- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli_varga
csendes tag
válasz
kingabo #2117 üzenetére
Szia!
Nem nehéz visszaolvasni. Csak gyorsabban írok mint olvasok
.
Nem tudom hogy a teljesítmény az monitorral együtt volt e mérve.
Letöltőgépnek lenne használva 24h non stop és skype menne rajta nomeg internet és mail elérés. Semmi játék ésetleg divx avi vagy dvd nézegetés.
A mostani k8 neo2-v moncsival 200W/h fogyasztást eredményez. -
solarix45
senior tag
válasz
kingabo #2103 üzenetére
Hát, mikor én vettem, akkor volt az egy magos procis Intel lap, a két magos procis Intel, meg a Giga, ami asszem, egy magos volt. Ebből egyértelmű volt a választás, főleg, mert a gigabites ethernet csatlakozó, meg a tv kimenet kellett.
Csak extra SATA / ESATA port, meg egy rendes videokártya kell ehhez a laphoz, amúgy nagyon frankó.Most lecseréltem a backupként szolgáló Hitachi Ultrastart + Deskstart egy nagy Dekstarra, mikor ez nem pörög, 40-44w a fogyasztás. Eddig volt kb 60. Jóóóó
-
solarix45
senior tag
válasz
kingabo #2098 üzenetére
Viszont az Asus többet is nyújt.
Az lenne 33 + ~10k a 2GB ram, a Zion 36, és marad az 1GB ram, viszont csak 1x PCIe van rajta, illetve aktív a hűtése.Szóval azért nem biztos, hogy az a jobb vétel. Amúgy nem mindenáron kötöszködni akarok, csak megvitatni. És köszönöm az ötleteket!
Azért a legjobb mégis az lenne, ha olcsón tudnék 8400GS-t szerezni. Mondjuk integrált SATA csatlakozóval
-
wassermann
addikt
válasz
kingabo #2080 üzenetére
Van egy MPEG2-es TV-kártyám, amivel jobb filmekre vadászok. Felvétel után kivagdosom a reklámot és DivX-/mp3-ba újratömörítem. Ehhez nyers proci erő kell csak. Ez motivált a lapváltásra.
Az ASROCK A330GC-m +3% memória és +4% CPU fesz emeléssel 2075MHz-el (12*173) elfutkos, ami jóval több mint az 1,6GHz. Arányosan kb. ennyivel rövidebb ideig tart egy film tömörítgetése. Ami eddig pl. 12h-volt, az most csak 9óra 15perc!
-
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #2075 üzenetére
"A dc-nek úgy is van értelme..."
Ofkórsz (ezért dual), közben előkerestem, úgy veszem ki hogy így is zajlott a teszt."Hiába nem gyorsít, ha 2* annyi ramot tudsz használni."
Persze, de ez megint más kérdés. -
raidx
őstag
válasz
kingabo #2045 üzenetére
Annak nincs hely a lapon!
A D201GLY-nál a tápcsati 20 és külön a négyes csati amit mondasz.
Ennél a lapnál a tápcsati 24-es. A táp mind két 4-es csatit biztosítja. Tehát ha kell akkor 24 csati (20+4) és külön a négyes csati (2 sárga, 2 fekete, a másik négyes piros, sárga feket, rózsaszín).
[Kép] -
-
raidx
őstag
válasz
kingabo #2034 üzenetére
Első dolgom telepítés utánn az UAC kikapcsolása!
A korábbi beta verzióknál működött is a dolog, de az utolsó két kiszivárgott beta és a végleges esetén már nem.
Lényeg, hogy működik és remélem nem fogják valami frissítéssel elrontani!Annó az XP SP3 megjelenésekor a D201GLY lapomnál az USB kergült meg. Gondolt egyet és közölta, nincs USB. Ilyenkor restart és egy darabig ment minden rendben. Végül frissítettem, vagyis újra raktam a lap USB dríverét és megoldódott a gond egy időre. Mert jött egy frissítés ami megint előhozta, de a driver újrarakása megoldotta. Most nem tudom hol tart a dolog, mert az első W 7 beta óta azt nyúzom a kis gépen.
Végül is úgy döntöttem, hogy a szerver lapját is kicserélem. Az kapja a D945GCLF2 lapot. A másik gép meg a D510MO lapot (remélem sikerül beszerezni a várható áremelkedés előtt). -
raidx
őstag
válasz
kingabo #2013 üzenetére
Sajnos már Vista alá sem készült driver. Még a W7 előzetesek egy részénél sikerült működésre bírni, úgy hogy manuálisan minden exe programját beállítottam XP SP2 módra, de a vége felé már úgy sem működött. Mivel elég ritkánn használom, nem veszek újat. Próbáltam virtuális gép alól XP-vel használni, de kellene valami hozzá ami a W7-hez már nincs. A kütyü HP Scanjet 2200c. A nyomtatóm régebbi (deskjet 920c) ahhoz van cucc. Leszedi az MS-től telepítéskor.
Akkor marad az USB-s XP SP2 mint kisegítő, bár kicsit illegális a megoldás mert a telepítőbe belekell piszkálni, pár *.ini fájlt kell manipulálni.
-
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #2011 üzenetére
Arra gondoltam hogy
- Vistahoz volt driver, W7-hez nincs (mint pl. az enyémhez)
- nem tudja/nem biztos benne hogy a Vista driver jó-e W7 alá
- mivel Vista mode nincs kérdezte az XP módot.
Újra nekifutva a mondatnak leesett hogy XP-hez/-ig van driver...csak megzavart a fura megfogalmazás... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kingabo #1980 üzenetére
nálam ez a gép az internet kiszolgáló szerver ( proxy átjáró),nem jön jól ez a 2-3 hét kiesés...de várok januárig, aztán ,lehet hogy teszek rá egy ilyet (te mutattad), nem lesz monitor rajta,ráküldöm Tv-re és felteszem a gépre az ultra vnc progit...(ez a lehetőség van még)
-
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #1865 üzenetére
Nos a 3-3-3-9-t elsőre gond nélkül megette. Ez ugye Manual - User Definied, ami elsőre ennél alacsonyabb értékeket ajánlott fel, illetve van itt egy olyan hogy Manual - Aggressive, ami még alacsonyabbat dob; ezeket vajon saját kútfőből szedi a BIOS vagy a RAM-ból olvassa valahogy?
-
Honkydoo
őstag
-
wassermann
addikt
válasz
kingabo #1858 üzenetére
Bocs hogy csak most jelentkezem - Mivel az utolsót kivéve a memória paramétereknél csak kicsi a változás (pl 5ről 3ra) nem kell túl sokat sakkozni. Viszont a laikusoknak: a BIOS angol billentyűzetet ismer, emiatt a YES re a válasz mindig a "Z" betű!
A boot menü billentyűjét viszont elárulhatnád, mert én mindig a BIOS-ban állítom át, ha kell, ami elég kényelmetlen : ((
-
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #1856 üzenetére
"Vagy olyat akarsz, hogy..."
Igen, igen, mondjad!Komolyra fordítva: hogy egyszerre egyet csökkentsek az OK, de csak egy értékkel vagy mehet többel is? Mindegy-e hogy melyikkel kezdem? Illetve ezek függetlenek egymástól? Teszem azt 4-4-4-12, ha le tudom tornászni a 3.-at (sajna nem tudom pontosan melyik mit jelent) 2-re, attól a 4.-nek nem lesz kevesebb esélye a kisebb értékre (pl. 9 helyett 11-re)?
Mod. És honnan tudom meg hogy a beállított érték még rendben van-e? Ha elindul a gép akkor minden OK vagy kell/lehet valami tesztet végezni."...az f2 gombot..."
Hogy hogy anyáztam délelőtt amikor hiába nyomogattam a DEL-t és sehogy sem jutottam be a gsejt BIOS-ába... -
wassermann
addikt
válasz
kingabo #1827 üzenetére
Olyan hatalmas ugrást ne várj, a kihozhatzó max. állítólag +10 ... + 15%.
Van egy netről kinyomtatott anyagom, aminek a forrását sajnos már nem tudom. Eszerint önmagában a tRCD (sor és oszlop címzés közti késleltetési idő) 2-esre csökkentése 4% gyorsaságnövekedést eredményez.
-
canniball
nagyúr
-
harry
veterán
válasz
kingabo #1619 üzenetére
Köszi, de ez azért nem komoly viszonyítási alap... nekem is egy használt táppal megy már több, mint fél éve a mostani atomom. A többi tápom is már legalább 3-4 éves. Ugyanakkor a 2év gari számomra is vonzó... nagyobb a teljesítménye is. Az a kérdés, hogy mennyiért tudom eladni a házat, illetve, hogy el akarom-e adni egyáltalán...
-
harry
veterán
válasz
kingabo #1582 üzenetére
[OFF]Nekem egyedül az a bajom vele, hogy nem tudom hálózatra kötni. Illetve talán lehet az usb-lan cuccal. Mert nekem úgy lenne érdekes, hogy távolról is könnyedén elérhessem, és pakolgassak rá cuccokat. Tudom, ez valószínűleg úgy is kivitelezhető, hogy külső hdd-t veszel hozzá, amin van lan, de én ezt szeretném kihagyni.
De ez most csak elmélkedés, nem tervezek most ilyet
[/OFF]
A Pico-psu viszont elgondolkodtat, de ahogy nézem adapterrel együtt 15k alatt nem nagyon lehet hozzájutni... vagy hol lenne érdemes keresgélni?
-
harry
veterán
válasz
kingabo #1577 üzenetére
Ez a wdtv mi is lényegében? Filmlejátszó kis box tárhely nélkül, lan csatival (vagy usb)? Mert ha ezzel lehet képeket is nézegetni, jó hd-ra, zenére, mindenfélére, akkor tényleg jó lenne teljes körű média gépnek, és emellé egy alacsonyabb fogyasztású atomot berakni, amiben meg elfér egy nagy tárhely. Hmm.
Bár most nézem csak usb van rajta, így vagy egy vinyót kötök rá, vagy egy optikai meghajtót. Hmm. Elosztóval talán mindkettőt, bár ezt kétlem. Azért dvd lejátszás sem lenne rossz, mivel emiatt nem szeretnék venni külön egy asztali lejátszót. -
harry
veterán
válasz
kingabo #1573 üzenetére
No igaz, csak akkor megint két eszköz, több figyasztás, magasabb ár, mintha a kettőt egybe tudnánk zsúfolni. c2d lehet, hogy sok, bár azért itt is vannak alacsonyabb órajellel ellátott darabok, kisebb fesszel, stb. máris nem esznek annyit, és még erejük is van. A jelenlegi Atom 2 magos szerverfunkcióinál egyedül a fölöslegesen magasabb fogyaztás, ami zavar. Meg a gyárilag kis hűtőbordák, de az más kérdés.
Alex91 - no igen, de az megint 125k, ami azért odébb van akár egy atom vagy másmilyen konfigtól (ami mondjuk mindennel együtt 60-70ből szerintem kijön..., jó, talán nincs akkora különbség).
De mindegy, egyelőre marad, később átgondolom. Az új intel lap talán tényleg elég lenne szervernek ([link]) megfelelő ár mellett, persze. Ha jól látom ezen már meg is van oldva a tápellátás, csak egy adapter kell hozzá. Mondjuk ha az 1 mag helyett lenne még egy, még jobb lenne, alig dobna a fogyasztáson is (+4W, vagy hogy), és azért mégiscsak több erő.
-
harry
veterán
válasz
kingabo #1566 üzenetére
Alex91 - pont ezt mondtam, hogy htpc-nél talán nem gáz, ám ha pl. én ilyet vennék, akkor nem csak filmezéshez használnám, hanem szervernek is (web, ftp, belső hálón file, stb), vagyis sokat menne (vagy mindig), így viszont máris nem mindegy.
kingabo - ne csak htpc-ben gondolkozzunk, hanem a fentebb leírt szerver körökben, így tehát egy wdtv vagy mi az, nekem nem lenne alternatíva, míg ez esetleg, és mivel nem a vga játszik nagy szerepet hd-nál, hanem a proc, így csak azt kéne bele venni (mármint ebben térne el az atom-tól), de ez is van már 10k körül/fölött. A boot időre jó a sleep mód, de ha server, akkor úgyis megy mindig.
Szóval jelenleg az én gondom az, hogy az atom a hd-hoz azért nem a legideálisabb, szerverfunkciókra jó (bár ha kiadnák normálisabb chipsettel, ami kevesebbet eszik, és szerintem ez simán lehetséges, még jobb lenne), és ha mindkettőre akarom használni, akkor kompromisszumos (többet fogyaszt a kelleténél, és nem mindig elég az ereje). No mindegy.
-
harry
veterán
válasz
kingabo #1563 üzenetére
Most ahogy nézelődtem az aprók között... nem sokkal jobb egy ilyen? [link] Láttam 15k-ért, van rajta pci-e, dvi, hd (?) audio, geforce gpu, gigabit lan, van hozzá wifi, mehet bele egy c2d, stb... még procival együtt sem sokkal drágább, és sokkal nagyobb ereje van
Jó, kérdés lehet a fogyasztás, bár ha nem folyamatos használatban lévő htpc-be raknám, akkor nem lenne probléma. Ez most azért elgondolkodtatott.
-
szaszlaci
addikt
válasz
kingabo #1515 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a ház tetejét egy fastagabb fémből kellene megcsinálni, és ahhoz kivezetni a két chip hőjét a lapról. A HDD-t szintén bordázni és nyílást hagyni neki a ház tetején.
Az korrekt lenne, főleg ha sikerül is megvalósítani szépen és jól.
Valahogy meg kéne oldani, nem igaz, hogy senkinek sem jutott eszébe még! -
Skyhigh
aktív tag
válasz
kingabo #1469 üzenetére
Bevallom lusta vagyok, annak a gépnek nincs se egere, se billentyűzete
canniball Ott van a speedfanban az is a procimagok hőmérsékletét mutatja [Core0-3], csak ugye rosszul.
Almico-val néha szoktam levelezgetni (ő dobott össze egy bétát anno a P3 tuámra a via chipsetre amivel legalább a cpu ventit tudtam vezérelni), tehát ezt már jeleztem felé, állítólag meg lesz oldva. -
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #1471 üzenetére
"...tudom mi van a gépemben nem kell Everest."
Benéztem én is a biosba, a következőket találtam:
- Proc. Temp: 55°C
- Internal Temp: ~43°C
- Remote Temp: ~46°C
A proc. szenzor ugye egyértelmű, ez szerint a remote nevezetű szenzor picivel a 4pines tápcsati alatt található, már csak az internalnak nevezettet kéne lokalizálni... -
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #1466 üzenetére
"...csak amilyen jó memóriám van el is felejtettem a neveket."
Nekem is minden reggel elgurul a Cavintonom.
Majd benézek én is a biosba."Coretemp-el nézd meg hány fokosnak írja a procimagokat. (ez nem az alaplapi értéket olvassa ki, hanem a procimagok saját hőmérőjéit)."
Vagy Everest is megmondja.Skyhigh!
"Az tuti, hogy a Remote 1 az nem a CPU (remélem)!"
Pedig a hőfokok alapján úgy tűnik..."...valamint nálam csak a Fan1-et tudja vezérelni!"
Csak az vezérelhető, a másik nem, ez sajna nem a progi hibája. -
Skyhigh
aktív tag
-
Chaser
legenda
válasz
kingabo #1415 üzenetére
A fentebb linkelt cuccok között nincs az enyém, enyémen +/- 3% hibahatárt írnak. Ha kicsit utánanézel a fentebb leírt konfigok fogyasztásának a neten, akkor látszik, hogy teljesen korrektül mér gépet is. Azok az értékek különböző hatásfokú tápokkal változnak, ergo egy nem 80+ táppal mért eredményhez nyugodtan hozzá lehet számolni + 10-15W-ot.
-
wassermann
addikt
válasz
kingabo #1340 üzenetére
Az, hogy mikori szabvány baromira nem jelent semmit. Inkább az számít, mikor válik domináns alkalmazott eszközzé és mikor jelent kikerülhetetlen alkalmazási korlátot... ha jómagam körülnézek a család, rokonok, barátok gépei között: jelen pillanatban tizből csak egy gépben van még SATA-s meghajtó. Nyilvánvaló, hogy a gépcserék miatt ez meg fog változni, de ez még több évbe tellik.
-
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #1291 üzenetére
Pont ma egy hete jött a visszaigazolás hogy elolvasták a rendelésről szóló mailt; nemrég hívtam őket de nem jött meg.
Csak tudnám akkor miért ígérnek 2-3 napot...? Kezd déjà vum lenni: pár éve a Dragont is itt akartam megvenni, aztán kb. 3 hét hiábavaló várakozás után beszereztem máshonnan.
A lapot és a memóriát egy másik boltból vettem; este feladtam a rendelést, másnap délelőtt jött a mail hogy délután átvehetem... -
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #1211 üzenetére
Egy (azt hiszem
) utolsó kérdés a táppal kapcsolatban: hány IDE/SATA csati van rajta? A ház honlapján sajna semmit nem írnak erről.
"Én kaptam az oemhez:..."
Hú hát nagyon el vagyok maradva: én az OEM bötűtrió olvastán arra asszociáltam, hogy antisztatikzacsi és annyi..."Nekem egy 1066-os van benne..."
Remekk. És gondolom az alacsonyabb órajel miatt az időzítéseket vissza lehetett venni minimum 2-3-3-4-re. -
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #1203 üzenetére
"Persze ki lehet venni a tápot a házból. Pontosabban alapból Neked kell beleszerelni."
Fain.Akkor ha jól értem valami ilyesmi formában van beledobva a dobozba. (A ház seggén lévő csati miatt aggódtam, amibe a külső tápot kell dugni, de ezek szerint az sem fix beszerelésű.)
"De minek fizetnél +x k-t egy dobozért?"
Azért a dobozban szoktak lenni egyéb cumók is: kábelek, csatlakozók, érdekes olvasmány, jó esetben szép színes matrica.Erről jut eszembe: hátlap azért jár az OEM-hez?
És még egy kérdés: jól vettem le hogy 533 és 667MHz-s memókat fogad, gyorsabbat nem is lehet beletenni? (Azt vágom hogy mindenképp csak 533MHz-n fog ketyegni.) -
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #1187 üzenetére
"Probáltam, de irreálisan magas fordulatszámon nyomatta a ventit."
Ettől a választól tartottam, akkor megint ugrott a hőmérsékletfüggő hűtés..."...nem akar saját magának ellenfelet az intel az atommal. A netbook-ok erősen veszélyeztetik a notebook eladásokat, amik ugye nagyobb haszonnal járnak..."
1. Ha tényleg így van előre kellett volna gondolkodni.
2. Desktop lapokról szóltam vala.
3. Jön a következő generáció, a fogyasztás alapján gondolom ez már teljesen passzív lesz, de szvsz eleve ezzel kellett volna kezdeni. Csak itt lenne már...és persze a jelenlegi áron..."Ha nem sűrgős a lap vétel nézd meg ezt..."
Nem rossz, na de miért N270, miért nem N330? Tudom, sokat akarok... -
Gergő_
őstag
válasz
kingabo #1188 üzenetére
én is láttam ilyen tesztet de a 30W-ot nem sokallom
-
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #1179 üzenetére
2. Én eddig ha 1 évnél hosszabb garral vettem valamit mindig két papírt kaptam: egy számlát (amin fel volt az is tüntetve hogy egy évet adnak, ha ennél többet akkor plusz papírt kapok) és egy gar. levelet, amin szerepelt a pontos gar. idő. Ha egy év után adja meg magát a cucc ezekkel kell visszabattyogni a kiskerbe és intézik, de gondolom a gar. levél nélkül körberöhögnek.
3. Ezek a számok semmit nem jelentenek (legfeljebb viszonyítási alapot). Egyrészt mindig csak a max. értéket adják meg, másrészt az sem azonos a fogyasztással. Az E7200 pl. mindenhol 65W-nak van feltüntetve, holott a fogyasztása 1,6/20,8 W (idle/load).
4. Ezt az automata ventiszabályzást nem próbáltad?
"A Ferraris hasonlatod nem értem. A proci vagy az északi híd a Ferrari?"
Bármilyen meglepő a procira értettem...persze nem a sebességére...Csendes/kisfogyasztású PC megszállotként nekem Ferrari az atom: egy proci ami keveset kér és passzívan megy, mégsem igényel (túl sok) kompromisszumot (nem játszok, nem fotosopolok stb.). Ugyanakkor melléraknak egy (viszonylag) nagy fogyasztású és (valószínűleg) hangos chipsetet...
-
canniball
nagyúr
válasz
kingabo #1177 üzenetére
1. Ez csodálatos gazdasági helyzetünknek köszönhető... Ez egy másik Murphy...
2. Ezt nem igazán értem: ha a gyártó több évet ad de a kisker ezt nem akarja bevállalni általában úgy oldják meg, hogy ők adnak 1 évet+egy gar. levelet, ami már nem őket kötelezi. Az általad vázolt megoldás nekem új... Ezek szerint ha 1 év garral veszem és annak letelte után hibásodik meg kenhetem a hajamra?
3. Northwood magos proci, nem zabálja annyira a zenergiát mint a Prescott. Persze ettől még lehet igazad van.
4. Na itt jön az a probléma, hogy ami számomra még csak-csak elviselhető (tökéletes nincs, csak amelyik áll...) az épphogy tol valamennyi levegőt, nem tudom ez elég lenne-e... Erről a proci-chipset kombóról az jut eszembe, hogy a Ferrari piacra dobja az új modellt, 1.2-es, 80LE-s motorral... Tudja egyébként a lap normálisan szabályozni a ventiket vagy ezzel is külön kell trükközni? -
nyunyu
félisten
válasz
kingabo #1162 üzenetére
Régebben az s-videó-scart átalakítóval szenvedtek sokan...
s-video-SCART atalakito konkretan mukodik, csak a 15+ eves TV-m nem tud s-video jelet (kulon fenyero, kulon szin) fogadni, ezert volt fekete-feher a kep.
Ez konnyen orvosolhato lett volna, csak egy apro kondit kellett volna beforrasztanon a SCART feloli vegebe a 15-os es 20-as lab koze, de pont nem volt keznel, azota meg Atomom nem volt...
-
solarix45
senior tag
válasz
kingabo #1136 üzenetére
Miért akarnál annál nagyobb felbontást kiküldeni? Úgyis PAL-ban megy ki, az meg 720x576 (vagy valami ilyesmi
. Tehát hiába emeled a felbontást, a kép attól nem lesz jobb.
Az más kérdés, hogy így a monitoron is csak 1024-es a világ, de ennél inkább az zavaróbb, hogy nem teszi ki az overlay képet külön full screenben a tv-re, ahogy más gyártók videókártyái.Egyébként a válasz: nem, legalábbis nekem sem sikerült 1024-nél nagyobb felbontást beállítani, ha be volt kapcsolva a tv kimenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged