Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
iOS 9.3.5 a legutolsó szoftver, ami támogatta az első generációs Minit. Már az iOS 8-al is elég lassúcska volt, ezen a 9 sem segített.
Ettől függetlenül valószínűleg hozza sebességben a 30-35 ezres droidos tabletek szintjét, mivel általában ilyen árkategóriában az optimalizációval nem nagyon foglalkoznak droid fronton.
Alapvetően nem vennék már Mini 1-et, de ha ennyi a keret, jobb választás lehet, mint a droidos alternatívák. -
Süvi
őstag
Szia!
Hasonló helyzetben voltam én is, mert ismerőseim szeretnének olcsó tabletet.
Az említett felhasználásra szerintem az Apple készülékek legnagyobb előnye a 4:3-as képarány, ilyen áron nincs Androidos gép 4:3-ban.
A 30ezres mo-i Androidos gépek gyengébbek mint a mini, előnyük a garancia, ami már mini1-es készülék esetében nincs.Ha a garancia nem számít, akkor lehet, hogy érdemes lenne megvárni a kínai magányosok éjszakáját és venni akkor egy miPadot 114$-ért, vámmal, Áfával sem lesz sokkal több, mint a keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest