Káva- és Home gomb mentes iPadek jöhetnek

Az AppleInsider japán források alapján legalább két új iPad táblagépet prognosztizál az elkövetkező időszakban. Az egyik 10,9 hüvelykes képátlót kaphat és megtarthatja az Air 7,5 milliméteres vastagságát. Határozott változást hozhat ugyanakkor a képernyőkávák leradírozása, legalábbis oldalt, az alsó-felső sáv részben megmaradhat, akárcsak a FaceTime kamera. Eltűnhet viszont erről a modellről a Home gomb, bár egyelőre kérdéses, mi helyettesíti majd.

A hátlapon semmi különlegeset nem találunk, a kamera is maradt 8 megapixeles.
Több iPad is frissülhet nemsokára, a 12,9 hüvelykes Prót beleértve [+]

A publikáció szerint a 12,9 hüvelykes iPad Pro is frissülni fog, és 6,9-ről 7,2 milliméteresre terebélyesedhet a vastagság szempontjából, az oldalkáváktól és a Home billentyűtől ugyanakkor szintén megszabadulhat. A megjelenítője True Tone fajta lehet, de még nem AMOLED technológiájú, arra csak 2018-tól lehet állítólag számítani az iPadek esetében. Az AppleInsider nem tartja kizártnak egy iPad mini Pro érkezését sem a következő hónapokban, úgyhogy a piac talán legnépszerűbb táblagépei folytathatják töretlen menetelésüket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Háromféle iPad Pro érkezhet tavasszal

    Az Apple A10X rendszerchip már borzolgatja is a kedélyeket, igen ütősnek ígérkezik.

  • Befutott az első iPad Pro 2 kémanyag

    Az AppleInsider postafiókjában kötött ki az a két fotó, amelyeken állítólag az iPad Pro folytatása látható.

  • Apple iPad Pro - almafelfújt

    Az almás vállalat egy 12,9 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagéppel örvendeztette meg a nagyközönséget: az iOS 9 érezhetően nincs még erre felkészülve, viszont a hardver bivalyerős.

Hirdetés