Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Miért, szerinted egy 6 éves droid tabletre mi a legfrissebb os
? mert szerintem, főleg ha tabletről beszélünk, akkor a kiadáskori verzió lehet... a mini pedig egy kiadása utáni 4 évvel megjelent verziót is támogat... S nem lennék meglepve, ha azon a droidos tableten se futna a youtube app, hiába google
(anno 2-3 éve volt valami nagy youtube app változtatás, akkor mindenhova újra kellett írni, sok okostévén pl hirtelen meg is szűnt a youtube mint app... -
silmatauki
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
"Ez teljesen gyári... ujonnan vette a nagyi...."
iPad-del ilyen tapasztalatom még nem volt, iPhone-nal viszont annál inkább. Két olyan (fejlesztői) 3GS-em is volt, aminek rettenetesen felpuffadt az akkuja (gyári töltővel volt csak töltve). A két cuccot egy lépésben vette a cég, és a szeriálszámuk nagyon hasonló volt, azaz az adott batch összes akkujáról feltételezhető, hogy szintúgy hibásak voltak. Előbb vettem (rögtön a bejelentéskor – még sorban is álltam érte hajnalban!) egy saját 32GB-os 3GS-t, teljesen más batch-ből; annak az akkujánk később se lett semmi puffadása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

? mert szerintem, főleg ha tabletről beszélünk, akkor a kiadáskori verzió lehet... a mini pedig egy kiadása utáni 4 évvel megjelent verziót is támogat... S nem lennék meglepve, ha azon a droidos tableten se futna a youtube app, hiába google
en meg örültem ha 14 evesen volt egy Nokia 3310 em.