H​i​rd​e​t​és​

2018. április 24., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tablet rovat

Káva- és Home gomb mentes iPadek jöhetnek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: AppleInsider

Több táblagéppel is előrukkolhat az Apple a következő hónapokban, és legalább egy megszabadulhat a vastag képernyőszegélyektől, illetve a home gombtól.

H​irde​tés​

Az AppleInsider japán források alapján legalább két új iPad táblagépet prognosztizál az elkövetkező időszakban. Az egyik 10,9 hüvelykes képátlót kaphat és megtarthatja az Air 7,5 milliméteres vastagságát. Határozott változást hozhat ugyanakkor a képernyőkávák leradírozása, legalábbis oldalt, az alsó-felső sáv részben megmaradhat, akárcsak a FaceTime kamera. Eltűnhet viszont erről a modellről a Home gomb, bár egyelőre kérdéses, mi helyettesíti majd.

A hátlapon semmi különlegeset nem találunk, a kamera is maradt 8 megapixeles.
Több iPad is frissülhet nemsokára, a 12,9 hüvelykes Prót beleértve [+]

A publikáció szerint a 12,9 hüvelykes iPad Pro is frissülni fog, és 6,9-ről 7,2 milliméteresre terebélyesedhet a vastagság szempontjából, az oldalkáváktól és a Home billentyűtől ugyanakkor szintén megszabadulhat. A megjelenítője True Tone fajta lehet, de még nem AMOLED technológiájú, arra csak 2018-tól lehet állítólag számítani az iPadek esetében. Az AppleInsider nem tartja kizártnak egy iPad mini Pro érkezését sem a következő hónapokban, úgyhogy a piac talán legnépszerűbb táblagépei folytathatják töretlen menetelésüket.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hir​d​e​tés​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.