Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a +27k ami a kettő közt van:
+16k a picopsu + adapter
+2*3k a normális hűtés (én ennyiért vettem rá)
+3k minimum a wifi+pigtail (nem tudom milyen kártyát adnak hozzá, a pigtail kb 1k körül van)
Én a picopsut és a hűtést megvettem a gclf2-őmre, így lassan jobban jártam volna ha korábban jön (pl. 1 évvel) a zotac. De nem baj, némi veszteséggel túladok rajta és annyi.Tehát azon kívül hogy egálban van a kettő, ezen felül ajándék a _SOKKAL_ jobb igp, a dvi és spdif kimenet (amit sokan hiányolnak gclfékről), hogy dualchannel ddr2, és még gondolom pár dolog ami nem jutt eszembe.
Akinek nincs szüksége a gclf2-nél jobbra, az ne vegyen iont, ennyi. Én megveszem, mert jobban járok vele. Csak a cash nincs még meg
-
kingabo
őstag
Nem történt semmi.
Öcsémnek az anyakönyvi kivonatán írták el a nevét, nekem a személyimen, ez ahhoz képest semmi
(#1247) canniball: remélem nem én.
Én copy-paste-zni szoktam mondjuk
Na az már gázosabb, nekem egyből működött a driver amit feltett az rc. Eszközkezelőben (device manager) probáld meg frissíteni, úgy hogy ő keressen magának egyet, vagy visszavonni a drivert (roll back).
-
kingabo
őstag
Nem hiszem el, hogy ennyire nehéz nem félreérteni a nevem.
A vezetéknevemben a "l" betű helyett mindig "b"-t vagy "t"-t mondanak/írnak, mostmár a nickemet is elírják.
Az általad közölt infókkal ennél többet nem tudok segíteni. Leírtam, hogy lehet úgy feltenni, hogy működjön beta alatt, rc ahogy már írtam tartalmazza a legfrissebbet nem kell semmit telepíteni. (2009.2.20-adikai, a vistás meg 2008.11.x) -
kingabo
őstag
Neked kell kézzel megadni a drivert! A readme fileban elég részletesen le van írva hova kattints, mit csinálj nem copy-paste-zném ide.
(#1240) Stoto : akkor MBps-t írt volna!
szerk:
(#1242) canniball : jaja én is w7-ezek. Én a vistás drivert használom, w7-est eddig nem találtam. Az rc tartalmazza a legfrissebbet, arra nem lehet a vistásat feltenni! (a fentebb írt módszer nekem csak a beta-nál működik) -
canniball
nagyúr
kingabo kolléga azt (is) használ. De honnan szedtetek Win7 driver(eke)t (a laphoz tartozó letöltő oldalon nincsenek ilyenek)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest