Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Auratech
üzenetére
Én sima Air-ről biztosan váltani szeretnék, a 4GB ram nem értem miért kellene olyan sok egy kisméretűbe air khm Pro-ba is, de azért várjuk ki a végét! A 2GB is elég, nem droid ez.. azért egy kicsit csakódott vagyok, hogy a sima Air csak 3 éves sincs és mar szaggat jópár helyen, mmeg kicsit lassú, direkt ilyenre optimalizálják szerintem, mert a hardvere még erős, jojo tudom hogy ebben nem 3 magos a cpu és 1GB ram van csupán, de olyan nagy dolgokra azért nem használom és leginkább az új rendzaer miatt ilyen. IOS 7-8 alatt tökéletes volt, a 9alatt már nem annyira patika. Még mielőtt lehurrogna valaki hogy hogy de nala simán megy reccenés mentesen, azt azért sem hiszem el, mert több embert is ismerek akiknél ue a probléma, tehát nem egyedi eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen notebookot vegyek?
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest