- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Én láttam ilyet az aprón, pár darab volt, azokat 8ért árulták. Ha azok elfogynak, és van, aki még mindig keres, vevő lehet a tiedre. Én azért nem vettem olyat, mert inkább a modecom ház mellett döntöttem a garancia miatt (+kész megoldás, nagyobb teljesítmény). Szóval szerintem idővel el fog az menni.
-
Ez most teljesen szubjektív lesz természetesen...
Én 5-7k felett nem árulnám.
1. Lásd amit előbb írtam: valamennyit még hozzárak az ember és újonnan megkapja házzal együtt
2. Használt. hiába tesztelted csak, már akkor nem tudod új áron eladni ha csak épp frissen kihoztad a boltból. Ilyen a számítástechnika sajnos
3. Ez egy speciális eszköz. Lehet tévedek, de szerintem nem lehet akárhova felcsavarozni mert nincsenek meg neki a rögzítési pontok bármilyen házon. Viszont ha megveszed a házat kapod hozzá a psu-t is. Tehát az vesz ilyet pl., akinek a sajátja tönkrement. De nem kopó alkatrész, tehát nem gyakori hogy tönkremegy.Tételezzük fel a példa kedvéért, hogy odaadod ingyen. Akkor sem tudnám anyám gclf lapjához felhasználni, mert a szabvány atx házban szerintem nem tudom rögzíteni. Emiatt jó a picopsu, mert ott ilyen gond nincs...de most még egy olyanra nincs pénzem, így marad a szabvány atx táp.
Ha szerencséd van akkor épp saját házat épít valaki és keres hasonlót, vagy fiókba van bedobva vkinek miniitx lap, ami mellé dobva a tápot a fiókba jó lenne neki, stb. Ha szerencséd van találsz ilyen embert, és ha még nagyobb, akkor pali madár módjára fizet neked érte pl. 10khufot.
-
Spartan
csendes tag
hogy milyen konfigot ? ez D945GCLF(2) téma, ezt az alaplapot használom 2 giga rammal 320as vinyo + pci hálókártya.
túlfeszvédős elosztóm van meg apc ups, amire az adsl modem+wifi router is rá van kötve, a fogyasztás értékekbe amit írtam, ezek is beleértendők.
ez most csak úgy eszembe jutott: ez vagy más mini itx alaplap vajon rosszabbul bírja a 7/24-es üzemet, mint a (m)atx alaplapok? és a miniitx tápok pl picopsu? lehet beszerzek egy ilyet.
a +10W-os mérésem lehet h az alacsonyabb hatásfokú táp miatt van.
-
canniball
nagyúr
Nem sűrűn szánnék rá többet, ennyivel meg pláne nem. (Most van egy összeg amit levárásolhatok egy boltban és két opciót állítottam fel: vagy memóriát bővítek a jelenlegi gépben vagy ezt az Intel lapot veszem, így kerültem ebbe a topikba.)
A benne lévő videókártyát kétes érzelmelmekkel fogadom: a játék nem érdekel, ennek ellenére HTPC alapnak tetszetősek a DVI és HDMI csatik, ugyanakkor ez azt is jelenti hogy folyamatosan eszi a kraftot ha kell ha nem...
1:1.
A fogyasztásról viszont nem esik szó a cikkben... (A hozzászólások-ra meg hiába kattintok, Hiba - A kapott adatok érvénytelenek!. WTF?)
Szóval várjuk meg a tesztet és/vagy a tapasztalatokat, aztán ha kapható lesz a D945GCLF2 mai árán lehet a TV alá beteszem, oda pont jó lenne. -
kingabo
őstag
Azért 40ezres felár gyakorlatilag egy használhatóbb vga-ért nekem nem éri meg. A raid-et e-satá-t nem használnám ki, wifim meg már van a full passzív felépítés egy modecom 202/302 házban nem hinném, hogy előnyére fog válni, túl sűrűek a lamellák. De véglegesen akkor foglalok állást, ha itt lesz róla egy jó kis cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest