2018. június 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tablet rovat

Káva- és Home gomb mentes iPadek jöhetnek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: AppleInsider

Több táblagéppel is előrukkolhat az Apple a következő hónapokban, és legalább egy megszabadulhat a vastag képernyőszegélyektől, illetve a home gombtól.

Hirdetés

Az AppleInsider japán források alapján legalább két új iPad táblagépet prognosztizál az elkövetkező időszakban. Az egyik 10,9 hüvelykes képátlót kaphat és megtarthatja az Air 7,5 milliméteres vastagságát. Határozott változást hozhat ugyanakkor a képernyőkávák leradírozása, legalábbis oldalt, az alsó-felső sáv részben megmaradhat, akárcsak a FaceTime kamera. Eltűnhet viszont erről a modellről a Home gomb, bár egyelőre kérdéses, mi helyettesíti majd.

A hátlapon semmi különlegeset nem találunk, a kamera is maradt 8 megapixeles.
Több iPad is frissülhet nemsokára, a 12,9 hüvelykes Prót beleértve [+]

A publikáció szerint a 12,9 hüvelykes iPad Pro is frissülni fog, és 6,9-ről 7,2 milliméteresre terebélyesedhet a vastagság szempontjából, az oldalkáváktól és a Home billentyűtől ugyanakkor szintén megszabadulhat. A megjelenítője True Tone fajta lehet, de még nem AMOLED technológiájú, arra csak 2018-tól lehet állítólag számítani az iPadek esetében. Az AppleInsider nem tartja kizártnak egy iPad mini Pro érkezését sem a következő hónapokban, úgyhogy a piac talán legnépszerűbb táblagépei folytathatják töretlen menetelésüket.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.