, mert olyankor hangosabban szól. (Furcsa.) A fejhallgatót egyébként leteszteltem laptopban is, semmi baja, sokkal hangosabb is tud lenni.
Létezik valahol valami eldugott beállítási lehetőség, ami nem egyértelmű, hogy ott van, és nem sikerült megtalálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Játékfejlesztés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Macrodroid
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Update 01.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest